Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkes bir şey istiyor. Hani ortak bir seçim olsa yapayım. Patili olanı yaptım satışta şu an 10 tane koydum. Kendim için ultima tshirtleri yapıcam şimdi zaten o zamana kadar bir fikir oluşur herhalde
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

Amazon a koyduğum zaman sadece u.s e shipping yapıyor. O yüzden teespring e koyuyorum.

turuncunun invert color olani var mi, siyah tisort + turuncu logo, usdeyim koy amazona, alan cok olur
Mesaj tarihi:
Yarın koycam amazonun en sıkıntı şeyi günde bir tasarım koyabiliyor olmam ve onun kabul edilmesi 2 gün sürüyor. Yani adamlar baya inceliyorlar tasarımları uygun mu değil mi diye.
Mesaj tarihi:

Zaten amazonun turuncu t-shirtu cok kötü gözüküyor siyah üzerine böyle oluyor. 4 farklı renk daha seçtim işte iki gün sonra çıkar ortaya satışa.

Mesaj tarihi:
Bu amazon review yapanlar neye göre yapıyor. Şu ana kadar 100 küsür dolar satış yaptım. 20 t-shirt kadar daha bir tane bile review gelmedi. Gerçi ürün daha ellerine geçmemişte olabilir merak ettim sadece. Bu arada yarın patili t-shirtlerde çıkıyor
Mesaj tarihi:
dogadanpc said:

https://www.zet.com/urun/no-sleep-no-money-no-life-vet-student-veteriner-t-shirt-412615

Şu zet com a tasarımlarını kendin yapıp kargoyu filan kendin gönderiyorsun değil mi ?
  • Yeni Oluştur...