Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 https://images.amcnetworks.com/amc.com/wp-content/uploads/2016/09/the-terror.jpeg YEni AMC horror dizisi, martta basliyor, su kitaptan uyarlama: https://www.goodreads.com/book/show/3974.The_Terror Set in 1847. A crew of a Royal Naval expedition is sent to find the Arctic's treacherous Northwest Passage but instead discovers a monstrous predator, a cunning and vicious Gothic horror that stalks the ships in a desperate game of survival, the consequences of which could endanger the region and its native people forever. https://www.youtube.com/watch?v=35zwTLaLRNw https://ewedit.files.wordpress.com/2017/12/terror2.jpg http://www.imdb.com/title/tt2708480/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Bunun romanını okumuştum. Gerçek bir olaya dayanıyor. 19. yüzyılda Kuzeybatı Geçidini bulmaya çalışan Terror ve Erebus adındaki iki gemi kaybolmuşlar. Gemilerin kalıntıları birkaç sene önce, kitap yazıldıktan sonra bulundular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 yarim saniyeligine yine mi donemsel dram diye dusundum :P cok saglam duruyor (tu) inuit mitleri tam nightmare fuel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Q3FgwaHeVAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 harika duruyor. gelse de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 elimden birakamadan okudugum nadir kitaplardan di, patiye tavsiye etmistim ama esim bitirememisti kitabi :) zevkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Komutan said: Bunun romanını okumuştum. Gerçek bir olaya dayanıyor. 19. yüzyılda Kuzeybatı Geçidini bulmaya çalışan Terror ve Erebus adındaki iki gemi kaybolmuşlar. Gemilerin kalıntıları birkaç sene önce, kitap yazıldıktan sonra bulundular. inceden spoiler gibi oldu, şimdi dizinin sonunda hepsinin her çabaya rağmen yokolup gideceğini, karanlığa yenileceklerini bekler olduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 acaba hepsi mi? hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Turkce tercumani tukenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Terror ve Erebus diye gemi ismi koyarsanız böyle olur, hasta gibi isim koymuşlar gemilere, sonra ne oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 bir hafta beklemek zor olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Güzeldi ilk bölüm. Devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 2 bolum yayinladilar. dizi kac dakika diye sorarsaniz 10dk gibi geldi diyebilirim. surukleyicilik bakimindan basa oynar. akiyor. sinematografi de basarili. sadece belli sahnelerde cok asiri losluk var 2.bolumde. son derece az sahnede de olsa rahatsiz edici detaylari kaciriyor olmak. barry lyndon mesela, her ne kadar karanlik da olsa her sey net. gerci farkli seylerden bahsettigimin farkindayim. neyse oyle bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 guzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ilk 2 bölüm pek bişe olmasa da ve hala giriş bölümünde olsak da ben baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 sonunda "kitabı daha iyiydi" diyebileceğim bir dizi. ilk kez romanını okuduğum bir dizi yayınlandı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 darkish...check sea...check crew...check 2 part superiority ... check cold... check gimme more......check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ilk bölümü seyrettim ışıklardan kim sorumluysa dizide muazzam bir iş çıkarmış. 720p snoopy de hayretlerden hayretlere düştüm. haliyle atmosfere de güzel yansımış bu, o devamlı dark atmosfer hoşuma gitti. ama bişiler eksik dizide, sorun akılıcılık değil, bi şekilde gidiyor dizi ama bulamadım, bi iki bölüm sonra bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 misler gibi olmus gun sayiyorum sonraki bolume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Kitap superdi dizi de super basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 beğendim baya. tam kıvamında. umarım sıçmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Bunun kitabına sahip olanlardan bir süre ödünç verebilecek ve/veya satmak isteyen varmı acaba? Birkaç yere sordum yokmuş ellerinde, internette de bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 mailini at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Attım, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar