tiLi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 olm ekran kartı patladı. contributionlar kartım gelmeden başlarsa bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 5+ gun filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 şu 6 aylık kampanya şeyini aldım dün sonunda tokenlarla currency biriktirip <3 6 ay dertsiz tasasız oynicam şimdi token be kadar oldu eyvah para kasmam lazım vs olmadan asd gerçi istiyorum şöyle sağlam gobline bağlayayım bi longboi da ben çekeyim altıma ama zaman yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 tiLi said: olm ekran kartı patladı. contributionlar kartım gelmeden başlarsa bittim ben Çok hızlı düşüyor piyasa mallar resmen patladı elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 valla anlamadım bu potion fiyatları neden düşmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 patron çıldırmış olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Yarin yine ucar gider, icin rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Blizzord faiz arttırımın da bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 artık heroic raidler farmda, bir cok guild mythicte bir kac boss kesip salıyordur, potion fiyatları carsamba gunu artar sonra tekrar duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Ben tanesi 1k'dan topladım flaskları bugün, yarın 1.5k olur prime time'da. Bu arada ucuza gold satan (25 kuruşa falan) varsa 1m falan almayı düşünüyorum, haberiniz olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 tanesine 25 kuruşmu vereceksin goldun ? yüzsüz smileyide koyayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Tanesi ne 1k'sına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 900k şu anda bir CoD parası. 60 euro yani. sen yarı fiyatına alıyosun nerdeyse farkındamısın askdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Ya işte varsa satan, yoksa balık tutarak sağlıyorum geçimimi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 balık amelelik ya winter kiss ve anchor weed farmla gönderdiğim linkteki rotasyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Kitap okurken falan tutuyorum ben balığı sdf, yoksa herb <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 avg 510 golddan 2000 tane pot toplamıştım 580e yediririm çarşamba diye hafta boyu. şimdi 430-480 golda onları satıp elden çıkarıyorum üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 yatirimlar tarihinin en kotu yatirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 abi böyle böyle milyoner olmuştum ama sonunda patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 olm şu follower masasından gelen gold ödüllerini arttırsınlar yine ya. ne güzel para kastım wod ve legion'da o şekilde, şu an kara kara düşünüyorum nasıl para gelicek diye. yani oturup para kasmam lazım ciddi ciddi, öbür türlü her gün giriyodum biraz para geliyodu zaten. hele wod'da ne güzeldi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 evet o gold ödülleri komik seviyede. 225g gelecek diye 100 wr istiyo. ben 250g veriyim sen bana 100 wr ver daha iyi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Legion basinda da oyleydi ama.bu sefer masa odulleri follower equipmentlari falan tirt bayagi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 replerin hepsine exalted olduktan sonra follower görevlerini bıraktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 oyundaki gold miktarını azaltıyor blizz besbelli bu exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 raiding de aşırı pahalı bir hale geldi, repair parası + pot + flask vs inanılmaz pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar