Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 pulkas said: su konudaki adam sonunda amazonda calismaya baslamis. tek amaci aman bir yerde calisayim olanlari hic sevmiyorum ya. bu herifin azimi de 5 para etmedi gozumde. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Aman aman bi yere girmeden olmuyo bazi seyler. O yapiyi, o olcekte biseyi deneyimlemek gerekiyor bir sonraki level'a gecebilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 adama soyleyelim, olmamis bu diye, istifa edip tekrar girsin sinava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 amazonda calismak muthis bisey degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 10 yaşında başlamak tam zamanı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ben de python öğreneyim diyordum ama tim js demiş. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Python da olur ama surdan bakin sunu izleyin diyemeyecegim python icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 iyi o zaman ben bi ara başlayayım python'a. muhtemelen js'den daha kolay olur benim için zira üniden dolayı c ve c++ gibi dillere de ucundan aşinalık var; classlar, voidli fonksiyonlar vs tarzı şeyler görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Sakalliyan said: amazonda calismak muthis bisey degil mi? Degil, en buyuk scale sirketlerden biri cok iyi tecrube kazanirsin falan ama isveren olarak cok iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Tim said: Yani varsa daha iyi onerileriniz paylasin, faydalanalim pek tabi. Kendinizden, isinizden, nasil kole olmadiginizdan falan bahsedin. Senede 200 gun calisip £100k+ kazanmaktan daha cazipse, sizin sektorunuzu ya da yonteminizi deneyelim. abi sen ne is yapiyorsun ? freelance front-end developer adam bu kadar cok para kazanabiliyor mu ? hemde 200 gün calisarak oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Fullstack developer'im. JS developer'lar benden de fazla kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 freelance olmak mecburi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 adam ilgiterede, sen türkiyedeysen bulamazsın o şartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 iyi developersa turkiye'de olmasi farketmez, kontrati alir gerekise tuvalu'dan calisir np isi/kontrati bulmak biraz zor ama onu sormamis zaten, sorsa ona da yardimci olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ayda min 80k para kazanan adam developer değildir bence artık =) cto falan olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 cto deyince ilkokul arkadaşımı buldum geçen ne ara gittiyse muricaya gidip MIT bitirmiş üstüne harvard bitirmiş n11 de cto miami de yaşıyor murica da kendi şirketi var dünyanın adını bile duymadığım yerlerinden fotolar falan paylaşıyor çalışırsan oluyormuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Lancelion said: iyi developersa turkiye'de olmasi farketmez, kontrati alir gerekise tuvalu'dan calisir np isi/kontrati bulmak biraz zor ama onu sormamis zaten, sorsa ona da yardimci olunur. Remote contract rate'leri daha dusuk oluyor, sanirsin mesafe artinca yaptigin is azaliyor. Diger yandan takimla ayni ortamda oturmamak da verimliligi dusuruyor bence. Remote calisip da efektif olabilen cok az insan gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 100e/h kontrat bulmasin da 50e/h bulsun, o da oldugu kadar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Auril said: cto deyince ilkokul arkadaşımı buldum geçen ne ara gittiyse muricaya gidip MIT bitirmiş üstüne harvard bitirmiş n11 de cto miami de yaşıyor murica da kendi şirketi var dünyanın adını bile duymadığım yerlerinden fotolar falan paylaşıyor çalışırsan oluyormuş yani yaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 40+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Lancelion said: iyi developersa turkiye'de olmasi farketmez, kontrati alir gerekise tuvalu'dan calisir np isi/kontrati bulmak biraz zor ama onu sormamis zaten, sorsa ona da yardimci olunur. peki iyi bir kontrati nasil buluyoruz ? ben almanyada yasiyorum, aldigim maas 75k €. almanya icin ortalamanin cok üstünde. Tim diyor 100k üstüne 200 gün calisirim diyor. nasil buluyorsunuz bu isleri hic bilmiyorum. cok mu cevreniz var ? baya da riskli isler aslinda, cok düsündüm freelance olmayi ama hic is veren cevrem yok. herkes programci etrafimdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 https://github.com/kamranahmedse/developer-roadmap Developer Roadmap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yvz5 said: Lancelion said: iyi developersa turkiye'de olmasi farketmez, kontrati alir gerekise tuvalu'dan calisir np isi/kontrati bulmak biraz zor ama onu sormamis zaten, sorsa ona da yardimci olunur. peki iyi bir kontrati nasil buluyoruz ? ben almanyada yasiyorum, aldigim maas 75k €. almanya icin ortalamanin cok üstünde. Tim diyor 100k üstüne 200 gün calisirim diyor. nasil buluyorsunuz bu isleri hic bilmiyorum. cok mu cevreniz var ? baya da riskli isler aslinda, cok düsündüm freelance olmayi ama hic is veren cevrem yok. herkes programci etrafimdaki. 25k icin job security'i birakmayacagini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 almanya da 75k € muazzammış ben 35k'ya fln bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yvz5 said: Lancelion said: iyi developersa turkiye'de olmasi farketmez, kontrati alir gerekise tuvalu'dan calisir np isi/kontrati bulmak biraz zor ama onu sormamis zaten, sorsa ona da yardimci olunur. peki iyi bir kontrati nasil buluyoruz ? ben almanyada yasiyorum, aldigim maas 75k €. almanya icin ortalamanin cok üstünde. Tim diyor 100k üstüne 200 gün calisirim diyor. nasil buluyorsunuz bu isleri hic bilmiyorum. cok mu cevreniz var ? baya da riskli isler aslinda, cok düsündüm freelance olmayi ama hic is veren cevrem yok. herkes programci etrafimdaki. tecrubeni bilmiyorum ama tecrube, baglantilar ve ulkenin etkisi cok. is degistirip network yaparsan, meetuplara katilirsan, repolarin dolu olursa, blog, twitter derken bilinirlik kasarsan ve yeterince sansliysan karsina bir seyler cikar. ozellikle CH ve GB'nin fiyatlari avrupa genelinden farkli, USA'e daha yakin. tim hem tecrubeli, hem de ingiltere'de, hele ilk isi bir sekilde bulduktan sonra snowballladigin icin 100-200k'a varabilmesi olasi. onceki calistigim yer saatine 400 dolar fatura kesen developerlar ile calisiyordu, 400 tane hintliye 1 dolar verip yaptirabilecegin isler degil adamin yaptiklari. ama sardalya'ya katiliyorum, zaten 75klik bordrolu isin varsa consultant olarak calismaya degmez bence de. bildigin bir konsept uzerinden bir urun olusturup satmak -startup kurmak ?- daha mantikli. bos zamanlarimda ben de ona ugrasiyorum, su anki kontratim bitsin diye bekliyorum bu esnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar