_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Selamlar, ben hata yaparak labtop ekranını aceleyle cam temizleme spreyi sıkarak temizlemek istedim. Sonra da ekranda kocaman gri leke oluştu. Fotoğrafını attım. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor düzelmesi için, yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 yaprağa benzemiyormu leke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Camsil mi girmis ara layera? Sac kurutma makinesi ise yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Pirinç cuvalina bas laptop'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Bariz su kaçmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Frostbite said: yaprağa benzemiyormu leke? ben de aynısına benzettim ilk gördüğümde 8-) servise götürmeden yok mudur bir çaresi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Esh said: Camsil mi girmis ara layera? Sac kurutma makinesi ise yarar belki makina tutarsam daha zarar verebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Delik aç cama suyu boşalt :P Yapma tabi öyle bir şey, ilk kez gördüğüm için bir şey diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 _TaYFo_ said: ben de aynısına benzettim ilk gördüğümde 8-) servise götürmeden yok mudur bir çaresi.. parmagınla bastır geçerse geçer yoksa servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 şu değil mi işte? https://www.youtube.com/watch?v=falPGSBfjTw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Masticore said: Pirinç cuvalina bas laptop'u şu mantıklı lan ciddi ciddi pirincin gücünü küçümsemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Black-ice said: şu değil mi işte? https://www.youtube.com/watch?v=falPGSBfjTw aynı durum galiba videonun tam tercumesini yapabilecek var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 sebahattin sen yine de pirinci o kadar kucumseme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 _TaYFo_ said: Esh said: Camsil mi girmis ara layera? Sac kurutma makinesi ise yarar belki makina tutarsam daha zarar verebilirim sanırım. Cep telefonu olsa zarar verirsin de, lcd polarizeriyle panel arasindaki su bi sekilde girdigi yerden buharlasir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Aç kapağını, Suyun girdiği kısım yukarıda olacak çekilde koy güneşe buharlaşır gider. Saç kurutma makinası ile filan yapma, Sonra led Ekranda sarı leke kaldı diye gelirsin. Senin ekranda camsil alttan girmiş belli ediyor zaten, sonrada yukarıya doğru baskı gördükçe yayılmış. Be mubarek LCD veya LED silerkene, sildiğin beze sıkacan camsili, ekrana değil. Ayrıca Ekran hiç bir zaman açık olmayacak, kapatacan silecen. Dediğim gibi açılabildiği kadar aç kapayı sonra yüzü koyun sıcak bir yere koy. Su giren kısım yukarıda kalsın, ki su girdiği yerden çıksın. Aslında bebek bezinin içindeki zımbırtı da çok işe yariyor, kes bebek bezini su giren kenarın üstüne toz halinde serpiştir. Aynı yöntemi vakuumlu torba var ise yapabilirsin. Vakuum torbanın içine koy, bebek bezindeki zimbırtıyı serpiştir, Torbayu vakuumla, o toz çeker o suyu. Ama 2 gün filan oyle kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 araya su kaçmış falan değil yaw, baya camsil ırzına geçmiş direk bence. pirinç vs fayda etmez, ggnormk diyorum. hep söylenen şey "asla camsil kullanmayın"dır. ama dene tabi burada yazılanları, bi ihtimal düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 antiglare coating gitmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Bilgisayarı kapatıp yeniden açmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 sabonis said: araya su kaçmış falan değil yaw, baya camsil ırzına geçmiş direk bence. pirinç vs fayda etmez, ggnormk diyorum. hep söylenen şey "asla camsil kullanmayın"dır. ama dene tabi burada yazılanları, bi ihtimal düzelir. abi plastik polarize kaplama ya panelin ustundeki. cok da bisi olmamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 olabilir canım kesin böyledir demiyorum zaten. ama bence gg gibi duruyo. baksana o abuk subuk şekilden öte, gri/siyahlaşmış bence camsilin değdiği yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Bright said: Bilgisayarı kapatıp yeniden açmayı denedin mi? aynen, bir değişiklik olmadı. Toshiba HD Led ekran. Güneşin karşısına koydum labtobu, izin bir kısmı gitti ama önemli kısmı duruyor. Quo vadisin dedikleri de mantıklı. Umarım servise gerek kalmadan düzelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 sabonis said: araya su kaçmış falan değil yaw, baya camsil ırzına geçmiş direk bence. pirinç vs fayda etmez, ggnormk diyorum. hep söylenen şey "asla camsil kullanmayın"dır. ama dene tabi burada yazılanları, bi ihtimal düzelir. daha önceden 3-4 defa kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Bu sabah abartmışım cam temizleyiciyi, kötü tecrübe oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Quo-Vadis said: Be mubarek LCD veya LED silerkene, sildiğin beze sıkacan camsili, ekrana değil. Ayrıca Ekran hiç bir zaman açık olmayacak, kapatacan silecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar