escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 https://i.hizliresim.com/RnyGBa.jpg Bu tesbihi dışarda buldum. Abuk subuk renk değiştiriyor. Bazen sapsarı oluyor bazen kahverengi tonlarında. Bazen de bembeyaz oluyor. Kullandıkça değişme değil, 10dk önce sarı 10dk sonra bembeyaz veya kahverengi. Sonra yine bembeyaz. Ne taşı bu şimdi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Işık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Işık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Renk değiştiren tesbih yazdım, çıkıyor olay Bukalemun tesbih 20-30 tl bir şey :) Belki o değerlidir bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 efsunlu tesbih +10 evasion veriyor. Örnekleri mevcut http://www.bakanak.com/2015/09/tac-mahal-tesbih-tespih.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Lemmy said: Renk değiştiren tesbih yazdım, çıkıyor olay Bukalemun tesbih 20-30 tl bir şey :) Belki o değerlidir bilemiycem. Onu ben de gördüm baktık o kadarına da. Ama o çektikçe aşınmadan dolayı oluşan renk değişiminden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 rare magical lootlamış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Daha hizli cekersen charge'da portal aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 kolormatik tesbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 sultanit mi ne öyle bi ismi var o taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Xenocide said: rare magical lootlamış adam Hdhdjsjshhssg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 tespih bulup eve götürmüş adam ya sdfs. elinde tespihle gezmek zaten moda oldu. delikanlılık simgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Eve sokmadan önce çamaşır suyuna batır, hepatit kaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 tespihlerinizi yere atmayın, insanlar onu sihirli sanıp eve götürüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 tesbihte hata olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 tesbih degil miydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 hayır abi tesbih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 sıkma kehribar. bukalemun tesbih de deniyormuş. ışığa duyarlıymış. ortalama 120 tl değeri varmış. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 e yerde min 100 lira bulmuşsun işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Red said: tespih bulup eve götürmüş adam ya sdfs. şunu yazacaktım, harbi neden ya dsfdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 doğrusu tespih onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 100 lira da az para değil ha YAŞADIN YİNE HINZIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 tespih ne ya uzun dönem er misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 kisa donem ciyaniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Laraken said: Red said: tespih bulup eve götürmüş adam ya sdfs. şunu yazacaktım, harbi neden ya dsfdsfs. neden götürmeyeyim abi ne var bunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar