Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Hunter World


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
cumadan beri oynuyom inanilmaz oyun


+1

ilk monster hunter deneyimim oldugu icin basta biraz zorlandim ama oynamak istedigim silahi biraz calisip ogrenince daha cok hosuma gitti..

oyunda 14 farkli silah grubu var ve her biri birbirinden ciddi olcude farkli.. souls oyunlarindaki gibi moveset farkliliklarindan bahsetmiyorum.. baya bildigin sanki oynadiginiz oyunu degistiriyormuscasina farklilastiriyor..

ben great sword aldim.. cok beginner friendly bir silah degilmis.. dogal olarak agzim burnum dagildi biraz ama inat ettim, degistirmedim silahi.. ogrenene kadar devam edecegim buna ve inaniyorum, ilerde iyi oynamaya baslayacagim :P.. yavas yavas progressimi hissediyorum zaten..

oyunun online featurelari da cok iyi.. 4 kisiye kadar ava cikabiliyorsunuz ve coop asiri keyifli..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç quality of life tipleri :


* Kamera ayarlarında kamerayı biraz geri çekebiliyorsunuz camera distance ı far seçerek.

* Default lock on oldukça kötü olduğu için "Focus cam" den "Target Cam" e geçmenizi tavsiye ederim, gerektiğinde L1 e bastığınızda monstera focuslar hale getiriyor. Ayrıca aynı menüden sadece büyük monsterlara seçmesini işaretleyebilirsiniz.

* Chestte yanınıza alıcağınız itemleri loadouta kaydederek, hem çantanızda lazım olmayan materyalleri cheste atıp hem lazım olan potion/ammo ları kolaylıkla restock edebiliyorsunuz.

* Ara ara researcher npc siyle konuşmayı ihmal etmeyin, konuşmadan monsterların research levellarını arttıramıyorsunuz. Research level monsterların weaknesslarını/drop table larını listelemek dışında scoutfly ların daha kolay bulmasını sağlıyor.

* Ayarlardan radial menu ve item control settings i Type 2 yaparsanız, çok daha kullışlı hale geliyor radial menü

* Yanınızda taşıyabileceğiniz trap, ammo, potion sayısı yetersiz geliyorsa , oluşturan materyalleri yanınıza koyarsanız base e geri dönmeden hızlıca oluşturabilirsiniz. (daha hızlı craftlamak istiyorsanız radial menüsüne de koyabilmek mümkün) Hiç olmazsa yanınızda 3-4 honey bulundurarak kampta görev başında verilen first aid potionlarını first aid+ a çevirip mega potion seviyesine getirebiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

pcye çıkınca


japon olunca bi enayilik olabilir diye çok gaza gelmiyordum ama batıda da (ilk kez monster hunter oynayan tayfa arasında) beklediğimden iyi karşılandı gibi duruyor. port'u patlamaz umarım. dicem de bunu kim port'luyordu? bi tane best port'er ever vardı, o mu? (edit: yok ya o dediğim firma dark souls remastered'ı yapıyormuş)

olsa da yesek :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Gelen updateler ücretsiz olacakmış, monsterlar, setler vs.

Oyun baya iyi, pcye çıkınca daha çok patlar. Çok aman aman oynamıyorum ama 13 oldum, mişllet delirmiş rank 60 hunterlar var. İnsanlar cidden...


Endgame de experience sistemine geçiyor oyun ve geriye dönük kazandığın experience leri de hesaplıyor. Ben bir anda hr29 a zıpladım mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...