Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Şu liste güzel çalışıyor: https://github.com/hoshsadiq/adblock-nocoin-list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 evet oldu galiba teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 OLMADI SAYROZ BANA YAZ BY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 dün olmuştu bugün olmuyo, anlamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 adem sen bunlarla uğraşmayıp, basit bi tane tarayıcı yazsana. alalım onu yükleyelim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Birgün o da olur İNŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 bu bende calismamaya basladi, reddit keyfim yalan oldu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 0imgur patlamış geçenlerde de uçmuştu birkaç saat yeni arayışlardayım mirror için. Stay tuned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Linkleri 0imgurdan imgurp'a aktardım. Lakin test etme sürecim olmadı hızlıca bakınmak harici. Güncelleyip bi bakıverin. Ayrıca birisi domain/hosting alsın kendi proxy sayfamızı kuralım hepsini o linke yönlendirelim bu ne arkadaş kaçıncı link değişimi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 çalışıyor gayet güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Bu arada imgurp mp4, gifv desteklemiyor o yüzden o uzantıları gif olarak göreceksiniz :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 O özellik olmazsa silerim eklentiyi çabuk geri getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Çabuk dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Inline gösteriyor yine fakat link imgursa video player açamıyorum çünkü onla gif oynatamıyorsun. Imgurp'da sadece gif destekliyor amg. Başka linklerde sıqıntı yoq................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 bunu oynatmıyo https://i.imgurp.com/kkXy9aO.gif bunu oynatıyo https://i.imgurp.com/pBDj7Tr.gif chrome-tampermonkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Senlik ya da scriptlik birşey değil o imgurpun bok yemesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 kaç para ulan bi mirror site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 guncel script chrome'da sag alt tarafta her yeni sayfa acisimda alttaki popup'i cikariyor. verdigi uyari dogru degil, kotam dolmadi ama kotam doldugunda dusecegim hizi bilmesi falan bi garip geldi. ucurdum komple. https://s.turkcell.com.tr/SiteAssets/Genel/ivr/akk-fiber-100/tsol-irn-AKK-FIBER-100-16-mbps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Gelen mesaj orjinal kaynaktan geliyor script nasıl onu triggerlamış inan hiçbir fikrim yok. Sol kullanmadığım için test etme olanağım da yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 tim'e soylesek yeni bi mirror icin hosting saglar belki ama kaca patlar adama bilemiyorum tabi. bi de bu reklam popup'i gibi bi sey, sadece bende olmamasi lazim problemin. baska yasayan yok mu ki burada? cok enteresan bi sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Nette dinlendirilmez sadece buradan kullanılırsa whitelist domainler ile atıyorum sadece imgur ve wiki çok bir kaynak tüketeceğini sanmıyorum. Senin popup işine dönersek imgurp.com ya da wikipedia.kim sayfalarında manual takıl oralardan fırlıyor olabilir. Çünkü scriptin tek olayı linkleri convert etmek bir de paticik için birkaç birşey var. Reklam olayı ilk iki domainden birindedir muhtemelen. Ama reklamın senin kotanı biliyor olması olanaksız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Dinllendirilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 muhtemelen kota mevzusu tesaduf denk geldi. sitelere ayrica takilip bakicam. script'ten oldugunu kesfetmesem formata kadar giderdim o kadar sinir bozucu ki sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Imgurp artık video destekliyor görünüyor linkleri ve patide gife tıklayınca eskisi gibi inline video player içinde oynatma özelliğini açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Şeyi de eklesene downscale edilen bi resme tıklayınca yeni sekmede açmasın da mevcut sekmenin adresini değiştirmeden popup misali orijinal boyutuna getirsin, hatta ona göre sayfanın kalanını aşağı kaydırsın? O yapılabilir mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar