Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Imgur Mirror User Script

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Linkleri 0imgurdan imgurp'a aktardım. Lakin test etme sürecim olmadı hızlıca bakınmak harici. Güncelleyip bi bakıverin.

Ayrıca birisi domain/hosting alsın kendi proxy sayfamızı kuralım hepsini o linke yönlendirelim bu ne arkadaş kaçıncı link değişimi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

guncel script chrome'da sag alt tarafta her yeni sayfa acisimda alttaki popup'i cikariyor. verdigi uyari dogru degil, kotam dolmadi ama kotam doldugunda dusecegim hizi bilmesi falan bi garip geldi. ucurdum komple.

https://s.turkcell.com.tr/SiteAssets/Genel/ivr/akk-fiber-100/tsol-irn-AKK-FIBER-100-16-mbps.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Nette dinlendirilmez sadece buradan kullanılırsa whitelist domainler ile atıyorum sadece imgur ve wiki çok bir kaynak tüketeceğini sanmıyorum.

Senin popup işine dönersek imgurp.com ya da wikipedia.kim sayfalarında manual takıl oralardan fırlıyor olabilir. Çünkü scriptin tek olayı linkleri convert etmek bir de paticik için birkaç birşey var. Reklam olayı ilk iki domainden birindedir muhtemelen. Ama reklamın senin kotanı biliyor olması olanaksız gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...