Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 oynarken su admai zelsen yeter https://www.youtube.com/watch?v=hQmqyIEXQH4 bide sevdigin silah icin buna bak https://www.youtube.com/results?search_query=mhw+progression+guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=RKWtu1W2YZw -Optimized data processing to reduce loading times :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 haftaya persembe "spring update" adi altinda buyuk bir update geliyor.. * yeni monster (deviljho), * yeni armor ve silahlar (great sword kullanan varsa su anki en viable silahlardan biri olan jagras'dan daha iyi olma potansiyeline sahip bi GS var), * devil may cry seti * weapon balance degisiklikleri * ve en onemlisi gecmis haftalardaki eventleri kaciranlar icin kisa sureligine tum eventlerin hepsinin acik olacagi bir donem (horizon zero, street fighter, wiggler, vs) bir de karakter tipi degistirme olayi geliyormus.. ilk yapis beles.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ilk kez savasilan dragon ile 49 dakika cebellestikten sonra, tam 10 saniye kala son vurusu yapmak.. paha bicilemez :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=oPNuCDHQ6d8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 179 liradan 134 liraya düşmüş store'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Başlayalı seksen saat oldu ama hala noob sayılırım akşamları avlanmak isteyen eklesin psnden akarız her türlü psn: dronevill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 indirim gelecekmiş buna. indirim ile alıp akşamları takılmak isteyen var mı ? 4 kişi çıkarır mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 İndirime göre alırım 134TL iken almamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 PCye ne zaman gelecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Bunu sormaya gelmistim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 applev0dka said: indirim gelecekmiş buna. indirim ile alıp akşamları takılmak isteyen var mı ? 4 kişi çıkarır mıyız ? indirimine göre alırım 80lere fln düşerse özellikle baya merak ediom bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 applev0dka said: indirim gelecekmiş buna. indirim ile alıp akşamları takılmak isteyen var mı ? 4 kişi çıkarır mıyız ? ben gelirim eğer indirim güzel olursa ekibi kes senko, dare, apple, rendell resmen şampiyonlar ligi asfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ahah monsterlar tedirgin. kardeşim dauntless oynuyor bir kaç gündür, içimdeki MHW isteği iyice arttı onun yüzünden de. 100 TL altına düşer mi ya 180 şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yarin baslamiyo mu indirimler, %60lar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 aynen ben de dauntless oynuyorum, mhw indirim lazım acil bekliyorum alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 mokoko girme bu topa bence. sana xenoblade chronicles 2 yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 çok merak ediyorum bunu ya. şöyle 4lü bi ekiple akar gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 110TL olmuş alırım bir dal acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 gençler alıyor muyuz? 110,05 tl sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ben aldım beyler. ekleyin müsait olunca atarız pt_seru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 +1 alıyorum ben de applevodka_ ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 eve gidince alıyım madem ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ghost recon nasıl videolara baktım kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar