Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Japonya'nin hava savunmasi cok zayif ya, kaleci kurtarmak zorunda kaliyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 her yüksek topta aklı çıkıyor japonların, dağılıyorlar resmen anadoluda bile küme düşmemeye takım oynatabilecek hocalarının maçı kurtarma için tek taktiği olan fellaini chadli geldi, her topu şişirin belki atarsınız taktiği resmen boy dezavantajından tutacak... senin hocalığına sokayım ya. bunları gördükçe cidden beterin beteri var diyip şükrediyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 abi o sağ bek 1.90dır en az, o herifi ceza sahasında bekletmediğine şaşırıyorum ben hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Cidden Jap elese efsane olacak ya. Super mac. Brezilya dagitir bu Belcika kanatlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 witsel müthiş yakıyordu az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 lanet olsun ya adamlar uzulurken bile keyifli. nasi bi milletsiniz lan siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ahaha kalecinin atlarkenki o caresizligi. yav aq madem yattik accik dinlenelim diye serilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Olm siz nasıl japonsunuz hiç mi aklınız çalışmıyor son dakika kornere bütün takım gidilir mi allahın belaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Su mallik ama ya. Kornerde biti maci. Takimin yarisi hucumda zaten kornerden bi bok yapamayacagin belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 90+4 Üzüldüm Nagatomo'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 DarKRideR said: Olm siz nasıl japonsunuz hiç mi aklınız çalışmıyor son dakika kornere bütün takım gidilir mi allahın belaları... Harakiri yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 https://cdn.pbrd.co/images/HsDCgq0.png dik dur egilme, konicivalar seninle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 roberto martinez hocam yaptığı 2 müthiş değişiklikle maçı 2-0dan çevirdi helal olsun, taktiklerini vermiş ikisi de golünü attı hahsdkhkjksdfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Bizim çek maçından daha efsane oldu resmen. Müthiş maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Japonlar'in futbol ahlaki gozle gorulur sekilde farkli sanirim, hic kendilerini yere attiklarini ya da hakeme agladiklarini falan gormedim sahsen. Var miydi turnuvada oyle hareketleri? Helal olsun adamlara, 20 once averaj takimiydi bu ulke. Kendi kendilerini gelistirmisler, oyle yurtdisindan falan da oyuncu ithal etmeden adam gibi oynadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 gurur futbolu oynuyo adamlar, ama yemedi iste. son saniyelerde bile rakibe saygisizlik olmasin diye topyekun cikiyolar. gerci grup maclarinda gorduk gururu asdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 japon defansında hiroshi jito eksiği var ya. bi sumocu falan convertleyip koymaları lazım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Grup maçlarındaki hareket olmasi gerekendi ya. Ahlaksizlik falan degil o. Belcika ciksin istiyordum da animeboylara üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ya ben o kornerde yedikleri gole takıldım ulan kaleci çıkıp yumrukluyor, 3 metre gidiyor top sonra defans oyuncusu gelip uzaklaştırıyor, kendi ceza sahasının diğer tarafına doğru sonra adam o açıdan kafa vuruyor, kaleci zıplamıyor ve gol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Nigger_of_the_sand said: Japonlar'in futbol ahlaki gozle gorulur sekilde farkli sanirim, hic kendilerini yere attiklarini ya da hakeme agladiklarini falan gormedim sahsen. Var miydi turnuvada oyle hareketleri? Helal olsun adamlara, 20 once averaj takimiydi bu ulke. Kendi kendilerini gelistirmisler, oyle yurtdisindan falan da oyuncu ithal etmeden adam gibi oynadilar. yalnız turnuvanın en ahlaksız, karaktersiz hareketini bunlar yaptı gruplarda son maç asjkfhsadfs ah aldılar ah, birazda ondan. başarıya gitmek için bunu yapmalarına gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Hadi ya ne yaptilar? Kacirmisim o olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 şunu yaptılar yenik durumdayken edik: polonya'ya karşı oynarlarken. k1nJo said: japonya, senegal 1 gol atamaz diyip orta sahada top çevirdi. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Ayip etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar