zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Selamlar efendim. Hem kolaylık açısından hem de reklam olsun diye kanalı olanları bir çatı altında toplayalım. Kendi kanalımla başlıyorum; https://www.twitch.tv/teasy Aha bu da Youtube; https://www.youtube.com/c/teasycat Girişteki rapi severseniz beni de seversiniz. --------- Malibu @ HotS https://www.twitch.tv/akfon ---------- Odeon https://www.twitch.tv/0deon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ergen genç kızlara hitap etmesen olabilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yayın benim için fazla 'sevimli' :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 o rapi lütfen sevdiğin için değil piyasa bunu istiyo diye yaptığını söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 abi o rap dediğin video bence inanılmaz iyi ya neden öyle dedin ki. ben o videodan sora direk bastım sub'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ne piyasası be. Gayet geyiğine yaptığım bi şey aghsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 adam gamer dünyasının keremcem i olma yolunda emin adımlarla gidiyor, yeğenlerime öneriyorum ben kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Brad Pitt yazmak istedin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Brak Gitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 (tu) Baska pati cikarsa konuya eklenicek, durtun beni, ilk mesaja ekleyeyim diger kanallari/link'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben eskiden seviyordum zıpzıp'ı ama birkaç gün önce bir başka başlıkta iltifat ettim bir teşekkür bile etmedi. SİZİ HALK OLARAK BİZLER BURALARA GETİRDİK İSTERSEK DİBE İNDİRİRİZ TAAAMM MI?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Şımarmışımdır abv benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 zipzip'in şımaracak bi traiti yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 zipzip said: Ne piyasası be. Gayet geyiğine yaptığım bi şey aghsdf Bu son sene hangi youtuber hangi stramerı görsem hepsinde aynı şey. Rap müzik yap, diğer yayıncılara giydir, hava at bişi yap skalasında dönüyor. İşte piyasadan kastım bu. Tabi onlara sorsak onlar da geyiğine yapmıştır da demekki bi furya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ne agladin arkadas ya. Izliyosan izle, izlemiyosan next de gec. Illa suyu cikana kadar sorgulican `niye boyle` diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 sanssizsansli said: zipzip said: Ne piyasası be. Gayet geyiğine yaptığım bi şey aghsdf Bu son sene hangi youtuber hangi stramerı görsem hepsinde aynı şey. Rap müzik yap, diğer yayıncılara giydir, hava at bişi yap skalasında dönüyor. İşte piyasadan kastım bu. Tabi onlara sorsak onlar da geyiğine yapmıştır da demekki bi furya var. sen videoyu izlememişsin belli ki. orada örnek verdiklerinle bi alakası zıpzıp'ın videosunun. zaten bildiğim kadarıyla o salak atışma rapleri furyasından önce yapmıştı kendi videosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 yoo izledim. genel konu rap ve tarzı olunca haliyle insan referans olan bi yer mi var diye düşünüyor. önce mi sonra mı bilmiyorum valla tarihleri kontrol etmedim. değilse de değildir yani :D onun dışında bana göre geyik olsa dahi gülmeyeceğim bişey şimdi niye forumdaşız diye adama yağlı ballı ekmekle gideyim. o videonun nezdinde konuşuyorum yoksa zipzipi arada açar izlerim severim yani. adama öyle bi garezim falan yok fgkjlh haaaayııııır beğenmeliyiiiiiiiiiiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 begenmek zorunda da degilsin, bok atmak zorunda da degilsin. seversin, sevmezsin de verdigin tepkiler bi garip. seni zorla yutub'a sokup izlettirmisler, subscribe butonune basmazsan like'lamazsan cukunu keseriz diyerek bicak cekmisler gibi davraniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Empati eksikliği o biraz, emek vererek severek yapılan bir şey var biraz daha olumlu olunması gerektiğini düşünmekteyim. Ben zipzip pi buraya yazmadan önce izlemiştim mesela, aa o sen misin yazdım sadece olumlu yada olumsuz bir yorumum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Neresi garip abi yazımın. Şu seviyorsan söyle sevmiyorsan sus ne kadar da sev ya da terket kıvamında. Sanki adama sövmüşüm tüm benliğimi yermek için kullanmışım gibi, asıl garip tepki sizinkisi. Hoşuma gitmeyen bi rap müziği videosuna şakayla karışık sebep sordum. O da şu şu dedi ben de hani dedim ortalıkta böyle şeyler var ondan mıdır acaba ki bana öyle hissettirdi diye sordum falan benim için orada konu kapanmıştı...Forumda binbir türlü video vs koyuluyor ya seviyoruz ya dövüyoruz bu çok doğal yani insanız. Art niyet aramayın altında. Neyse ne başarılı yayıncı severiz. Forumda feverray vardı lol oynuyo diye öldürülmediği kaldı Malibu var yayıncı hotsta Sereglin vardı pubg ağırlıklı Saeros açtı bi ara sonra bıraktı galiba Ve zealot var zealot pro plays zealot dhajhdkxk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bazen anlamsızca geriliyor ortam heh. Aklımızda olanı yazarken ifade edemememizden kaynaklıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 sanssizsansli said: Saeros açtı bi ara sonra bıraktı galiba bi gün güzel internetim olursa devam edicem, çok özlüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 çok çikin oyunlar oynuyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ingilizcesi çiçek gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 konu paticik kanallarindan cok zipzip'in kanali tartismasina donmus. baska olan da yok galiba. dagilabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar