Abootman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Arkadaşlar merhaba. Harir'in abisiyim. Kendisi sayesinde forumla tanışmıştım. Aşağıdaki ürünleri satmak istiyorum fakat fiyatları hakkında yeterli bilgim yok. İlgilenen arkadaşlar olursa fiyatlar hakkında bilgi verici yorumlar da rica ederim. Bu arada ekran kartlarının garantileri devam ediyor. Intel 4790K CPU Asus Z97 Pro Gamer MB Asus GTX 980 Matrix Platinum Ekran Kartı / 2 Adet Corsair 240 GB Neutron XT SSD 8GBx2 Corsair DDR3 1866 MHZ DDR3 Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Merhaba, Ürünlerin durumu hakkında (garanti, kaç senelik, mining yapıldı mı vs) bilgiler verirsen fiyatını söyler gurular hemen. Bu arada outlooktan mail atmıyosun abi bilginize ye gerek yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Satmak yerine mining yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 İnsaflı fiyat verirseniz cpu ya talip olabilirim. İnsaflı fiyatlara devam ederseniz bir miktar RAMe de talbolurum (talip olmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abootman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Ekran kartlarının garantisi 3 yıl olduğundan 29.03.2018'e kadar devam ediyor. Diğerlerinin garantileri 2 yıl ise bitmiş olmaları gerekir. 29.03.2015 tarihinde hepsini birlikte Vatan Bilgisayar Bostancı'dan satın almıştım. Mining nedir ? Hiç bir fikrim yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abootman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 aktiftablet said: İnsaflı fiyat verirseniz cpu ya talip olabilirim. İnsaflı fiyatlara devam ederseniz bir miktar RAMe de talbolurum (talip olmak) İnsaflı fiyatların değer aralığını bilmiyorum ve fiyat konusunda da sahibinden.com vb. yerleri referans almak istemediğim için konuyu buraya açtım. :) Çok fazla bir beklentim yok. Eğer bana da fiyat konusunda bilgi verebilecek kişiler varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Bizim bir arkadaş pc bakıyordu. Bir fiyat belirlersen öm at da ileteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ekran kartı 2 tane, yani sli olarak pc'de takılı ikiside? hepsine talibim bi fiyat sabitlendiği takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abootman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Innuendo said: ekran kartı 2 tane, yani sli olarak pc'de takılı ikiside? hepsine talibim bi fiyat sabitlendiği takdirde. Evet. Ekran kartlarının ikisi de SLI olarak takılı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Ekran kartına fiyat biçtiğin takdirde gerisi çorap söküğü gibi çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abootman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Abootman said: Arkadaşlar merhaba. Harir'in abisiyim. Kendisi sayesinde forumla tanışmıştım. Aşağıdaki ürünleri satmak istiyorum fakat fiyatları hakkında yeterli bilgim yok. İlgilenen arkadaşlar olursa fiyatlar hakkında bilgi verici yorumlar da rica ederim. Bu arada ekran kartlarının garantileri devam ediyor. Intel 4790K CPU Asus Z97 Pro Gamer MB Asus GTX 980 Matrix Platinum Ekran Kartı / 2 Adet Corsair 240 GB Neutron XT SSD 8GBx2 Corsair DDR3 1866 MHZ DDR3 Bilginize. Fiyatları belirlerdim. Intel 4790K CPU : 900 TL Asus GTX 980 Matrix Platinum: 1100 TL Corsair 240 GB Neutron SSD: 350 TL Asus Z97 Pro Gamer: 350 TL Corsair 16GB ( 2x8GB ) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Ram: 300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Yer İstanbul mu? Ankara olsa almaya niyetlenirdim komple ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Bende sordum hangi şehir diye, Özel mesaj attım ramleri almayı düşünüyorum hangi şehir diye, aynı gün okunduğu halde, Geri dönüş olmadı. Vazgeçtiler herhalde satmaktan. İşlemciyi de düşünüyordum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Abootman said: Ekran kartlarının garantisi 3 yıl olduğundan 29.03.2018'e kadar devam ediyor. Diğerlerinin garantileri 2 yıl ise bitmiş olmaları gerekir. 29.03.2015 tarihinde hepsini birlikte Vatan Bilgisayar Bostancı'dan satın almıştım. Mining nedir ? Hiç bir fikrim yok. :) ekran kartlarını sli köprü yapmış bir adamın mining'in ne olduğuna dair fikri olmaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Sli köprü mining ile çıkan bir kavram değil ki gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 torpilli yemeksepeti kullanıcını satar mısın peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Bu adamdan haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 miningciler kaçırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar