Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 122 weed O.o şu yolu paylaşsana ben de dolanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 karşim tarlabaşından dolapdereye in ordan sola dönüp kasımpaşaya doğru sallan hacıhüsrevi bitirene kadar buldugun weed yeter artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Quel-Thul said: 122 weed O.o şu yolu paylaşsana ben de dolanayım abi sabah 9:30dan akşam 6ya kadar kastım ama kaç saati verimli diye sorsan 6 saat derim. https://www.wow-professions.com/farming/anchor-weed-farming şu ilk 2 rota ben biraz şanslıydım belkide bu arada çünkü bazen önünde insan oluyo ne varsa toplayabiliyo sana kalmıyo vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 tenks kermit... ben wq yaparken veya raid toplanırken uğraşıyorum gatheringle. token konusunda gathering beklentimden iyi çıktı. 1 aylık çıktı daha 2 ayım var önceden aldığım o arada 1 ay daha çıkar gibi. sonrasında hype sönmezse bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ilk rotasyonda hatta 1 turda 100 tane winter kiss farmlayabiliyosun nerdeyse çok fazla dipdibe. skygolem + glove enchant hiç durmadan çatır çatır takılıyosun agro bile alsan siklemiyosun skygolem 200k şu anda. legionda 25k iken stoklamayan kafamı sikeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 kermit said: bu arada çünkü bazen önünde insan oluyo ne varsa toplayabiliyo sana kalmıyo vs vs bu olay kalkali oldu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 eminmisin ? bazen herbi görüyosun gidiyosun o sırada kayboluyo. yani çok çok kez başıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ikisi farklı şeyler. herb'ün biri tarafından toplanıp bitme olayı artık yok. artık gather itemları sana gözüküyor. sen koşuyorsun hop başka bir instance'daymış meğersem diyor ve onu siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 instance olayını bilmiyodum ben direk benden 10 20 sn önce biri topladı belli bi süre sonra kayboluyo diye biliyodum yanlışmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Hepiniz haklısınız aslında, tam haklı değilsiniz. Eskiden birisi herb'ü aldığında node siliniyordu. Şimdi herb'ü başka biri topladığında 60sn boyunca kalıyor, sonra yok oluyor. Bir de eğer instance ya da phase değiştirirseniz herb orada olmayabiliyor. Yok olduğunda genellikle birisi sizden 60sn önce topladığından yok oluyor. Düşündüğünüz kadar çok instance ya da phase değiştirmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 hep thanos'un isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 neyse sakin sessiz bi şekilde günde 2-3 saat herb kasarsanız, 5-6 günde çok rahat sub parası çıkıyo yani anlıycanız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Fin said: hep thanos'un isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 deadwoll said: Hepiniz haklısınız aslında, tam haklı değilsiniz. Eskiden birisi herb'ü aldığında node siliniyordu. Şimdi herb'ü başka biri topladığında 60sn boyunca kalıyor, sonra yok oluyor. Bir de eğer instance ya da phase değiştirirseniz herb orada olmayabiliyor. Yok olduğunda genellikle birisi sizden 60sn önce topladığından yok oluyor. Düşündüğünüz kadar çok instance ya da phase değiştirmiyorsunuz. arom's stand'dan aşağıya inerken o talon adlı rare'nin olduğu yerde bi geçiş var. en az 20 kere başıma geldi, map'te 4-5 herb gördüm tek tek toplarım diye ellerimi ovuşturdum jewstyla ama oraadki geçişten ne zaman geçsem hoop siliniyor :( bazen olmuyor ama denk gelince üzüyor. nitekim güzel bi kaynak, 3-4 farklı herb hep oluyor o köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Orada phase değişiyordur questline'la. O yüzden kimse alamıyordur ve node'lar dolmuştur sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 bugün en az 8 tane weed yaklaştım ve eridi gitti gözümün önünde. ağlamaklı oluyo insan. tanesi 800 gold amk serverda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ben de bigunde 8 joint nasil iciyor diyorum virgun nerd subforumuna gelmisim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Tanesini 800g'den koyayım dersen 200g deposit alıyor yalnız AH dikkat et sfdj Ben geçen 400g'den aldıklarımı 650g'den sattım topluca. O çok tatlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 tane isini bitirdiler, iyi oldu. gerce alirken kotu olur, 1 tane lazim diye stack alacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 yok abi hala ruh hastaları var 1er 1er koyan. bakmıyo bence gerizekalılar yada depozite farkında değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Koyanlar genelde min fiyat + deposite olarak koyuyorlar o yüzden tane fiyatları çok pahalı. Amaç işte fiyatları şişik gösterip trade chat'te olduğundan pahalı satmak. Bayağı çılgın mindgame'ler dönüyor AH'ta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Nasıl aldınız abi oyunu? 260 lira paketi 100 lira aylık yani resmen wow oynanmaz olmuş. Private falan bulup takılmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 180 TLye aldım aylık ücret ödemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ^ Benim olay da aynı. Gerçi bana WoW'a verdiğim para koymuyor. Her kuruşu fazlasıyla çıkartıyor. Misal dün arkadaşlarla içmeye gitseydim hem 6 bira içip 120 kağıt hesap ödeyecektim hem de sabah yarrak gibi kalkacaktım yataktan. Gördüğün gibi bir gecede çıkarttı aylık ücretini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 kermit said: 180 TLye aldım aylık ücret ödemiyorum Token kasmak ölüm; oyundan zevk alamıyorsun para biriktireceğim diye. Ayrıca her ay aynı işkence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar