k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 yekeyeke said: 29 bile iyiydi, 30 olmak söylemesi bile değişiyor.. 39'um ben de, nisanda 40. Ne bu hız be... 29+1 diyorum ben. ama seninki çok daha kötüymüş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 senko said: Evlendin ya hizla yaslanmaya baslarsin artik Evlenen adamin bi ruhu cekiliyor illa Evlilik ömrü uzatıyormuş diye araştırmalar var deniyor. ULan nasıl uzatıyor, evlenen adamın gözünün feri gidiyor 3-5 seneye. Daha evlenip de çakı gibi çakmak gibi adam görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Peregrin said: 30 ve kelsin. grafik her gün aşağı gidiyor bi sus lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 RamsesII said: senko said: Evlendin ya hizla yaslanmaya baslarsin artik Evlenen adamin bi ruhu cekiliyor illa Evlilik ömrü uzatıyormuş diye araştırmalar var deniyor. ULan nasıl uzatıyor, evlenen adamın gözünün feri gidiyor 3-5 seneye. Daha evlenip de çakı gibi çakmak gibi adam görmedim... sen çakmak görememişsin gel göstereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tövbe yarabbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 su da caki.. bekarken tek islev..kesici delici.. evlendikten sonra tombul ve multitask.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Zamanında neira kesmek için sabahın sekizinde internet kafe kapısında bekleşen neslin bugün 30 yaşında olması ne acı lan. Bi daralma geldi inceden. 15 yaşındaydık hepimiz bi ara. Nasıl geçti habersiz O güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu Bazen içli bir şarkı Her anımı eksizsiz Dün gibi hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 iğrenç birisin rıd0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 daha 90'a kadar yolu var, sonra cyborg-lich olarak devami gelir zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 iki sene depresyondan çıkamadım ben 30 olduğumda şimdi 34 34 ney abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 itiraf ediyorum bana da en çok koyan/vuran yaş dönümü 30 olmuştu. kaşıma piercing falan taktırmaya kalktım amca gibi görünmeyeyim diye (takdırmadan geçti kriz) Sonraki bu enteresan yaş dönüşleri dokunmadı 40, 45 hiç duygu yaratmadan geldi geçti. Derler ki bir de 60 koyarmış adama, onu daha yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 amca sen kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 40'ta bi sendeleme gelecek bana herhalde.. Bir de 32 senelik arkadaşımın eşi, oğluna dönüp "bak kim gelmiş, yekeyeke amcan gelmişşş" dediği noktada "ne amcası lan" dedim. "Yekeyeke abi o" falan dedim ama fazla direnemicem sanırım. Amca ne olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 napıyosunuz abi siz ben 29um zerre umrumda değil 30muş 31miş. ne farkeder. üniversite bitti zaten gerisi hep aynı. üniversite güzeldi. 2007-2013. gerisi bok. 40 olsun farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 arkadaşının çocuğu sana amca der abi yaşın 39 değil 29 olsa da amca olursun o noktada ne var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Black-ice said: napıyosunuz abi siz ben 29um zerre umrumda değil 30muş 31miş. ne farkeder. üniversite bitti zaten gerisi hep aynı. üniversite güzeldi. 2007-2013. gerisi bok. 40 olsun farketmez. ben de öyle diyordum. inceden bi sıkıntı basıyo yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Sen 30 ol da hele.. 29'da benim de umurumda değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 30 yaşına doğru genelde insanlara bir titreme, korku geliyor. Ama benim hayallerim vardı ühühühü yaş 30 oldu bi bok yapamadım korkusu. 30 yaşından 31 yaşına geçince , amaaaan koyvergitsin yuvarlanıp gidiyoruz işte rahatlaması geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 +rep. (patiye like-dislike getirilsin, tepkimizi gösterebilelim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Herkes bir abi demeye başlasın görürüz koyuyor mu koymuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 27-28 gibi sanki takılı kalıyor hayat. Sayı atıyor ama hissiyat aynı. Ufak tefek patchler geliyor ama son major patch çoktan atılmış oluyor. arada da buglar falan çıkıyor bug fix geliyor. bug fix gelemediği zaman zaten x_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ben biraz yanlış girdim konuya. zaten son 3 senedir falan bunları yaşıyorum, 30 olunca ne değişecek anlamında dedim. çok küçük çocuklardan abi yerine amca duydum ama küçük gösteren biri olduğumdan daha idare ederim gibi geliyor. 22 - 23 yaşında kızlarla görüştüm son yıllarda, bir şey olunca "sen tabii yaşlısın" falan diyorlar. tabii bunun yeri geldiğinde övgü amaçlı söylendiği oluyor ama sonuçta o da yaşlılık. ofise eleman alıyorlar, blekas abi diyor çocuklar. oyun konuşuyoruz biriyle geçen uo bilir misin dedim, duydum dedi. kaçlısın sen dedim 2000 dedi. o an mesela balyoz indi beyne. 2000de başlamıştım uo'ya ben. ben brit mezarda pklardan kaçıyorum o dönem o çocuk ne kafalarda. kafa yok daha. bir de şey vardır konuyla çok alakalı değil de. abisi ablası olanlar bunu daha iyi anlayacaktır. mesela abim var 7 yaş büyük benden, 2011 yılındaki halimi ve ona bakışımı hatırlıyorum hiç şuan benim halim gibi canlandırmamışım kafamda. çok daha büyük, olgun, koca bir adam olarak görüyordum onu. ama şuan onun yaşındayım ve hiç o kafamdaki 29 yaşındaki adam gibi değilim. o da değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Güldürdünüz la :) hepiniz sağolun. Okuldan önce aileden gizli erken kalkıp verifying login akabinde hızlıca bir dungeon yaptığımız günlerden abi amca hitaplarına hızlı bir geçiş oldu açıkçası... Olsun, ŞÜKÜR diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Uni bittikten sonra hayat ayni abi. Evlenip coluk cocuga karisiyosan amca diyolar bi o fark var. zaten sacin falan dokulup beyazlamia oluyo, sifati hakediyosun bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 30 guzel yaş. ben eskiden "ne olmak istemediğim" üzerinden sürüyodum kendimi, artık ne olmak istediğimi biliyorum. onun dışında, fiziksel olarak yaşlanma metabolizma yavaşlaması falan var tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar