zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 %22 NE ÇOCUK??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Oo forumda ilk döven çıktı. Hangi zorluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 zipzip said: %22 NE ÇOCUK??? ahah sırf diğer haritayı açmak için kastım valla. 3. haritayı açmak için 2. haritayı %60 zorlukta bitirmek gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 3. harita %85 diye hatırlıom ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 %55 denedim yine olmadı. Ben de 22'ye çekebilirim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 abi 22 yap geç ya kime ne kanıtlican sdf. sonra zorlaştırırsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 %22 ne abi, aç Simcity oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 %22'de bitir sonra gel laf sok :p 150 gün yapmıştım ama 120/100 gün de olurmuş aslında. thanatos + 3 sıra duvar ilaç gibi oldu, tek bir yerde breach oldu sadece ordan da giremeden yattılar zaten. ben kazanmayı beklemiyodum tbh, en kötüsüne hazırlamıştım kendimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 oyunu bilmiyorum ama bilsem ben de 22%'ye laf edermisim sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 https://i.ytimg.com/vi/DnmkA8uX3Sw/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Kusura bakma da zipzip millete laf sokmaktan, sosyal mesaj vermekten 10onun günü zor görüyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 https://i.hizliresim.com/XEaqJR.png Dayanamıyorum abi. O kadar çok sahtekarlık dönüyor ki. Ama karar verdim ben de artık omurgasız olucam ya. Yeter. Millet aldı başını yürüdü, ben hala Esh abone olcak diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 olm olduk ya lan 1 ay omadi daha sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 lan 5 ay önce oldun bi daha da yenilemedin. Sorsan oteli var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 BEĞENDİYSENİZ BEĞEN BUTONUNA TIKLAMAYI UNUTMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Cokomantis said: oyunun ismini her gördüğümde şu şarkı geliyor aklıma. araba reklamında mı ne çalıyordu cnbc-e'nin cnbc-e olduğu zamanlar. https://www.youtube.com/watch?v=qTFi1_580iU fayrouz malt içeceği hala açıp dinlerim bu şarkıyı benden başka seveni de varmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 ahajaha aynen, bi şeyler kıpırdanıyor'du :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 https://i.gyazo.com/729017d777840c5c66d84859dcebd61b.png 2. harita da tamam yalnız 3 yerden breach yedim götüm attı, özellikle güneydoğudan baya sağlam girdiler. binalar giderken son anda gezici ranger ve soldier grubum vardı onlarla temizledim kalanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 stream/video yapıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 bi ara uğraşıyodum da internet yetmeyince bırakmak zorunda kaldım ama vaktim olursa belki denerim yine ^^ link: https://www.twitch.tv/saerosgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Şu oyunu bana aldıran hepinizin abv, LAN DAHA İLK SEVİYEYİ GEÇEMİYORUM. Akın akın geliyolar, bi akını durdursan diğerinde ağzıma kürekle vuruyolar. Zaten sürekli bir kaynak sıkıntısı sürekli bi kaynak sıkıntısı, odunsuzluktan gebericem. Resmen sinirleneyim diye oyun yapmış adamlar. Hayır bırakamıyorum da tekrar tekrar deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 bu biraz zor sanırım, en iyisi darkest dungeon oynamak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Neye öncelik vereceğimi de bilemedim ki, odun falan olaylarını çözdüm sıkıntı kalmadı, resource olarak çok bi eksiğim kalmadı tam self sufficient oldum. Bu seferde worker sıkıntım çıktı. Worker sıkıntısını aşmak için stone seviye evlerden yapiim diyorum bu sefer enerji sorunu çıkıyor, enerjide power plant yapiim diyorum bu sefer stone s... aaahh!! resmen bitmiyor ya döngüde gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 bi yandan genişlemen lazım ama genişlemek için etraftaki zombileri öldürmen lazım, sonra da swarm gelir belki diye savunma inşa etmen lazım savunma için wood ve stone lazım wood ve stone için genişlemen lazım (:P) bazen bende de böyle "lan yeter yoruldum" anları oluyor ama çok tatlı oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 İlk haritayı %100 bitirdim ben, ara vereceğim biraz, çok uzun sürüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar