Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümraniye'den Sabiha Gökçen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ucuz olanı E-3 (x3 bilet parası). Anel'den Ağaoğlu'nun adını unuttuğum My Blablasının oraya yürüyüp; ordan otobüse binebilirsin.

Edit: Durağın tam yeri

Hız olarak da taksi. 2 sene önce o civarlarda otururken Sabiha-Ev arası 60 lira falan tutuyordu benim için. Şimdi taş çatlasa 70 tutar.
Mesaj tarihi:
Phoenixlin said:

Hız olarak da taksi. 2 sene önce o civarlarda otururken Sabiha-Ev arası 60 lira falan tutuyordu benim için. Şimdi taş çatlasa 70 tutar.

hayatimda taksiye binmedim ama 2 sene once herhangi bir sey 60 lira tutuyorsa suanda minimum 100dur.
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

otobüs çok mu dolu ya o para da az değil uçağa verdiğim para lan =(

Saatine göre değişiyor; ama genellikle kalkış yerinde (4 Levent) ve sonraki durağında (Fabrikalar) doluyor otobüs. Zaten ayakta gidebileceğin yerlerin bir kısmı da bagaj niyetine kullanıldığından ayakta gitmek hoş bir tecrübe olmuyor.

Taksi parası olarak da 1-2 ay önce Beşiktaş'tan Sabiha'ya 110 liraya gittim. Ümraniye'den öyle 100 lira civarı bir şey tutacağını sanmam. Hatta emin olmak için bitaksi'den kontrol ettim; linkini attığım duraktan sabiha 81 lira tutuyormuş.
Mesaj tarihi:
Phoenixlin said:

Longshanks said:

otobüs çok mu dolu ya o para da az değil uçağa verdiğim para lan =(

Saatine göre değişiyor; ama genellikle kalkış yerinde (4 Levent) ve sonraki durağında (Fabrikalar) doluyor otobüs. Zaten ayakta gidebileceğin yerlerin bir kısmı da bagaj niyetine kullanıldığından ayakta gitmek hoş bir tecrübe olmuyor.

Taksi parası olarak da 1-2 ay önce Beşiktaş'tan Sabiha'ya 110 liraya gittim. Ümraniye'den öyle 100 lira civarı bir şey tutacağını sanmam. Hatta emin olmak için bitaksi'den kontrol ettim; linkini attığım duraktan sabiha 81 lira tutuyormuş.

hocam çok sağol
peki bu şehirde havaş gibi bişey yok mu sadece havaalanı işini yapan
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

kadikoy'e gidebilirsen dolmusla, rihtim'daki mado'nun karsisindan havataslar kalkiyor, 10~ lira olmasi lazim.

kadıköye kadar gitmeye gerek yok onun için, optimum'un oradan da yolcu alıyor e5'te
Mesaj tarihi:
abi yazık valla . biz izmirde trenle adnan menderesin içine giriyoruz :) çiğliye 2. hava alanı yapılsa mavişehirden tramvayı uzatırlar. izmirde en son izban öncesi hava alanına taksi yada havaş falan kullanıyordum teeyyy teyy :)
  • Yeni Oluştur...