Celtics Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Yaklaşık 6-7 senedir PC'de doğru düzgün oyun oynamadım sistemim yetmediği için. PS4'te belli başlı oyunları vs. oynasam da pc oyunculuğuna bir hayli uzaktım. Geçen hafta dell inspiron 7567 aldım 16 gb ram ssd 1050ti'li baya sağlam bir laptop. şimdi bunun hakkını vermek istiyorum. çok çok aşırı bilinen klasikler dışında "mutlaka oynamalısın" dediğiniz oyunları bekliyorum. çok eski oyunlar olmasın mümkünse. 3-4 senelik oyunlar olabilir, güncelden olabilir. ekran kartı vs. sağlam olduğu için görsel şölenli oyunlar da tercihim elbette, story'si sağlam oyunlar vs. mesela daha önce oynamadığım mafia 2'yi yeni bitirdim. batman serisini oynuyorum, dishonored serisini aldım, sleeping dogs oynuyorum. yenilerden ac origins vs. başladım. genel olarak herkes tavsiyelerini yazarsa yorumlarla birlikte sadece benim için değil, genel olarak tavsiye almak isteyen, "bunu kaçırmışım" diyenlerin faydalanacağı bir başlık olabilir diye şeettim. çok benzer bir konu varsa affola şimdiden, gözüme çarpmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Direk aklıma gelenler; Witcher 3 Mass Effect Andromeda Doom Tomb Raider 1-2 Wolfenstein 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 1050ti 780'den(son nesilden 2 önceki nesil) kötü bir ekran kartı, öyle çok aşırı performans bekleme derim Tavsiye olarak: Divinity: Original Sin Enchanced Edition Divinity: Original Sin 2 Pillars of Eternity Shadowrun: Returns Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition Borderlands Borderlands 2 The Witcher 3: Wild Hunt - GOTY Edition Absolver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Batman Arkham Serisi Bioshock Dishonered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mafia 2, AC Origins ve Sleeping Dogs'u da yazsaydın applevodka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 skyrim tek başına min 6 ayını yer bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 totalwar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Black-ice said: Direk aklıma gelenler; Witcher 3 Mass Effect Andromeda Doom Tomb Raider 1-2 Wolfenstein 1-2 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 senko said: skyrim tek başına min 6 ayını yer bu oyun bi de mod falan çakacaksın ek olarak 6 ay oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 skyrim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 wiçer3 dark souls'lar x-com'lar divinity original sin'ler setting'ini en sevdiğin total war rimworld <3 arkham asylum ve arkham city (bi de shadow of mordor :P) roket ligi overwatch darkest dungeon mad max tyranny oynamadıysan portal'lar axiom verge, dead cells, hollow knight nier: automata hellblade: senua's sacrifice deus ex'leri henüz oynamadım ama iyiler, 7-8/10'ları var sanırım helalinden final fantasy seviyorsan 7-8-9-10'u port'ladılar, biraz makyajladılar vs dragon's dogma da çok tatlı oyun ama olayı dark souls gibi single ve multiplayer'ın iç içe geçmesi. oyun biraz eski olduğu için oyanayan kalmamışsa aynı tadı vermeyebilir. valkyria chronicles wolfenstein'lar ve doom dishonored (1) bayonetta <3 papers please :P bastion ve transistör trine 1-2 hotline miami ftl brothers - a tale of two sons oxygen not included en son da this war of mine oynayıp yorganın altında ağlarsın, gg steamdb'den baktım neler oynamışım diye, her türden var bişiler aşağı yukarı. 1-2 tane de telltale oyunu al setting'ini sevdiğin :) edit'le ek yaptım, italic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 yargılamışsın, eyv. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ömür yetmez bunları oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Alien Isolation oyun değil sanat eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 slay the spire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 oynayamadiklarini izle ya ben ole yapiyorum. metrodur, long dark falan ole takildim ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar