valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 applev0dka said: Ahahahah olcay sapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Evet ben de bunu izleyebildim sadece. Baya net kroşe atıyor sağ eliyle, yavaş oynatımda bile fişek gibi gidiyor. Değmemiş olabilir de nasıl bu kadar emin kestirip atıyor herkes ona şaşırıyorum, başka açı olmadan mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Vurmuyor, Mustafa adamı ittiriyor, o da geri ittiriyor, ki ikisi de öyle kayda değer ittirmeler değil, önemsemez geçersin. Aa eli gider gitmez Mustafa kendini yere atıyor. Zaten taklit edilemeyecek bir yaşadığı şaşkınlık var orada Gomis'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İlk itmeyi demiyorum yuh, sonrasında Gomis'in sağ eline dikkat et. İkinci bir kroşe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 gozune saplamis gomis kirmizi dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Benim koydugum videonun 7.8. Saniyesi gibi baya vuruyor abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Tamam ben de ikinciyi söyledim zaten. Daha yukardan açıdan nereye gittiği gözükmese de temas var mı yok mu gözükmese de bi ittirme var. Yumruk gibi değil. Hele suratını tutup çırpınan Mustafa'nın aksine yüze gelmediği yükseklik farkıyla zaten belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Onden gorelim madem. O kadar hizli cikarabildiyse yumrugu biraksin futbolu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 yumruk yumruk gibi mi olmalı yoksa. maçı izleyemedim de çok fena al-ver maçı gibi duruyor. ilk yarı 2 ikinci yarı 1. izleyemediğim için yorum yapmak yanlış ama ilk izlenimim okan buruk'un eski takımına kıyamadığı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Daha diyecek bir şey yok ya, adam hayatında kroşe görmemiş sanırım. Sonra sağda solda objektif taklidi yapınca baya komik oluyorsunuz. Resmen "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar. Değip değmediğini bilmiyoruz, değdiyse şiddeti belli değil, geldiyse çene gibi bir yere geldiği ve Mustafa'nın 5 kat rol yaptığı belli, ben bunları fact olarak söyleyebiliyorum bu görüntüden; ama "yumruk kesin yok, girişimi bile yok" diyene denecek bir şey yok. Başka açı gelmeden daha fazla konuşmanın da alemi yok, eyi günner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 yalnız maçının en harika anı devre arasında imparator / tudor - yönetim istifa diye yıkılan tribünlerin üçüncü golde şampiyonluk şarkıları söylemesiydi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Okan neden atıldı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mustafa sertçe göğüsten ittirince refleks olarak elini atmış adam geri ittirip denge sağlamak adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Daha diyecek bir şey yok ya, adam hayatında kroşe görmemiş sanırım. Sonra sağda solda objektif taklidi yapınca baya komik oluyorsunuz. Resmen "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar. Değip değmediğini bilmiyoruz, değdiyse şiddeti belli değil, geldiyse çene gibi bir yere geldiği ve Mustafa'nın 5 kat rol yaptığı belli, ben bunları fact olarak söyleyebiliyorum bu görüntüden; ama "yumruk kesin yok, girişimi bile yok" diyene denecek bir şey yok. Başka açı gelmeden daha fazla konuşmanın da alemi yok, eyi günner. Hmm o zaman gel olayi degerlendirelim: Ortaya Katar ayar cekti diye geliverdin bir anda, herkes kirmizinin palavra oldugunu soyledi zaten. Diyelim ki haklisin Gomis yapistirdi. Ayar veren Katar Gomis'i niye attirsin? O zaman bir hipotezi savunacaksan tutarli olacak. Macta obur takim alyehine tartismali karar oldugu zaman ben zaten genel olarak konusuyorum 5 sene once de demistim diye yuvarlamayacaksin. Kaldi ki GS'nin hocasinin kovulmasi GS icin daha bile iyi olabilir GS taraftarina sorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Daha diyecek bir şey yok ya, adam hayatında kroşe görmemiş sanırım. Sonra sağda solda objektif taklidi yapınca baya komik oluyorsunuz. Resmen "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar. Son yazan ben olduğum için üstüme alındım. Bu paragrafta bana diyorsan 6 ay kickboks yaptım, sonra dal değiştirdim çok daha uzun süredir krav maga yapıyorum. Öncesinde de buz hokeyi geçmişim vardı, malum buz üstünde de kavgalar meşhur. Hala kendimi yumruk atmakta usta görmem ama görmüşlüğüm, atmışlığım ve yemişliğim var :) Yoksa aslan Gomis itiraz bile etmedi dediğim yok onu başkası dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 şu Baggio ya cevap veriyor olmanızı hayretle takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İki ayda bir ağlayıp gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Ortaya Katar ayar cekti diye geliverdin bir anda, herkes kirmizinin palavra oldugunu soyledi zaten. Diyelim ki haklisin Gomis yapistirdi. Ayar veren Katar Gomis'i niye attirsin? Adam maçı 2-2'ye getirdi zaten, bariz kroşe gördüyse onu da mı çalmasın, manşet mi olsun iyice? Çocuk gibi argümanlar. Mesajlara işine geldikçe cevap vermezsen sevinirim bir de, klasik cımbız modu, Diva-ul Kulub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Mesajlarin tamamina karsilik veriyorum isin komigi su: Sen tam olarak gormedigin bir acidan krose vurmustur diyorsun. Ben gordugum bir acidan vurmadigini soyluyorum. Kaldi ki maci izlemedigin suradan belli: 2. gol kirmizidan sonra geldi. Senin her zaman kullandigin mantikla kirmizi olmasa 0-2 olmayacakti. Hakemin kararirin 100% hatali oldugunu buradaki en fanatik GS'li bile kabul ediyor, ama Baggio'ya gore Katar ayar cekiyor. Bu kadar bariz bir hata yaptiran Katar, su an tam olarak kestiremedigimiz bir pozisyonda GS'nin en iyi oyuncusunu attiracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio kroşe vurmuştur dememiş ki? Bu açıdan belli olmuyor demiş, net olarak vurmadı denemez demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Gördüğün açının videosunu istedim abi NÖTR, MERAK EDEN bir şekilde, verdiğin video görünmeyen açı. Ben vurmuştur da demiyorum, vurmamıştır kesinlikle diyemeyiz bu açıdan diyorum. Allah aşkına Türkçe öğrenin ya. Teşekkürler Rew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu arada gomis vurmus olsa ve kırmızı haklı olsa bile hic laf etmeden cıkması gayet kaliteli bir hareket. Sanki ligde hakkıyla kırmızı goren herkes yuruyerek cıkıyormus gibi davranmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 madcow said: Sanki ligde hakkıyla kırmızı goren herkes yuruyerek cıkıyormus gibi davranmanın alemi yok. Baggio said: Hoş haksız bile olsa dakikalarca itiraz eden hıyarların olduğu ligimizde o bile bir kalite. Tartışılamıyorsunuz cidden bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 kendileri zor durumdayken fenerli hocaların (gençler-malatya), başkanların (sivas-antalya) kıyaklarıyla puanları toplayıp ayağa kalkan takımın taraftarı, katar ligi dizayn ediyor yazmış zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar