Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

29 bile iyiydi, 30 olmak söylemesi bile değişiyor.. 39'um ben de, nisanda 40. Ne bu hız be...

29+1 diyorum ben.
ama seninki çok daha kötüymüş gerçekten.
Mesaj tarihi:
senko said:

Evlendin ya hizla yaslanmaya baslarsin artik
Evlenen adamin bi ruhu cekiliyor illa

Evlilik ömrü uzatıyormuş diye araştırmalar var deniyor.

ULan nasıl uzatıyor, evlenen adamın gözünün feri gidiyor 3-5 seneye. Daha evlenip de çakı gibi çakmak gibi adam görmedim...
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

senko said:

Evlendin ya hizla yaslanmaya baslarsin artik
Evlenen adamin bi ruhu cekiliyor illa

Evlilik ömrü uzatıyormuş diye araştırmalar var deniyor.

ULan nasıl uzatıyor, evlenen adamın gözünün feri gidiyor 3-5 seneye. Daha evlenip de çakı gibi çakmak gibi adam görmedim...

sen çakmak görememişsin gel göstereyim
Mesaj tarihi:
Zamanında neira kesmek için sabahın sekizinde internet kafe kapısında bekleşen neslin bugün 30 yaşında olması ne acı lan.

Bi daralma geldi inceden.

15 yaşındaydık hepimiz bi ara.

Nasıl geçti habersiz
O güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu
Bazen içli bir şarkı

Her anımı eksizsiz
Dün gibi hatırlarım

Mesaj tarihi:
itiraf ediyorum bana da en çok koyan/vuran yaş dönümü 30 olmuştu. kaşıma piercing falan taktırmaya kalktım amca gibi görünmeyeyim diye (takdırmadan geçti kriz)

Sonraki bu enteresan yaş dönüşleri dokunmadı 40, 45 hiç duygu yaratmadan geldi geçti. Derler ki bir de 60 koyarmış adama, onu daha yaşamadım.
Mesaj tarihi:
40'ta bi sendeleme gelecek bana herhalde.. Bir de 32 senelik arkadaşımın eşi, oğluna dönüp "bak kim gelmiş, yekeyeke amcan gelmişşş" dediği noktada "ne amcası lan" dedim. "Yekeyeke abi o" falan dedim ama fazla direnemicem sanırım. Amca ne olm...
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

napıyosunuz abi siz
ben 29um zerre umrumda değil 30muş 31miş. ne farkeder.

üniversite bitti zaten gerisi hep aynı. üniversite güzeldi.
2007-2013. gerisi bok. 40 olsun farketmez.

ben de öyle diyordum. inceden bi sıkıntı basıyo yine de.
Mesaj tarihi:
30 yaşına doğru genelde insanlara bir titreme, korku geliyor. Ama benim hayallerim vardı ühühühü yaş 30 oldu bi bok yapamadım korkusu.

30 yaşından 31 yaşına geçince , amaaaan koyvergitsin yuvarlanıp gidiyoruz işte rahatlaması geliyor.
Mesaj tarihi:
27-28 gibi sanki takılı kalıyor hayat. Sayı atıyor ama hissiyat aynı. Ufak tefek patchler geliyor ama son major patch çoktan atılmış oluyor. arada da buglar falan çıkıyor bug fix geliyor. bug fix gelemediği zaman zaten x_x
Mesaj tarihi:
ben biraz yanlış girdim konuya. zaten son 3 senedir falan bunları yaşıyorum, 30 olunca ne değişecek anlamında dedim.

çok küçük çocuklardan abi yerine amca duydum ama küçük gösteren biri olduğumdan daha idare ederim gibi geliyor.

22 - 23 yaşında kızlarla görüştüm son yıllarda, bir şey olunca "sen tabii yaşlısın" falan diyorlar. tabii bunun yeri geldiğinde övgü amaçlı söylendiği oluyor ama sonuçta o da yaşlılık.

ofise eleman alıyorlar, blekas abi diyor çocuklar. oyun konuşuyoruz biriyle geçen uo bilir misin dedim, duydum dedi. kaçlısın sen dedim 2000 dedi. o an mesela balyoz indi beyne. 2000de başlamıştım uo'ya ben. ben brit mezarda pklardan kaçıyorum o dönem o çocuk ne kafalarda. kafa yok daha.

bir de şey vardır konuyla çok alakalı değil de. abisi ablası olanlar bunu daha iyi anlayacaktır.
mesela abim var 7 yaş büyük benden, 2011 yılındaki halimi ve ona bakışımı hatırlıyorum hiç şuan benim halim gibi canlandırmamışım kafamda. çok daha büyük, olgun, koca bir adam olarak görüyordum onu. ama şuan onun yaşındayım ve hiç o kafamdaki 29 yaşındaki adam gibi değilim. o da değilmiş.
Mesaj tarihi:
Güldürdünüz la :) hepiniz sağolun. Okuldan önce aileden gizli erken kalkıp verifying login akabinde hızlıca bir dungeon yaptığımız günlerden abi amca hitaplarına hızlı bir geçiş oldu açıkçası... Olsun, ŞÜKÜR diyelim.
Mesaj tarihi:
Uni bittikten sonra hayat ayni abi.

Evlenip coluk cocuga karisiyosan amca diyolar bi o fark var. zaten sacin falan dokulup beyazlamia oluyo, sifati hakediyosun bi yerde.
Mesaj tarihi:
30 guzel yaş.
ben eskiden "ne olmak istemediğim" üzerinden sürüyodum kendimi, artık ne olmak istediğimi biliyorum.

onun dışında, fiziksel olarak yaşlanma metabolizma yavaşlaması falan var tabiki.
  • Yeni Oluştur...