Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Porto | 21 Kasım Salı - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

evdeki maçları kazanmak gerekiyor yalnız ben ona takıldım. 15 puan yapmak içten bile değildi. özellikle monaco maçını alabilirdik diye düşünüyorum.

bunu işte elmavotkaya söylicen.. adam gibi maçını izlicek gerekirse tombineyi yakacak
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

totemic said:

evdeki maçları kazanmak gerekiyor yalnız ben ona takıldım. 15 puan yapmak içten bile değildi. özellikle monaco maçını alabilirdik diye düşünüyorum.

bunu işte elmavotkaya söylicen.. adam gibi maçını izlicek gerekirse tombineyi yakacak

adamın nikinde bile 0 var. (applev0dka) ordan belliymiş niyeti. yönetime mail atıcam kombinesini iptal etsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

son maçlardan birkaç gün sonra oluyor daha var yani kuraya.

aktiftablet said:

bjk barca ve psg başka takımları çekerlerse, chealsea daha sonra çekilirse ne olacak? Baştan mı çekiyolar o durumda?

şunu tam bilen var mı cidden? city spurs united liverpool birinci chealsea ikinci olursa şaka gibi bir durum çıkıyor ortaya zira kendi grubu birincisiyle de eşleşemediği için chealsea bize çıkma ihtimali %33 olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

son maçlardan birkaç gün sonra oluyor daha var yani kuraya.

aktiftablet said:

bjk barca ve psg başka takımları çekerlerse, chealsea daha sonra çekilirse ne olacak? Baştan mı çekiyolar o durumda?

şunu tam bilen var mı cidden? city spurs united liverpool birinci chealsea ikinci olursa şaka gibi bir durum çıkıyor ortaya zira kendi grubu birincisiyle de eşleşemediği için chealsea bize çıkma ihtimali %33 olmuyor mu?

liderler ikinciler
manu basel
psg bayern
roma chelsea
barça juve
l'pool sevilla
city şaktar
Beşiktaş porto
Tottenham Real

şu durumda chelsea'nin 3 rakibi olabiliyor, psg-barça-beşiktaş

sıcak top/soğuk top devreye girer kesinlikle.

bu duruma göz önüne alıp önce chelsea'yi çekiyoruz diyip kuraya sonra da devam edebilirler yönetmelikte mümkünse eğer böyle bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

zaten diğer türlü de Beşiktaş götürmeyecekti kendim gidecektim de. hani seyirci götürmemekten kastım deplasman tribünü açılmayacak, gidecek rakip taraftarn bilet alıp onların arasında izlemen gerekecek falan..

ben daha farklı şekilde düşünmüştüm, işte burdan maç sabahı uçakla gideceksin, şehirde bir tur üstünde topluluk halinde içilen 3-4 bira, stada gidiş, güzel bir deplasman tribünü falan filan bunlrın hiç biri olmayacak olunca vazgeçtim ben de.

lyon'un çingene başkanı yüznden hayaller suya düştü :( gerçi dolar euro da hayalleri suya düşürebilir seviyeye geldi sdsafa
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

zaten diğer türlü de Beşiktaş götürmeyecekti kendim gidecektim de.

heralde lan parasal olarak beşiktaşın götüreceğini kastetmedim. ama organizsyonu falan kendin yaparsın nedir. 2-3 kişi gidersiniz kafanıza göre takılırsınız, gidip entellektüel gezi falan yaparsınız apaçi gibi maçtan önce 5-6 bira içeceğinize falan :D

tek farkı işte deplasman tribünü ama sonuçta türkiye gibi değil, siz orada gole sevindiniz diye dövmezler sizi yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bu duruma göz önüne alıp önce chelsea'yi çekiyoruz diyip kuraya sonra da devam edebilirler yönetmelikte mümkünse eğer böyle bir şey

bu cidden etkiliyor yalnız bayağı.

muhtemel ikinciler
basel / cska
munih
roma / chealsea
barca / juve
sevilla
shaktar / napoli
real madrid

chealsea ikinci bitirirse %33 chealsea, %16 madrid, %16 sevilla; shaktar / juve / münih / basel %8'er ihtimalle geliyor hesapta bir yanlışlık yoksa.

"önce chealsea rakibini çekiyoruz beyler" denirse bayağı sıkıntı yani. önce seri başlarından 1 top karşıdan 1 top çekilirse daha rahat oluyor, ilk torbadan ne kadar erken çekilirsen o kadar iyi o durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...