Grego Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 ya çok gerekli şeyler yapıyormuşsunuz gibi bunu mu sorguladınız. biri banfetiş ayıcık, öbürü memegirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Grego said: kadro aynı olabilir mi ya, öyle bir şey olsun mu, ne güzel olmaz mı antoloji takilip aktorleri gerektiginde geri getirmeleri harika olur. jared harris, tobias menzies, ciaran hinds (ismi ne zor bu adamin...) tekrar tekrar izlenilesi. AHS bunu cok guzel yapiyor. fakat acele ile yazilmis senaryolari dokuluyor. her sezon daha kotuye gidiyor. kac tane hikaye gorduk ancak ilk sezon disinda ortak kani begenilen, herkesten ovgu gormus bir sezonu yok. umarim the terror'in akibeti farkli olur. the terror'in yogurt yiyisi, korkuya yaklasimi epey farkli. ayni tadi kovalayacaklarini, tutturacaklarini dusunuyorum fakat ayni guzelligin devami icin aceleye getirilmemesi de lazim. o da televizyon dunyasinda pek sik olmuyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 ya bu adamları ne kadar kötü oynatabilirsin ki diyeceğim de korkuyorum biri çat diye bir filmden kötü performans koyacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 The Terror zaten roman uyarlaması. Tamamen başa biri tarafından direk televizyon için yazılan bir senaryoda aynı başarıyı yakalayabileceklerinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 showrunner/yazar ikili ikinci sezon yokmus. iste o olmadi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Quel-Thul said: american horror story yapıyo aslında neden olmasın American horror o konuda beni baymisti. Zaten o leş ergen cadılı sezonda birakmistim diziyi fjdj. Terror guzeldi umarim 2. Sezon yine guzel bir konu ve oyunculae olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 şu diziye cenk erdem geekyapar'a katılıp da kanalda kimsenin bu diziden haberi olmaması üstüne cenk'in geek kanalı diye geldim ben kimse bilmiyo gibi bi şey demesi yüzünden bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 geekyapar kadar baştan sona fail bir platform daha olamaz sanırım. leş siyasi görüşler, üç kişilik ekip ve başlarında da üzücü bir embesil var. yazık şunları adam yerine koyup da takip edene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 mascio da bi new age baggio havası var. silecek kaldırma yerine anten bükme koyulmuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Komutan said: The Terror zaten roman uyarlaması. Tamamen başa biri tarafından direk televizyon için yazılan bir senaryoda aynı başarıyı yakalayabileceklerinden emin değilim. kesinlikle doğru. şüpheci yaklaşmak lazım ikinci sezona. grego 3 aylık labrador gibi bezdirmiş topiği sürekli dişleyerek sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Grego said: mascio da bi new age baggio havası var. silecek kaldırma yerine anten bükme koyulmuş sadece. sahil yolunda 198 yaptım ceza yemedim diye övündüğün postun sileceklerini baggio değilse bile rüzgar kaldırırdı olm. trafik canavarlarına pabuç bırakmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 oo algı kasılmış. hız limitini aştığımı ama ceza gelmediğini söylemiştim. 200 senin beni hayal ettiğin hız. PİS STALKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 ww2 setting olduğu kesin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 sezon 2 icin Agustos 12 demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Hiç olmamış yav. Umarım trailer yanıltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 (düzenlendi) On 28.06.2018 at 13:24, Grego dedi ki: mascio da bi new age baggio havası var. silecek kaldırma yerine anten bükme koyulmuş sadece. şunu yazan arkadaşın şu an aramızda olmaması ne kadar ilginç değil mi? işin garibi baggio da hala burada ben de. bir de üzerine zaten kendisinden önce de buradaydık. arkadaşa yazık olmuş. yeni üyelik açıp takılıyordur şimdi burada. Haziran 23, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 1. bolum cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 tahmin ettiğim gibi olmamış, nerde o 1.sezonun ince ince işlenen gerilimi, harika karakter tasarımı ve atmosfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 ilk sezon babaya izletmelik platformlarda yok dimi bizde hiç? yazık yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 hmm ilk sezon gibi cok sarmadi ilk bolum, bakalim belki ilerde acilir. jabon olsak belki daha bir etkili gelebilirdi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 ya bunun ilk sezonu tüm bölümleri bir kere de vermemişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 ilk sezonu begenmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 vay bakemono vay. belki erken konusuyorumdur ama dizi her acidan downgrade olmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 cikar cikmaz izledim, erken olmasin diye yazmadim ama nasil bir downgradedir. duzelir insallah ama ilk sezonun oyunculuklari bile basli basina ezip gecti, hikaye duzelse de ona care ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar