Sünger title'ı alalım arkadaşa
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
pati yaşlanmamış
adam içtiğini çıkardı sdfsd
yalnız bu alkoliklik mevzusu rusların 1980 ve sonrası kuşakta farklı işliyor sanki. anladığım kadarı ile genç yaşlarda sağlam içip sapıtıp, 20lerin ortalarında uzaklaşıyorlar alkolden.
kaç farklı rus mühendis ile çalıştım 3.birayı isteyen nadirdi. Vodka içen daha nadir.
yalnız bu alkoliklik mevzusu rusların 1980 ve sonrası kuşakta farklı işliyor sanki. anladığım kadarı ile genç yaşlarda sağlam içip sapıtıp, 20lerin ortalarında uzaklaşıyorlar alkolden.
kaç farklı rus mühendis ile çalıştım 3.birayı isteyen nadirdi. Vodka içen daha nadir.
quovadis kimse zaten oturup yarım saatte 5 litre viski içildiğini düşünmüyor. 4-5 saatte bile içsen insanlığını kaybedersin diyorum ben.
ha rusların hayvan içtiklerini herkes söylüyor tabi. hem genlerden hem gençlikten itibaren içtikleri için bünye bağışıklık kazanıyor. ama yine de 5 litre bilmiyorum yani.
bright günde 8 litre su içiyorum diyodu bak şimdi aklıma geldi :D
ha rusların hayvan içtiklerini herkes söylüyor tabi. hem genlerden hem gençlikten itibaren içtikleri için bünye bağışıklık kazanıyor. ama yine de 5 litre bilmiyorum yani.
5 litre su içse biri hastanelik olur
bright günde 8 litre su içiyorum diyodu bak şimdi aklıma geldi :D
adam düzenli içici abi belli. alkolik demiyorum inkar eder sdfs.
ara ara içen adam litre litre içemez. 1-2 şişe içen ne kadar adam tanıdıysam hep kırmızı yanak gezerlerdi sdfs.
ara ara içen adam litre litre içemez. 1-2 şişe içen ne kadar adam tanıdıysam hep kırmızı yanak gezerlerdi sdfs.
5 içiyorum yazın, sıkıntı olmuyor
vape çok susatıyor
vape çok susatıyor
:)
adam votkayla hair of the dog yapmış kimse değinmemiş. ağır alkol hareketleri bunlar karaciğere şimdiden başarılar dilerim.
40'a 1 kaldı. Kastırırsam gece 3te yatıp 7.5ta kalkıp işe gidiyorum ama 4. gün 10 gibi bayılıyorum. Sonraki gün de bu sefer 10'da uyku gelmeye başlıyor. O hezeyanı atlatırsam eskisi gibi 3 - 7.5 yapabiliyorum ama bu sefer de işte 4ten sonra uyku basıyor. Min 6 saat uyumak lazım. Hafta sonu olunca 20 saat uyucam diyorum, bu sefer de ulan hafta sonu iş yok sabahla diyorum hop saat 5te zorla yatıyorum, 11'de kalkıyorum, bu sefer de ulan gün bitti diye kendime kızıyorum :D.
P.S evlilik yok.
aynı hikaye
ama ben evliyim çocuk da var.
birşey değişmiyor.
Öne çıkan mesajlar