Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Gençler selam, Ümraniye Anel iş merkezinden Sabiha Gökçene gideceğim. Optimal vasıta nedir? E-3 dediler bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Ucuz olanı E-3 (x3 bilet parası). Anel'den Ağaoğlu'nun adını unuttuğum My Blablasının oraya yürüyüp; ordan otobüse binebilirsin. Edit: Durağın tam yeri Hız olarak da taksi. 2 sene önce o civarlarda otururken Sabiha-Ev arası 60 lira falan tutuyordu benim için. Şimdi taş çatlasa 70 tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 otobüs çok doluysa taksi tercih edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi otobüsü salla, direk taksiyle git ama 70 tutmaz daha çok tutar bide 7.5 otoyol parası alıo taksiciler. über ve bitaksiden hesaplama yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 otobüs çok mu dolu ya o para da az değil uçağa verdiğim para lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Taksi Istqnbulda ucak parasi ıle taksi paeasi hemen hemen ayni gelir normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Phoenixlin said: Hız olarak da taksi. 2 sene önce o civarlarda otururken Sabiha-Ev arası 60 lira falan tutuyordu benim için. Şimdi taş çatlasa 70 tutar. hayatimda taksiye binmedim ama 2 sene once herhangi bir sey 60 lira tutuyorsa suanda minimum 100dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Longshanks said: otobüs çok mu dolu ya o para da az değil uçağa verdiğim para lan =( Saatine göre değişiyor; ama genellikle kalkış yerinde (4 Levent) ve sonraki durağında (Fabrikalar) doluyor otobüs. Zaten ayakta gidebileceğin yerlerin bir kısmı da bagaj niyetine kullanıldığından ayakta gitmek hoş bir tecrübe olmuyor. Taksi parası olarak da 1-2 ay önce Beşiktaş'tan Sabiha'ya 110 liraya gittim. Ümraniye'den öyle 100 lira civarı bir şey tutacağını sanmam. Hatta emin olmak için bitaksi'den kontrol ettim; linkini attığım duraktan sabiha 81 lira tutuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Phoenixlin said: Longshanks said: otobüs çok mu dolu ya o para da az değil uçağa verdiğim para lan =( Saatine göre değişiyor; ama genellikle kalkış yerinde (4 Levent) ve sonraki durağında (Fabrikalar) doluyor otobüs. Zaten ayakta gidebileceğin yerlerin bir kısmı da bagaj niyetine kullanıldığından ayakta gitmek hoş bir tecrübe olmuyor. Taksi parası olarak da 1-2 ay önce Beşiktaş'tan Sabiha'ya 110 liraya gittim. Ümraniye'den öyle 100 lira civarı bir şey tutacağını sanmam. Hatta emin olmak için bitaksi'den kontrol ettim; linkini attığım duraktan sabiha 81 lira tutuyormuş. hocam çok sağol peki bu şehirde havaş gibi bişey yok mu sadece havaalanı işini yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Havataşlar var da Ümraniye'den önce Kadıköy'e gitmen lazım. Çok vakit kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 vaktim var ya 21 40 mı ne uçak ben birazdan çıkacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 kadikoy'e gidebilirsen dolmusla, rihtim'daki mado'nun karsisindan havataslar kalkiyor, 10~ lira olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 konu disi: anel civarinda calisan var mi? oglen yemek yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Lancelion said: kadikoy'e gidebilirsen dolmusla, rihtim'daki mado'nun karsisindan havataslar kalkiyor, 10~ lira olmasi lazim. kadıköye kadar gitmeye gerek yok onun için, optimum'un oradan da yolcu alıyor e5'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Dolu olduklarında almıyolar ve cuma akşamları İstanbul'dan Sabiha'ya giden bir dünya insan oluyor. Ben olsam şansa bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 beyler 102 lira taksi temiz oldu dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 2 lira yanilmisim kusura bakma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Naptın abi çok para 100 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Taksilere feci zam geldi İstanbul da. %25 civarı arttı... Sabiha benim evden yazın 80Tl civarı idi şimdi 100Tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 25$ bi bok degil Verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi yazık valla . biz izmirde trenle adnan menderesin içine giriyoruz :) çiğliye 2. hava alanı yapılsa mavişehirden tramvayı uzatırlar. izmirde en son izban öncesi hava alanına taksi yada havaş falan kullanıyordum teeyyy teyy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar