Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manasız itemler ,kelepir


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Xiaomi 2 band .Kutusu herşeyi tam.Bir süre kullandım .Sonra çekmecede durdu.Ufak tefek gözünüze sokmadıkdan sonra belli olmayacak ekran da çizik var.Yanında siyah ve kamuflaj mavi kordon var. bir ara evde şarj cihazını bulamadığım için 2.yi aldım.Sonradan bulunca 2 şarj cihazı oldu.Onuda sepetleyeceğim.

Fila spor ayakkabı 43 numara .Ne amaçla alındığı belli olmayan .Giyilmemiş etiketleri üstünde .Deri bilekli basketbol ayakkabısı.

Yılbaşında gb den fazlaca item alırken ,sepete eklediğimi unutarak aldığım.Ne boka yaradığını bilmediğim şu alttaki linkdeki alet.Kutusunda duruyor.

Kulaklik seysi

Al götür hepsi 100 tl .Kargo margo karşılamam.Viski ile takas olur.








Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

ben de başlığa takıldım itemlar olması lazım değil mi onun? yoksa Türkçeleşmiş item diye okununan bir sözcük mü var artık sinema için SPOYLER verme gibi.


TDK'nın belirlediği bariz bir kural yok ama genelgeçer kabul edilen kural Türkçe kelimeymiş gibi okuyup eki ona göre getirmek yönünde. İtemler yazıp aytımlar okursun yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stam inc veriyo, hp inc veriyo, işini görür bunlar.

mana regen&mana incli bi sleeves var bende LMC 5. iki tane de resisti var. bunlardan al sen, sleevesı da benden al, tamamdır seninki. zaten special ability kullanmak için mana kullanacaksın abartmana gerek yok. castersan da bişeyler bakarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...