totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 evdeki maçları kazanmak gerekiyor yalnız ben ona takıldım. 15 puan yapmak içten bile değildi. özellikle monaco maçını alabilirdik diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 totemic said: evdeki maçları kazanmak gerekiyor yalnız ben ona takıldım. 15 puan yapmak içten bile değildi. özellikle monaco maçını alabilirdik diye düşünüyorum. bunu işte elmavotkaya söylicen.. adam gibi maçını izlicek gerekirse tombineyi yakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ben o koltukta oturduğum sürece iç sahada galibiyeti-yenilgiyi unutun abi gs maçına evi arabayı satıp beraberlik basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Llama said: totemic said: evdeki maçları kazanmak gerekiyor yalnız ben ona takıldım. 15 puan yapmak içten bile değildi. özellikle monaco maçını alabilirdik diye düşünüyorum. bunu işte elmavotkaya söylicen.. adam gibi maçını izlicek gerekirse tombineyi yakacak adamın nikinde bile 0 var. (applev0dka) ordan belliymiş niyeti. yönetime mail atıcam kombinesini iptal etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 komplo teorileri aşmış yanlız ya millet porto maçına ayarlanmış maç mı demiş bu grup ve skorları ayarlayan voda mı diyen dersin euaheau bunlar yoksa bile klasik köy takımları muhabbetleri , ve daha büyük takımla oynamadılar vs vs çok eğlenceli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 heuahea http://milliyet-p.mncdn.com/web/video/2017/11/22/1672874_360p.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bir üst turda basel ya da shaktar gelse ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 basel shaktar vs çok zor son 16 için city spurs united birinciliği garantiledi, liverpool da lider olacak gibi. chealsea büyük ihtimalle ikinci olacak. eşleşebileceği birinciler bjk, barcelona ve psg lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bjk barca ve psg başka takımları çekerlerse, chealsea daha sonra çekilirse ne olacak? Baştan mı çekiyolar o durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bize real madrid gelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 son 16'da eleme şansımızın hiç olmayacağı 3 tane takım var. bayern-realvtottenham. tot-real malum aynı grupta, diğer gelebilecek 6 takım için de şansımız baya baya var bana kalırsa. tabi maçlar taa şubat-mart gibi o zamana kadar kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 kura cekımı ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Llama said: kura cekımı ne zaman Bu nası bi heyecan ya. Bi dur gruplar bitseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 son maçlardan birkaç gün sonra oluyor daha var yani kuraya. aktiftablet said: bjk barca ve psg başka takımları çekerlerse, chealsea daha sonra çekilirse ne olacak? Baştan mı çekiyolar o durumda? şunu tam bilen var mı cidden? city spurs united liverpool birinci chealsea ikinci olursa şaka gibi bir durum çıkıyor ortaya zira kendi grubu birincisiyle de eşleşemediği için chealsea bize çıkma ihtimali %33 olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 sabonis said: Bu nası bi heyecan ya. Bi dur gruplar bitseydi 11 aralıkmış : ) bi an ben bu akşam bitiyor sandım gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Llama said: kura cekımı ne zaman 11/12/2017 masaüstümde CL takvimi var sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 darısı ileri tarihlerdeki kura çekimine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Stringray said: son maçlardan birkaç gün sonra oluyor daha var yani kuraya. aktiftablet said: bjk barca ve psg başka takımları çekerlerse, chealsea daha sonra çekilirse ne olacak? Baştan mı çekiyolar o durumda? şunu tam bilen var mı cidden? city spurs united liverpool birinci chealsea ikinci olursa şaka gibi bir durum çıkıyor ortaya zira kendi grubu birincisiyle de eşleşemediği için chealsea bize çıkma ihtimali %33 olmuyor mu? liderler ikinciler manu basel psg bayern roma chelsea barça juve l'pool sevilla city şaktar Beşiktaş porto Tottenham Real şu durumda chelsea'nin 3 rakibi olabiliyor, psg-barça-beşiktaş sıcak top/soğuk top devreye girer kesinlikle. bu duruma göz önüne alıp önce chelsea'yi çekiyoruz diyip kuraya sonra da devam edebilirler yönetmelikte mümkünse eğer böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 applev0dka said: 11/12/2017 masaüstümde CL takvimi var sdsafa ilk defa gruptan çıkınca böyle oluyormuş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 yok deplasmana giderim, yıllık iznimi ona göre planlarım diye koymuştum. başkan seyirci götürmüyoruz diyince patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Llama said: applev0dka said: 11/12/2017 masaüstümde CL takvimi var sdsafa ilk defa gruptan çıkınca böyle oluyormuş demek Ben sen kurayı sorunca diyecektim bunu da ayıp olmasın diye demediydim ahaha Apple illa Beşiktaşın mı götürmesi lazım, kendin gidersin nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 zaten diğer türlü de Beşiktaş götürmeyecekti kendim gidecektim de. hani seyirci götürmemekten kastım deplasman tribünü açılmayacak, gidecek rakip taraftarn bilet alıp onların arasında izlemen gerekecek falan.. ben daha farklı şekilde düşünmüştüm, işte burdan maç sabahı uçakla gideceksin, şehirde bir tur üstünde topluluk halinde içilen 3-4 bira, stada gidiş, güzel bir deplasman tribünü falan filan bunlrın hiç biri olmayacak olunca vazgeçtim ben de. lyon'un çingene başkanı yüznden hayaller suya düştü :( gerçi dolar euro da hayalleri suya düşürebilir seviyeye geldi sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 sabonis said: Ben sen kurayı sorunca diyecektim bunu da ayıp olmasın diye demediydim ahaha Apple illa Beşiktaşın mı götürmesi lazım, kendin gidersin nolacak? bu cümleyi kurarkende zaten kendimi de düşündüm : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 applev0dka said: zaten diğer türlü de Beşiktaş götürmeyecekti kendim gidecektim de. heralde lan parasal olarak beşiktaşın götüreceğini kastetmedim. ama organizsyonu falan kendin yaparsın nedir. 2-3 kişi gidersiniz kafanıza göre takılırsınız, gidip entellektüel gezi falan yaparsınız apaçi gibi maçtan önce 5-6 bira içeceğinize falan :D tek farkı işte deplasman tribünü ama sonuçta türkiye gibi değil, siz orada gole sevindiniz diye dövmezler sizi yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 applev0dka said: bu duruma göz önüne alıp önce chelsea'yi çekiyoruz diyip kuraya sonra da devam edebilirler yönetmelikte mümkünse eğer böyle bir şey bu cidden etkiliyor yalnız bayağı. muhtemel ikinciler basel / cska munih roma / chealsea barca / juve sevilla shaktar / napoli real madrid chealsea ikinci bitirirse %33 chealsea, %16 madrid, %16 sevilla; shaktar / juve / münih / basel %8'er ihtimalle geliyor hesapta bir yanlışlık yoksa. "önce chealsea rakibini çekiyoruz beyler" denirse bayağı sıkıntı yani. önce seri başlarından 1 top karşıdan 1 top çekilirse daha rahat oluyor, ilk torbadan ne kadar erken çekilirsen o kadar iyi o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar