Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9JEGDO2Er2g WarnerBros sunar Müslüm Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 jilet satalim bari sinema onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Fragman iyi baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Fragman değil daha teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 oha iyi mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 kadro da iyi izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 erkan can kimi oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 WarnerBros mu gördüm sahiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 filmin fikri iyi de abi adam damardan arabeskçi, garibanların müslüm babası. inşaat şantiyelerinin kralıydı adam. "ketche"nin yönettiği, müslüm baba'nın alevi kimliğini öne çıkaran(ki bunu gerçekten türkiye'nin yuzde 90'ı bilmiyordur) bildiğin cihangir filmi gibi duruyor film. o kısmı biraz canımı sıktı. adamı neyse o şekilde çekselerdi keşke. fragman da şu https://www.youtube.com/watch?v=L04bRIPaQEc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Çünkü son zamanları cihangire hitab ediyordu, perdeye taşıyanlarda kendi skalasında sunmakta beis görmemişler. Kitlelerin jilet attığı yarı gore alt kültür nesnesi gibi sunmak zaten ne gişeye yakışır ne de müslüm gürsesi anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ama o kısmı fragmanda göstermemiş bile adamlar. fragmanın müziği bile kendi şarkısı değil adamın. tamam sanatsal kaygılar hatta gişe kaygıları güdülmüş olabilir. ama adamın hayatı arabeskti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ben teaser'ı beğenmedim, filmden de çok ümitli değilim ama hayarı söylemişliği var babanın, senden vazgeçmem albümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 arabeskti cunki onu biliyordu yoksa batida dogmus olsa gercekten bambaska bir sesi vardi murathan mungan beyaz turklere kazandirdi muslum babayi, hem beyaz turkleri arabesk kulturu ile baristirdi hemde muslumcu kitleye garbage coveri filan dinletti muslum gurses gibi ucurumlara kopru olabilicek kalitede insanlar kurtaricak bu boktan ulkeyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 haydar haydarsız film olmuyor sanırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 @ahmedinejad fragman diye aynı şeyi koymuşun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ketçe kim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 wb isin icine girince fragman bile buram buram kalite kokuyor. o amerikan filmlerindeki ta$radan gelip de en tepeye cikan karakter filmlerindeki fragman niteligi var. bide adam gocmeden yapilaydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ahmedinejad said: filmin fikri iyi de abi adam damardan arabeskçi, garibanların müslüm babası. inşaat şantiyelerinin kralıydı adam. "ketche"nin yönettiği, müslüm baba'nın alevi kimliğini öne çıkaran(ki bunu gerçekten türkiye'nin yuzde 90'ı bilmiyordur) bildiğin cihangir filmi gibi duruyor film. o kısmı biraz canımı sıktı. adamı neyse o şekilde çekselerdi keşke. this. ben bilmiyordum mesela. ne alaka haydar haydar diye izledim, bi tane arabest şarkı tınısı yoktu trailerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Flassh said: ketçe kim bu arada? İsim benzerliği (lol) yoksa Pentagram'ın Anatolia albümündeki resimlerini çeken adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 filmi izlemeden niye sünni türk refleksi veriyorsunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Mevzu Sünnilik falan değil. Bizim Sancar Nobel aldı adam Arap mi kürt mü Türk mü diye konuştu millet mal gibi. Müslüm de mezhebini öne çıkaran sürekli deyişler söyleyip meşhur olmuş biri değil. Bunu ön plana çekmenin manası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 abi bu film bol sigara ve rakı ile izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 ben cok gec kesfettım bu herıfı. Çok acaip sesi var yau. Filmide izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 teaser guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Suark said: ben cok gec kesfettım bu herıfı. Çok acaip sesi var yau. Filmide izlenir. Laurelin de bahsetmiş, Böyle adamlar köprüdür. zangır zangır metal dinleyen benim gibi adamı bile arabesk dinletmiştir. Yani hiç sevmeyeceğim yüzene bile bakmıyacağım bir türe oluşuma ilgi duydurmuştur. Çıkıyor işte bazen bir şeyler nerden çıkacağı belli olmuyor. Önemli bir figurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar