Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 sonu saçma spiritüel bir şeye bağlayacak korkusuyla izliyorum , gayet güzel gidiyor. 4-5 ten itibaren iyice bağladı. hiç acelesi de yok bir şeyi anlatmakta. çocuklu dizi stranger thingism meh diye hiç başlamamıştım, ayıp etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 yekeyeke said: stranger things iyiydi, bu o kadar iyi değil bence. Ama tabii seyredilir. 3. bölümü bitirdim, meh tadında. tam olarak bu haldeyim, devam edilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ilk bölümü izlemiştim ben de hiç sarmamıştı, bayağı zorlama geliyordu. diyorsanız ki güzelleşiyor 2 bölüm daha şans tanırım sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 3'te konu belli oldu, ben devam etmedim, bu hafta Absentia diye bir polisiye bitirdim 10 bölüm onun yerine. Haftaya bitiririm Dark'ı herhalde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Gonul rahatligiyla izleyebilirsiniz, kisileri karistimayin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 baya baya çok iyi. 1-2 bölüm izleriz diye açtık 7 bölüm izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Süper finaldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 o_O! cok super dizi!!! 2gunde bitirdim 10 bolumu. cok basarili senaryo. anlatim da asiri derecede akici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Benim elimde süründü bu dizi ya.. bi 3te kaldım, sonra 5'te durdum. Hala bitmedi.. Nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 4. bölümdeyiz. baya mükemmel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Stranger things'i ve dark'ı izle dediler, dark'ı indirdim tv ye taktım, 10 bölüm izletti. Sevgili Higgs'e selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 5'ten sonra 5 bölümün tamamını bu gece bitirdim. IMDB'de 8.8, ben de 9.2 9.3 civarındayım. Beynim aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Daha başlarındayım ama iyi gidiyor. Azıcık karıştı kafalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 her şey iyi güzel de bir yere takıldım. 9 bölüm, hatta 10.nun sonuna kadar bizi 3 zaman diliminde gezdirdiler. hatta gösterdikleri simgedeki sarmalda 3 zaman dilimini simgeliyor diye gözümüze soktular. ama hop sonunda daha da geleceğe gittik... burada biraz çizgisinden çıkıp, saçmaladı gibi geldi. ya da bu bir kısır döngü, hep bu şekilde mi ilerliyor? şu bol zaman evrenli filmlerin/dizilerin klasik muhabbeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 BiTcH_oFBaT said: her şey iyi güzel de bir yere takıldım. 9 bölüm, hatta 10.nun sonuna kadar bizi 3 zaman diliminde gezdirdiler. hatta gösterdikleri simgedeki sarmalda 3 zaman dilimini simgeliyor diye gözümüze soktular. ama hop sonunda daha da geleceğe gittik... burada biraz çizgisinden çıkıp, saçmaladı gibi geldi. ya da bu bir kısır döngü, hep bu şekilde mi ilerliyor? şu bol zaman evrenli filmlerin/dizilerin klasik muhabbeti... Gelecek olduğundan emin miyiz oranın? Kapıyı kapatınca alternatif bir duruma gidiyorlar sadece, insanlık daha hızlı gelişmiş vb. de olabilir. Diğer yandan o kısım tamamen sonradan dizinin tutmasından sonra eklenmiş gibi duruyor zaten, "ikinci sezona bağlama" uydurması, o yüzden üzerine az düşünülmüş/fazla ipe dizme olması da muhtemel. ST ilk sezon sonu gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 oraya ben de cok takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Baggio said: BiTcH_oFBaT said: her şey iyi güzel de bir yere takıldım. 9 bölüm, hatta 10.nun sonuna kadar bizi 3 zaman diliminde gezdirdiler. hatta gösterdikleri simgedeki sarmalda 3 zaman dilimini simgeliyor diye gözümüze soktular. ama hop sonunda daha da geleceğe gittik... burada biraz çizgisinden çıkıp, saçmaladı gibi geldi. ya da bu bir kısır döngü, hep bu şekilde mi ilerliyor? şu bol zaman evrenli filmlerin/dizilerin klasik muhabbeti... Gelecek olduğundan emin miyiz oranın? Kapıyı kapatınca alternatif bir duruma gidiyorlar sadece, insanlık daha hızlı gelişmiş vb. de olabilir. Diğer yandan o kısım tamamen sonradan dizinin tutmasından sonra eklenmiş gibi duruyor zaten, "ikinci sezona bağlama" uydurması, o yüzden üzerine az düşünülmüş/fazla ipe dizme olması da muhtemel. ST ilk sezon sonu gibi işte. Eğer dizi uzasın diyeyse aynen çok belli sonradan eklendiği. bir yapaylık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 2. sezon yeni sezon diye ilk sezonu bastan verseler cok iyi olmaz mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 wow. much aquila. such joke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 half life 3e bagladı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Baggio said: BiTcH_oFBaT said: Gelecek olduğundan emin miyiz oranın? Kapıyı kapatınca alternatif bir duruma gidiyorlar sadece, insanlık daha hızlı gelişmiş vb. de olabilir. Diğer yandan o kısım tamamen sonradan dizinin tutmasından sonra eklenmiş gibi duruyor zaten, "ikinci sezona bağlama" uydurması, o yüzden üzerine az düşünülmüş/fazla ipe dizme olması da muhtemel. ST ilk sezon sonu gibi işte. Abi 10 bölümü aynı anda çıkan diziye tuttuktan sonra nasıl ekleme yapsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 izledim bitti. baya iyiydi ama bakalım tüm sorularım havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Gerilim efektlerini çok fazla ve çoğu yerde gereksiz kullamışlar Çoğu sahnede şimdi gerilim efekti olmasa ne kadar güzel etkileyici olurdu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Yukarda dediğim ilk üç bölüm için geçerliydi tabi sonra gerilim efektinin hakkını veren gerilimler oldu dizide. Her bölümün başında ve sonunda şu diziyi lost yönetmen ekibi yapmış olsa yine epik bişey olurmuş dedim birer kere mutlaka. Anlatımda kurguda alman küntlüğü akıyor. Zaman yolculuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar