Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 netflix olduğu için bi oturuşta izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 evet kendi threadinde de dedim, devilman crybaby çooook iyi arkadaşlar izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Violet Evergarden da netflix sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 evet ama o bi anda çıkmadı her hafta yeni bölüm release oluyor. onu izledim ilk bölümden çok etkilenmedim daha ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ShadowFury said: Onu izlemedim. Eskilerini izlememiştim, direkt bundan başlayabiliyor muyuz? Bir de bütün bölümleri yayınlamışlar tek seferde, haftalık olsaymış keşke. aynen remake izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Godzilla çıkmış Netflix'te. https://myanimelist.net/anime/33783/Godzilla__Kaijuu_Wakusei https://myanimelist.cdn-dena.com/images/anime/13/87344l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Violet ile Kokkoku izledim güzel başladılar. Ama yani şu ufak kızları askere alma geyiğini bir an önce bitirseler keşke ya :D https://media.giphy.com/media/kII3NwAFO3YOc/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Netflix parayi bastirip sezonun en iyilerini aliyor artik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 2-3 bölüm çıktı artık her animeden nedir düşünceleriniz yazsanıza hangileri güzel hangileri değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 İlk bölüm izlenimlerimi yazmıştım, 2. bölümde de pek bir değişiklik yok. 3-4 bölüme doğru daha net belli olur tabi. Önceden yazdıklarıma ek olarak Devilman izlemeye başladım, haftalık yayınlanıyormuş gibi her hafta 1 bölüm izlerim diyordum da pek olmuyor o iş, sounds good, doesnt work. Kuruyemiş gibi elin otomatikman gidiyor. Haftalık yayınlasalarmış keşke öyle daha güzel oluyor. Ama çok iyi yine de (tu) Koi wa Ameagari no You ni çok tatlı, romance olarak izlenebilir. Sora yori mo Tooi Basho da güzel ama biraz sıkıcı geldi, pek sarmadı. İzler miyim emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 bu sezon çok fazla tatlı çerezlik var. hani olsada olur olmasada kafasında. mitsuboshi colors, darling in the franxxx, dagashi kashi, Killing Bites, Beatless, Miira no Kaikata, Takunomi, slow start, Death March kara Hajimaru Isekai Kyou(bunun mangasına başladıydım sonra yenisi gelmeyince unutmuşum mangasına bakarım tekrar). beğendiklerim Grancrest Senki, Hakata Tonkotsu Ramens,Toji no Miko, Hakumei to Mikochi, Koi wa Ameagari no You ni, violet evergarden. şu Märchen Mädchen den umutluydum witch academia alternatifi diye ama değilmiş. gerisi drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Ya ben bu sezon basilisik var diye gittim 1. Sezonu izledim, önceden hep aklımdaydı CNBC-e de fln yayınlanıyordu. İnanılmaz beğendim direkt bitirdim 24 bölümü sonra heyecanla ikinci sezonu açtım şu an yayınlanan. Alakasız bişey olmuş, o karakterler fln nedir shounen çocuk animesine donmuş bı anda çok izleyemedim kapadım ama mangakasa harbi bu şekilde mi devam etmiş basilisk e ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 mangasını okumadım ama bir gazla naruto/boruto kafasında yapılmış gibi geldi bana. bende pek beğenmedim şimdiye kadar 1 bölüm daha izleyelim bakalım. kokkoku var bu sezon güzel birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Evet Basilisk hayal kırıklığı oldu. Belki ileride düzelir ama, öyle bir izlenim aldım. Overlord da ayrı bi hayal kırıklığı. Geçen sezon iyiydi ya, niye böyle saçmalamaya başladı? Konuyu bi yere bağlarlarsa bu da güzelleşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Hakata Tonkotsu Ramens AotS olur sanki. Tarzı, hikaye anlatımı, olayları bağlayışları filan çok hoşuma gitti. Sonradan bozmazlar umarım. Kokkoku da favorilerimden, çok iyi ama bir eksiği var sanki. Tam ne eksik ifade edemiyorum ama konuyu mu bağlayamıyorlar karakterleri mi açamıyorlar emin değilim bir kopukluk var. Onun haricinde mükemmel. Bir de cliffhangerları biraz kıssınlar. Darling in the Franxx çerezlik ve güzel arasında gidip geliyor, kararsızım. Her türlü izlenir de AotS adayı olur mu onu zaman gösterecek. Triggera güvenim tam ama. Violet Evergarden da güzel de eyegasm haricinde pek bir olayı yok sanki (Sırf onun için de izleniyor tabii) Devilman de en iyilerden, finalde sapıttı (hem + hem - anlamda) ve pacing biraz problemliydi sanki, oradan da puan kırdım ama yine de müthiş. (tabi diğerlerini daha 2-3 bölüm görmüşken bunu 10 bölüm gördüm, birlikte kıyaslamıyim, bir kenara ayırıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Kokkoku da episode management yapamamışlar sadece. yoksa güzel. nerde başlayacağı nerede bteeğini çok becerememişler. böyle dan diye daldılar falan. yoksa güzel konusu çizimleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Hakata Tonkotsu Ramens sezon finali gibi bölüm olmuş. final diye koysan sırıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Hahah aynen. Ne yani her şey çözüldü mü böyle mi bitti diyordum ki yeni karakter tanıttılar da rahatladım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Grancrest senki de fena degil. Pek bi hizli gidiyor nedense. Seven deadly sins hic durmak bilmiyor aferim cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 citrus ne güzel ya sistercest fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 (tu) sezonun en iyi guilty pleasure animesi. edit: sayfa başı olmuş, Citrus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mahoutsukai no Yome devam ediyomuş ama söylemiyonuzz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 bu arada kokkokokoko dan bir halt anlamadım. Niye dispel etmiyorlar qq yapıyorlar bu kadar amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 GERGE said: Netflix parayi bastirip sezonun en iyilerini aliyor artik hep. Su paso kumar oynadiklari animeyi izledim gecen gun, ilk bi ilginc geldi ama sezon sonunda "eee?" tepkisi verdirtti. O yuzden en kalitelileri aliyorlar kismina katilamiyorum ama anime alip yayinliyor olmalari guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 kakegurui ikinci sezonu yolda, manga devam ettiği için ucu açık bırakmaları iyi böyle devam sezonlarının çekilebilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar