Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray - Akhisarspor| 09.12.2017 Cumartesi - 19:30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Daha diyecek bir şey yok ya, adam hayatında kroşe görmemiş sanırım. Sonra sağda solda objektif taklidi yapınca baya komik oluyorsunuz. Resmen "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar.

Değip değmediğini bilmiyoruz, değdiyse şiddeti belli değil, geldiyse çene gibi bir yere geldiği ve Mustafa'nın 5 kat rol yaptığı belli, ben bunları fact olarak söyleyebiliyorum bu görüntüden; ama "yumruk kesin yok, girişimi bile yok" diyene denecek bir şey yok.

Başka açı gelmeden daha fazla konuşmanın da alemi yok, eyi günner.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Daha diyecek bir şey yok ya, adam hayatında kroşe görmemiş sanırım. Sonra sağda solda objektif taklidi yapınca baya komik oluyorsunuz. Resmen "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar.

Değip değmediğini bilmiyoruz, değdiyse şiddeti belli değil, geldiyse çene gibi bir yere geldiği ve Mustafa'nın 5 kat rol yaptığı belli, ben bunları fact olarak söyleyebiliyorum bu görüntüden; ama "yumruk kesin yok, girişimi bile yok" diyene denecek bir şey yok.

Başka açı gelmeden daha fazla konuşmanın da alemi yok, eyi günner.

Hmm o zaman gel olayi degerlendirelim:

Ortaya Katar ayar cekti diye geliverdin bir anda, herkes kirmizinin palavra oldugunu soyledi zaten.
Diyelim ki haklisin Gomis yapistirdi. Ayar veren Katar Gomis'i niye attirsin?

O zaman bir hipotezi savunacaksan tutarli olacak. Macta obur takim alyehine tartismali karar oldugu zaman ben zaten genel olarak konusuyorum 5 sene once de demistim diye yuvarlamayacaksin.

Kaldi ki GS'nin hocasinin kovulmasi GS icin daha bile iyi olabilir GS taraftarina sorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Son yazan ben olduğum için üstüme alındım. Bu paragrafta bana diyorsan 6 ay kickboks yaptım, sonra dal değiştirdim çok daha uzun süredir krav maga yapıyorum. Öncesinde de buz hokeyi geçmişim vardı, malum buz üstünde de kavgalar meşhur. Hala kendimi yumruk atmakta usta görmem ama görmüşlüğüm, atmışlığım ve yemişliğim var :)

Yoksa aslan Gomis itiraz bile etmedi dediğim yok onu başkası dediydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Ortaya Katar ayar cekti diye geliverdin bir anda, herkes kirmizinin palavra oldugunu soyledi zaten.
Diyelim ki haklisin Gomis yapistirdi. Ayar veren Katar Gomis'i niye attirsin?

Adam maçı 2-2'ye getirdi zaten, bariz kroşe gördüyse onu da mı çalmasın, manşet mi olsun iyice? Çocuk gibi argümanlar.

Mesajlara işine geldikçe cevap vermezsen sevinirim bir de, klasik cımbız modu, Diva-ul Kulub.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajlarin tamamina karsilik veriyorum isin komigi su:

Sen tam olarak gormedigin bir acidan krose vurmustur diyorsun.

Ben gordugum bir acidan vurmadigini soyluyorum.

Kaldi ki maci izlemedigin suradan belli:

2. gol kirmizidan sonra geldi. Senin her zaman kullandigin mantikla kirmizi olmasa 0-2 olmayacakti.

Hakemin kararirin 100% hatali oldugunu buradaki en fanatik GS'li bile kabul ediyor, ama Baggio'ya gore Katar ayar cekiyor.

Bu kadar bariz bir hata yaptiran Katar, su an tam olarak kestiremedigimiz bir pozisyonda GS'nin en iyi oyuncusunu attiracak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...