denalir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 en iyisi kahvemi almaya giyim, izlerken bir üşüme geliyor, ay bak heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 salih23 said: ilk bölümü izledim; dizi akmıyor ya Go go avengers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 summon sabonis aqdı qitti knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 yapma bunu yapmaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 7. bölümü izledim şimdi. güzel gibi de hickeyin ağzını yüzünü kırmak istemezmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Dizi çok garip abi. bukadar durağan olmasına ragmen nasıl aktı gitti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Dragonfire said: 7. bölümü izledim şimdi. güzel gibi de hickeyin ağzını yüzünü kırmak istemezmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bitirdim guzeldi, sonu kitabindan daha farkli bitti boyle de cok iyi. ikinci sezonda ne islenecek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 farklı bitti yazınca bile spoiler olduğunu düşünsen iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Yok artik ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Scalanova said: Bitirdim guzeldi, sonu kitabindan daha farkli bitti boyle de cok iyi. ikinci sezonda ne islenecek acaba? ikinci sezon yok dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Baska bir konu islenecek, 4 sezon her sezon degisik. Iptal olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Bu AMC yi netflix gibi internetten seyredemiyor muyuz ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Iyi diziydi be. 5 bölümü de dayanamadim izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Netti la. Abi Hickey izlerken Tuunbaq falan yalan geldi. Asıl horror Hickey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 bu tuunbaq'a kızın babası sahipti sonra kendisi aldı. dilini kestikten sonra bizimkilerin kampına niye geldi goodsir için mi sadece. saldırılar baya bir süre durmuştu. taa ki kıza hickey yüzünden aman seni vururlar sen gelme dedikleri ana kadar. ondan sonra direkt ayı geldi zaten onun yüzünden hickey asılamadı sonra koptu gitti. bu ayıyı kız direkt kontrol ettiyse bence ağır oç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 silna noob oldugu icin kontrol edemiyor. o yuzden baska yerden yardimci olmasi icin shaman getiriyorlar. silna o kadar noob ki tuunbaq'in oldugunu bile bizimle birlikte shaman'in suratindan anliyor. sahaneydi. terror icin geldik. sir john, francis, fitzjames, blanky, goodsir ve hickey icin kaldik. adeta band of brothers. ilk sezondan sonra bozmayan bir anthology icin neler vermezdim. AMC jared harris'in bonservisini alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 blanky kral bir wingman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 salih23 said: ilk bölümü izledim; dizi akmıyor ya https://my.mixtape.moe/fjdtei.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 salih23 said: ilk bölümü izledim; dizi akmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 sen de sızıntı vardır, akmaması namümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 valla ne diyim iyi iş, temiz iş dizideki unnatural herşey insanın doğası yanında sönük kaldı doktor adam kendini yaktı ama hiç lafı edilmedi sanki benmi kaçırdım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 xunn said: ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 DA2019 said: Bu AMC yi netflix gibi internetten seyredemiyor muyuz ya? :( Gerçekten nedir bunu YASAL stream etmenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 amc nin kendi sub sistemi vAR aylik 5$ ama tr'de geciyor mu bilmiyorum, ayrica amazon prime'a dahil olmasi gerek amc dizilerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar