Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Led Ekranda kocaman LEKE oluştu

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Aç kapağını, Suyun girdiği kısım yukarıda olacak çekilde koy güneşe buharlaşır gider.

Saç kurutma makinası ile filan yapma, Sonra led Ekranda sarı leke kaldı diye gelirsin.

Senin ekranda camsil alttan girmiş belli ediyor zaten, sonrada yukarıya doğru baskı gördükçe yayılmış.
Be mubarek LCD veya LED silerkene, sildiğin beze sıkacan camsili, ekrana değil. Ayrıca Ekran hiç bir zaman açık olmayacak, kapatacan silecen.

Dediğim gibi açılabildiği kadar aç kapayı sonra yüzü koyun sıcak bir yere koy. Su giren kısım yukarıda kalsın, ki su girdiği yerden çıksın.

Aslında bebek bezinin içindeki zımbırtı da çok işe yariyor, kes bebek bezini su giren kenarın üstüne toz halinde serpiştir.

Aynı yöntemi vakuumlu torba var ise yapabilirsin. Vakuum torbanın içine koy, bebek bezindeki zimbırtıyı serpiştir, Torbayu vakuumla, o toz çeker o suyu.

Ama 2 gün filan oyle kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

araya su kaçmış falan değil yaw, baya camsil ırzına geçmiş direk bence. pirinç vs fayda etmez, ggnormk diyorum. hep söylenen şey "asla camsil kullanmayın"dır.
ama dene tabi burada yazılanları, bi ihtimal düzelir.

abi plastik polarize kaplama ya panelin ustundeki.

cok da bisi olmamasi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

araya su kaçmış falan değil yaw, baya camsil ırzına geçmiş direk bence. pirinç vs fayda etmez, ggnormk diyorum. hep söylenen şey "asla camsil kullanmayın"dır.
ama dene tabi burada yazılanları, bi ihtimal düzelir.

daha önceden 3-4 defa kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Bu sabah abartmışım cam temizleyiciyi, kötü tecrübe oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...