adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 "James Frey‘in yeni romanı Endgame kitabında çok yönlü ve etkileşimli bir bulmaca bulunuyor. Her bir bulmaca diğer şifrelerin bulunmasını kolaylaştıracak bir yol sağlıyor. Tüm bulmacalara doğru cevapları bulan kişi dünyanın herhangi bir şehrinde bir anahtara ulaşacak ve o anahtarla ABD’nin Las Vegas kentinde bulunan Caesars Palace Oteli‘ndeki 500.000 dolarlık altın dolu kasayı açarak, tüm altınlara sahip olacak." said: kitabı bilen,duyan,okuyan var mı? ödülün peşinde koşmak mantıklı mı? en güzel kumpiri neden taunt yapıyor? (reklam içerir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 DNR da 9,90 a satılan bir kitabın reklam masrafları en az 500.000$ mı tutar? veya böyle bir kitaptan 500.000$+ para mı kazanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 3-4 senelik olay bu topiği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 yeni bir kitap değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 son kitap bu yıl çıkmış. aynen dnr kampanyasında gördüm. merak ettim biri kazanmış mı ya da gerçek mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 adamınbiri said: en güzel kumpiri neden taunt yapıyor? (reklam içerir) çünkü ben yapıyorum xD şş çık da eldiveni al buralarda sürtüceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bulmacayı çözsek vize alamadığımız için sonuca ulaşamicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 mulgear6 said: adamınbiri said: en güzel kumpiri neden taunt yapıyor? (reklam içerir) çünkü ben yapıyorum xD şş çık da eldiveni al buralarda sürtüceğine 500.000 dolar kazanırsam alıcam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bi tane daha var böyle bişi yazdığı kitabın sonuna şiir gelmiş sözde şiir defineyi gömdüğü yeri gösterdiği amerikada bi yerde subredditi flan var youtubta cılgın atıyor. iddaya göre mekanı bulmuşlar, ama koskoca orman hazineyi daha bulamamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 500.000 dolar dediğin TR'de 2m para, anca bağdat caddesinde 3+1 ev alırsın 120m2. Değmez uğraşmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 adamınbiri said: mulgear6 said: adamınbiri said: en güzel kumpiri neden taunt yapıyor? (reklam içerir) çünkü ben yapıyorum xD şş çık da eldiveni al buralarda sürtüceğine 500.000 dolar kazanırsam alıcam söz. olm bulunmuş kazanılmış üzerine 2. ve 3. kitap da çıkmış zaten sdfjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 diğer kitaplar vermiyo mu para? kaç para ulan bi para? futurama çevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar