Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olmazsa olmaz oyun tavsiyeleri

Celtics

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 6-7 senedir PC'de doğru düzgün oyun oynamadım sistemim yetmediği için. PS4'te belli başlı oyunları vs. oynasam da pc oyunculuğuna bir hayli uzaktım. Geçen hafta dell inspiron 7567 aldım 16 gb ram ssd 1050ti'li baya sağlam bir laptop. şimdi bunun hakkını vermek istiyorum. çok çok aşırı bilinen klasikler dışında "mutlaka oynamalısın" dediğiniz oyunları bekliyorum. çok eski oyunlar olmasın mümkünse. 3-4 senelik oyunlar olabilir, güncelden olabilir. ekran kartı vs. sağlam olduğu için görsel şölenli oyunlar da tercihim elbette, story'si sağlam oyunlar vs.

mesela daha önce oynamadığım mafia 2'yi yeni bitirdim. batman serisini oynuyorum, dishonored serisini aldım, sleeping dogs oynuyorum. yenilerden ac origins vs. başladım.

genel olarak herkes tavsiyelerini yazarsa yorumlarla birlikte sadece benim için değil, genel olarak tavsiye almak isteyen, "bunu kaçırmışım" diyenlerin faydalanacağı bir başlık olabilir diye şeettim. çok benzer bir konu varsa affola şimdiden, gözüme çarpmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

1050ti 780'den(son nesilden 2 önceki nesil) kötü bir ekran kartı, öyle çok aşırı performans bekleme derim

Tavsiye olarak:
Divinity: Original Sin Enchanced Edition
Divinity: Original Sin 2
Pillars of Eternity
Shadowrun: Returns
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
Borderlands
Borderlands 2
The Witcher 3: Wild Hunt - GOTY Edition
Absolver
Sosyal ağlarda paylaş

wiçer3
dark souls'lar
x-com'lar
divinity original sin'ler
setting'ini en sevdiğin total war
rimworld <3
arkham asylum ve arkham city (bi de shadow of mordor :P)
roket ligi
overwatch
darkest dungeon
mad max
tyranny
oynamadıysan portal'lar
axiom verge, dead cells, hollow knight
nier: automata
hellblade: senua's sacrifice
deus ex'leri henüz oynamadım ama iyiler, 7-8/10'ları var sanırım helalinden
final fantasy seviyorsan 7-8-9-10'u port'ladılar, biraz makyajladılar vs
dragon's dogma da çok tatlı oyun ama olayı dark souls gibi single ve multiplayer'ın iç içe geçmesi. oyun biraz eski olduğu için oyanayan kalmamışsa aynı tadı vermeyebilir.
valkyria chronicles
wolfenstein'lar ve doom
dishonored (1)
bayonetta <3
papers please :P
bastion ve transistör
trine 1-2
hotline miami
ftl
brothers - a tale of two sons
oxygen not included

en son da this war of mine oynayıp yorganın altında ağlarsın, gg

steamdb'den baktım neler oynamışım diye, her türden var bişiler aşağı yukarı. 1-2 tane de telltale oyunu al setting'ini sevdiğin :)

edit'le ek yaptım, italic.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...