Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 E abi yine eyyam var. Dün nijeryanın ilk penaltisi baya yalandı. Onu verdiler sonra net olanı vermediler arjantin attı. Ben futbolun bu kadar dijital olmasini istemiyorum. Cizgi teknolojisi falan yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Olsun Kural neyse tam olarak uygulansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ben de ronaldonun bu kadar gol atmasini istemiyorum, yapacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Red said: E abi yine eyyam var. Dün nijeryanın ilk penaltisi baya yalandı. Onu verdiler sonra net olanı vermediler arjantin attı. Ben futbolun bu kadar dijital olmasini istemiyorum. Cizgi teknolojisi falan yeterli. Nesini beğenmedin allasen? Bence asıl yalan olan arapların kendi aralarındaki maçta verilen ilk penaltıydı. Yine de önceki turnuvalara göre ceza sahası içinde çoooook daha net kararlar alınıyor. daha grup maçları bitmedi ama şimdiden bu zamana kadar ki en fazla penaltı kullanılan turnuva oldu. Gözünü seveyim dijitalin. Hatta AI kodlayıp hakemi kaldırsınlar. AI maçı yönetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 almanya'daki krizin altina Mesut'un Bling Bling Gang'i ve RTE var https://www.theguardian.com/football/2018/jun/22/germany-crisis-mesut-ozil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ulan mesut bugün iş yapan yegane adamdı, zaten 2. maçta oynamadı bile ilkay 3 maçta da oynamadı RTEden triggerlanıyor herifler her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Ç E K E M İ Y O R L A R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Red said: E abi yine eyyam var. Dün nijeryanın ilk penaltisi baya yalandı. Onu verdiler sonra net olanı vermediler arjantin attı. Ben futbolun bu kadar dijital olmasini istemiyorum. Cizgi teknolojisi falan yeterli. çünkü ikincisi penaltı değildi ? adamın kafasından eline sekiyor top devam kararı doğru. ilk penaltıda da baya 2 eliyle çekip indiriyor adamı, doğru karar. VAR baya başarılı oldu benim gözümde, öyle oyunu çok soğutmuyor da ayrıca. max 5-6 dk uzatma oluyor maçlarda ve futbolcular kararın doğruluğuna güveniyor hakeme şiddetli itirazlar azalıyor maç boyu süren. dün almanya maçında falan iptal edilen golü tekrar çok güzel geçerli saydı sistem mesela. Ben de futbolda biraz daha adalet biraz daha doğruluk olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Beşiktaş maçları hariç de :) Ayrıca çok güzel lan bu VAR.... Şimdi de hatalı penaltıyı düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 VAR olmasa yine her maç birileri hakeme sövüyor olacaktı, belki de en çok hakemler konuşulacaktı turnuvada. çok güzel bi kazanım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 sarı kart sayısından japonya>senegal oluyor lan fuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 japonya, senegal 1 gol atamaz diyip orta sahada top çevirdi. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 cok acayip seyler oldu asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Japonların çıkmasına sevindim ama muhtemelen Fransa dümdüz edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 japonlar en az yari final. at kupona bekle. osakama mukosu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 fenn said: Japonların çıkmasına sevindim ama muhtemelen Fransa dümdüz edecek. İngiltere olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 ingiltere-belçika maçı çok sıkıcı. büyük tansiyonum 16,5 beynimin içindeki fillerin tepişmesi bile daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 o ne abi tansiyona ust mu oynadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 tansiyon lobisinin işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 kazanan brezilya ile mi eslesiyo asdfkj britanya ftl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Belçika attı. Batshuayi de var bir şeyler. Kendini sakatlıyordu gol sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 kazanan japonya ile eşleşicek. ama üst tarafta oluyor, sonrasında brezilya, fransa falan gelebiliyor biraz daha zor olmuş üst taraf. https://www.google.com.tr/search?q=world+cup+2018&oq=world+cup&aqs=chrome.0.0j69i57j69i61l2j69i60j69i59.4427j1j7&client=tablet-alps-full_casper8127_9011l-tr&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#sie=lg;/m/06qjc4;2;/m/030q7;br;fp;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Belçika Japonya'yı çiğ çiğ yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 yavas yesin gaz yapar. bu forumda bu kadar az japon fani olmasi, buyuk dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 gerçek japon milli takımı bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar