Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati yaşlanmamış

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ben birinin 5 litre viski içip, insanlığını veya hayatta olma vakıflarını koruyabileceğine pek inanmıyorum ya. gözümle görmem lazım heralde inanmak için.

ha yani yanlış da anlaşılmasın benden çok içenler varmış diye gururuma yedirememek falan gibi bir olayım yok. ben son 1-2 senedir çok az içiyorum ondan önce de normal, ortalama bir içiciydim yani, bir iddiam falan yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlamayın bir oturuşta fondip yapıp içmiyorum la ben. Muhabbet ede ede içiyoruz işte. Muhabbetle içiliyor zaten. Bir de meze iyion. Tuvalete çişe gidiyon filan. Hava atma amacım da yok onu da belirteyim. Muhabbette yazdık işte. Bu kadar garipseneceğini bilsem yazmazdım la.

Yalnız şunu yapıp ta birde üstüne dans eden adamları canlı gördüm ben. Video kötü örnek aslında, bu amcam bunları içmeden zaten kafayı çekmiş önceden. Birde bu amcam oturunca masa başına uzun zamanda nekadar içer düşün.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=2e_OsULBQF4?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

adam içtiğini çıkardı sdfsd

yalnız bu alkoliklik mevzusu rusların 1980 ve sonrası kuşakta farklı işliyor sanki. anladığım kadarı ile genç yaşlarda sağlam içip sapıtıp, 20lerin ortalarında uzaklaşıyorlar alkolden.

kaç farklı rus mühendis ile çalıştım 3.birayı isteyen nadirdi. Vodka içen daha nadir.
Sosyal ağlarda paylaş

quovadis kimse zaten oturup yarım saatte 5 litre viski içildiğini düşünmüyor. 4-5 saatte bile içsen insanlığını kaybedersin diyorum ben.

ha rusların hayvan içtiklerini herkes söylüyor tabi. hem genlerden hem gençlikten itibaren içtikleri için bünye bağışıklık kazanıyor. ama yine de 5 litre bilmiyorum yani.

Lopeth said:

5 litre su içse biri hastanelik olur

bright günde 8 litre su içiyorum diyodu bak şimdi aklıma geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

40'a 1 kaldı. Kastırırsam gece 3te yatıp 7.5ta kalkıp işe gidiyorum ama 4. gün 10 gibi bayılıyorum. Sonraki gün de bu sefer 10'da uyku gelmeye başlıyor. O hezeyanı atlatırsam eskisi gibi 3 - 7.5 yapabiliyorum ama bu sefer de işte 4ten sonra uyku basıyor. Min 6 saat uyumak lazım. Hafta sonu olunca 20 saat uyucam diyorum, bu sefer de ulan hafta sonu iş yok sabahla diyorum hop saat 5te zorla yatıyorum, 11'de kalkıyorum, bu sefer de ulan gün bitti diye kendime kızıyorum :D.

P.S evlilik yok.

aynı hikaye

ama ben evliyim çocuk da var.

birşey değişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...