Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 abi tayyip erdogan icin de babasi iyi cocuktur diyo yani. anne babanin ne dediginin ne onemi var soyle bir durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Remus said: Kadına vermişler parayı bence. Ben cocuğumu para ile model yapmazdım mesela... nasıl model olurdu, takas ile mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 parayi da basmislardir kadina ozur niyetine. yoksa acar davayi alir milyor dolar. djangodaki s l jackson in oynadigi zenci gibi hareket etmek durumun sacmaligini degistirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Feamer said: Remus said: Kadına vermişler parayı bence. Ben cocuğumu para ile model yapmazdım mesela... nasıl model olurdu, takas ile mi? :) Model olayına karışıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Giyisileri nasıl tanıtacaklar ağaçlara giydirip mi :P Hani bi seksapelik olsa anlarım, çocuk giyimi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Xenocide said: lel. resmen olayı patlatan kişinin kendi ırkçılığı. Şuna katılıyorum. Arkadaş ilk gösterdiğinde fotoyu 'bu çöplüğün horozu benim' tarzı bir metafor olarak görmüş hoşuma gitmişti. Giyerim ben bunu dedim hatta. Sonra ekşi de falan duyargaları okuyunca ayıldım duruma.Tamamen kişinin bilinçaltı sonucu oluşan algıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Remus said: Feamer said: Remus said: Kadına vermişler parayı bence. Ben cocuğumu para ile model yapmazdım mesela... nasıl model olurdu, takas ile mi? :) Model olayına karışıyım kıyafetlerin çoğunu modeller sattırıyor kadınlar özellikle aa ne güzel diyor görünce onu dedirten model yaa yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Lemmy said: Giyisileri nasıl tanıtacaklar ağaçlara giydirip mi :P Hani bi seksapelik olsa anlarım, çocuk giyimi olay. Dükkana gitsin cocuğa giydirip alsın. Reklam = kötü kapitalismin çöktüğü nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 İnsanlar kapitalis zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 http://www.hurriyet.com.tr/unlu-marka-buyuk-tepki-cekmisti-annesinden-saskina-ceviren-sozler-40707876?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=dunya_xmlfeed anne, aşın artık bunları demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 2 sayfa once demisti zaten anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 hurriyet'e iki gun sonra anca geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Esh said: lan bu umut nasıl bi hazinedir ya ksjfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 dis https://hugelolcdn.com/i/492942.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 dis https://hugelolcdn.com/i/492942.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 ırkçı olup olmamalarının önemi yok dikkat edeceksin dünyadan bi haber olmayacakaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 koskoca h&m'de genel kültürü, dünya siyaseti vizyonu olan bir kişi yok mu harbiden bir kişi bile, ulan millet bunu koyarsak siteye bizi çoğaltır dememiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 senin bu dediğin black friday'de "DUYARLI" davranıp harika cuma diye çevirmeyle aynı mantık bu arada. duyardan ziyade göt korkusu diyoruz biz ona ve bu otosansür varolan sorunu çözmüyor, üstünü örtüyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Esh said: 2 sayfa once demisti zaten anne Şunu ben Narnia Günlükleri yaşamıştım, filmi ingilizce izliyorum aslan gelcek falan diyolar bi geldi, aslan da ingilizce geçiyor türkçe aslan değil, anlatırken bile zorlandım :) Neyse aslan bi geliyor bildiğin aslan mind fuck olmuştum tam. hala çözemedim olayı tam :P http://narnia.wikia.com/wiki/Aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Narnia'nın yazarı Lewis kısa bir dönem Osmanlı'da takılıyor. O dönem zaten kitaba bayağı bir şey ekliyor, özellikle özel isimler vs.. Cadının ismi de mesela Jadi'ydi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Xenocide said: lel. resmen olayı patlatan kişinin kendi ırkçılığı. Aynen bu. En kötü "saçma oldu bu ya" deyip toplatılır. Herkes whife knightlık yapacak çağa geldi ergen enerjisini dökecek diye gereğinden fazla patlatılan aptal olaylar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 @DarKRideR Aklımda bi soru daha çözüme uğradı teşekkür..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 yeni solcuların boş hareketleri bunlar ya, goygoyu kanalize edecek başka bir olay olana kadar bunu ölümüne deşerler h&m'den birkaç kişi istifa ettirirler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Şöyle bir şey, ırkçılığa aşırı tepki verenler de ırkçı oluyor biraz, kendi ırkından üstün olamaz çünkü verdiği tepki ona yani. Gibi bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Virtue signaling yeni moda tabii ki. -Do nothing. -Perform outrage. "I am a political activist." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar