Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 orc_lord said: Çoğu içerik yurt dışında değil mi abi zaten ya? Şuan hem yurt içi hem de yurt dışı için hız anlamında en stabil olanı Superonline sonra Kablo galiba 8-) bir hafta oldu, güncelleme vereyim. speedtest her ne kadar yurtdışı test yapınca 18lere düşmüş gösterse de, steamden veya torrent üzerinden 3,8-4,3mb/s arası download hızı var. baya sorunsuz oldu şu ana kadar her şey. inş bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 speedtest bende de yurtdışı düşüyor gözüküyor, yurtiçi 67-70 mbps görüyorum yurtdışı 45 mbps. fakat download yaparken 7mb/s'ı görüyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Zam yapmışlar 5tl Upload da artmış 3mbit olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 50mbit üzeri kullananların da artık 4mbit olmuş upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 bu arada turk telekomun guzelliklerine geldik..netspeede gecis sonrasinda ilkonce santrali degistirdiler sonrasinda da direkt mobbing otesi su anda internete baglanamiyorum bile 1 haftadir..iceriye sordurduk-tanidik telekomculara- telekomun diger iss lerle yaptigi anlasmaya gore once kendi abonelerine hizmet goturup sonra baskalarina veriyoruz maddesi gibi birsey varmis. bunlarda onu yururluge koyuyoruz diyip baska iss lerin abonelerini direkt banliyorlarmis..-ya da hatti kibarca kapatiyorlarmis gibi- git sikayet et ne yaparsan yap modundalar..su anda kullandigim iss de aldigim 49 mu ne 16 ya kadar full sinirsiz. telekomda ayni tarife 255 lira..gel kucagima otur nasilsa bu ulkede hukuk filan yok ..peskes de cekildik moduna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 dana22 said: bu arada turk telekomun guzelliklerine geldik..netspeede gecis sonrasinda ilkonce santrali degistirdiler sonrasinda da direkt mobbing otesi su anda internete baglanamiyorum bile 1 haftadir..iceriye sordurduk-tanidik telekomculara- telekomun diger iss lerle yaptigi anlasmaya gore once kendi abonelerine hizmet goturup sonra baskalarina veriyoruz maddesi gibi birsey varmis. bunlarda onu yururluge koyuyoruz diyip baska iss lerin abonelerini direkt banliyorlarmis..-ya da hatti kibarca kapatiyorlarmis gibi- git sikayet et ne yaparsan yap modundalar..su anda kullandigim iss de aldigim 49 mu ne 16 ya kadar full sinirsiz. telekomda ayni tarife 255 lira..gel kucagima otur nasilsa bu ulkede hukuk filan yok ..peskes de cekildik moduna.. o-ha.. bugün geçtim ttnetten netspeede, 75mbit/4mbit upload tam alıyorum valla mutluyum. ttnet müdahale ederse gerçekten olay çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 hiiiiiiic birsey yapamazsin..ilk bir ay guzel gider sonra birde bakmissin port filan degismis..sonra bir de bakmissin tik diye baglanamiyorsun..telefon var..hat var..hatta o hatla baska bir isp ye de baglanabiliyorsun ama soz konusu servis saglayicina ih ih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 apartmanda yaşlılar var yav yeni internet bağlantısı yapan olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Auril said: Zam yapmışlar 5tl Upload da artmış 3mbit olmuş yeni abonelere o sanırım? baktım online işlemden hala 59TL gözüküyor benim tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Evet yeni abonelere Bize temmuz da gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 upload arttıysa sıkıntı yok ya. kaç aydır sorunsuz da veriyorlar, zaten alternetif tarife yok aknsiz ondan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Yanlız Superonline aradı bugün İnternet kullanıyormusunuz diye sordu kapattırdım dedim Hmm teşekkürler dedi kapattı, kıllanmadım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 dana22 said: bu arada turk telekomun guzelliklerine geldik..netspeede gecis sonrasinda ilkonce santrali degistirdiler sonrasinda da direkt mobbing otesi su anda internete baglanamiyorum bile 1 haftadir..iceriye sordurduk-tanidik telekomculara- telekomun diger iss lerle yaptigi anlasmaya gore once kendi abonelerine hizmet goturup sonra baskalarina veriyoruz maddesi gibi birsey varmis. bunlarda onu yururluge koyuyoruz diyip baska iss lerin abonelerini direkt banliyorlarmis..-ya da hatti kibarca kapatiyorlarmis gibi- git sikayet et ne yaparsan yap modundalar..su anda kullandigim iss de aldigim 49 mu ne 16 ya kadar full sinirsiz. telekomda ayni tarife 255 lira..gel kucagima otur nasilsa bu ulkede hukuk filan yok ..peskes de cekildik moduna.. bu bilgi sallamasyon, yok oyle bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Oyle bir madde olursa rekabet kurumu kan alir. Karsida ustelik Digiturk gibi devlete yakin firmalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 soyleyin alsinlar o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 tt'nin devre kiraladigi tek isp netspeed, oncelik vermedigi tek musteri de senmissin gibi konusuyosun abi. ayrica kesinti durumunda senin muhattabin netspeed'dir. adamlar musterisine kesintinin sebebi tt diye donus yapamazlar. yapiyorlarsa ilk firsatta kacmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 netspeedin herhangi bir geri bildirimi vs yok ..olamaz da..teknik destek dedigin sey call center bozmasi biryer..modem ac kapa dan fazlasi degil..internet hata algoritmasi da 30 senedir ayni.modemin fisi takili mi..isiklar yaniyor mu..ac kapa..ne geldi blabla.. en yapabildikleri sey ttnet e hata kaydi birakmak..herhangi bir mudahale imkanlari bile yok.. oteki dedigim seyleri off the record ben duydum saha teknik ekibinden .kibarca ugrasmayin isterseniz boyle diyip kestirip attilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 eksik/hatali bilgi var abi kulaktan dolma duyumlar. tabi ki her firmanin oldugu gibi tt'nin de kendi musterisine sagladigi bazi oncelikler vardir ancak parasi kurusuna kadar odenip de alinan kiralik devreyi kendi musterisine yer acmak icin iptal edemez. oyle bi sey yok yani rahat ol. internete girememenin sebebi yine tt kaynakli ariza olabilir ancak oncelik mevzusu kesinlikle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Var mı aranızda hız testi yapan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 YAPA'da olmadığımdan sadece 4'e çıktı bende. YAPA'da olan varsa öyle bir denemek lazım. Şu da downloadun düz versiyonu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ben de turk.net'e geçenler arasına katıldım. Yurtdışına gitmeye çalışmam dolayısıyla 24 ay kablo.net taahhüt'ü altına girmek istemedim. Dün bağlantı yapıldı. Ankara şehir içinde oturmam dolayısıyla 16 Mbit bağlanacağı söylendi. Yaptığım testlerde de yakın bir değer alıyorum. Yalnız https://s33.postimg.cc/3vlk6vqj3/turknet.png Upload değerlerimde başlangıçta bir gecikme sorunu var gibi geliyor. Bu gecikmeden dolayı da sanırım bağlantım etkileniyor gibi görünüyor. Ne dersiniz normal mi, değil mi? Değilse ne yapabilirim? Bu sorunu çözersem gayet memnunum şu ana kadar. Edit: Grafik eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ara müşteri hizmetlerini abi, 3mbit az miktar değil. 56k yla büyüyen insanlarız :D Pingte fazla tabi ondan da bahset. Avrupaya falan o değerleri alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Bende bi gecmeyi dusunmustum hatta on basvuru bile yaptim. Ama sonra vazgectim ttnete dondum. Bi ariza falan olur 2 3 hafta cozmezler falan delirtirler. Gerek yok Taahhut harici aradaki fark 5 lira bu arada. Bide akk yokmus da 24mbit akk sonrasi bile 8 9 falan oluyo ki fazla fazla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar