sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 karşı takım minimum 1.90 olurken hadi bi de freekick yaratayım da ordan atarım belki diye düşünen bir messi :p
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Dünyanın en buyuk balonu messi... Ronaldo'ya biat etsin
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ahmedinejad said: Ayrıca Portekiz’de Maradona gibi bir fenomen yok. eusebio'ya ağır haksızlık olmuş.
deftonez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 şu çapsız takımlar bi elense de düzgün maç izlesek. baydı samet aybaba takımları.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ben seviyorum izlandayı, adamlar sistematik oynayınca bir şeyler olabileceğinin kanıtı. yeteneğin yoksa elinde olanı en iyi değerlendirirsine örnek.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 deftonez said: şu çapsız takımlar bi elense de düzgün maç izlesek. baydı samet aybaba takımları. (td)
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 dybala niye oynamıyor lan icardi'yi de kadroya almamışlar italya liginde 30 gol ne ki zaten bütün sezonu sakat geçiren agüero iyileşti diye higuain oturuyor bu kadar hücumcu varken noname adamlar yayda verkaç kasıyorlar 10 senedir defans oynayan masçerano ortasaha oynuyor falan teknik direktör acayip kafalarda https://images2.minutemediacdn.com/image/upload/c_scale,w_912,h_516/shape/cover/sport/5ab3da4374758f29f0000001.jpg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 k1nJo said: ahmedinejad said: Ayrıca Portekiz’de Maradona gibi bir fenomen yok. eusebio'ya ağır haksızlık olmuş. O da büyük topçu ama Ronaldo’nun onu geçtiği konusunda tartışma yoktur herhalde.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Benim fantasyde forvetteydi messi. Yaktım arjantini bu seçimimle
madcow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ahmedinejad said: Son Avrupa şampiyonu adamlar daha ne olsun. Ayrıca Portekiz’de Maradona gibi bir fenomen yok. Messi’nin üstünde daha çok baskı var başarı için. Bir de Arjantin dünya kupası kazanma gelenegi olan bir takım. Valla arjantin en son 1986'da tanrının eli goluyle kupa almıs. En son copa americasını da 1993te almıs. Kupa alma gelenegi dedigimiz sey 100 yıl surmuyor sonucta. Baya bir suredir kupa alamıyorlar. Ama kupaları alamasalar da son 3 major kupada final oynadılar. 2x Copa America ve 1x Dunya Kupası. 2sini penaltılarda birini uzatmalarda kaybettiler. Tarih belki 2.leri hatırlamıyor ama Messi'li Arjantin in coook kotu oldugunu iddia etmek de zor. Hatta unutuluyor Arjantin neredeyse bu kupada olamayacatı. Arjantin bu dunya kupasına gelmesi icin son macını kazanmak zorundaydı. Birinci dakikada Ecuador'dan gol yiyip geriye dustukleri macta Messi hattrick yaptı da oyle dunya kupasına geldiler. arcane said: senin icin kendilerini ispatlamalarina gerek yok belki fakat ikisinin de milli takim bazinda bir seyler ispatlama ihtiyaci var. pele ile, maradona ile kiyaslanan adamlardan bahsediyoruz. all time great olmanin yaris ayaklari bunlar. Benim icin Pele ve Maradona donemi bitti. O donemle bu donemi karsılastırmak garip geliyor. Soyle 2 video izlerken eglenceli geliyor da futbol cok degisti. Ronaldo ve Messi gibi yılda ortalama 60 maca cıkıp, bi okadar da gol atıp, ustune asist falan da yapan bi Pele olmus zamanında. O da Breziya'da oynamıs butun kariyeri boyunca. Ha benim için GOAT Messi ayrı mesele. Bana garip gelen Ronaldo ve Messi icin GOAT'luk karsılastırmasında yuklenen gerekliliklerin farklı olması.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 niye messi dünya kupasını kazanmak zorunda da ronaldo değil diyor sanırım.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Bir onceki sayfada yazılan yorumlara karsı yaptıgım yorumlar oyle anlasılmayacak bir yanı yok. Hadi siz bir onceki sayfaya gidip yorulmayın diye quoteları da koyayım.
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Ugrasmana degmez klasik Fistan mesaji olmus..
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Peru vs Denmark başladı patiler
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 tam sana mail atıcaktık başladı diye
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 sanssizsansli said: tam sana mail atıcaktık başladı diye Abş sizden hayır yok kendim takibe başladım. hıh
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 bundan sonra gelcek ptesiye kadar 3-6-9 da maç var 8 gün unutma artık
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 git 4. sayfaya, oraya yazdım ben güzelce. program yok mu diye sorduğunun 1 sayfa öncesinde de vardı ayrıca başka. hiç bakmıyosun ki konunun önüne arkasına.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 vivavale said: sanssizsansli said: tam sana mail atıcaktık başladı diye Abş sizden hayır yok kendim takibe başladım. hıh https://media.giphy.com/media/BBAdXxBAXp3wc/giphy.gif
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 k1nJo said: git 4. sayfaya, oraya yazdım ben güzelce. program yok mu diye sorduğunun 1 sayfa öncesinde de vardı ayrıca başka. hiç bakmıyosun ki konunun önüne arkasına. Eyv reyz
danielino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 madcow said: k1nJo said: Fistan said: tamamen saçmalık şu VAR (td) aqLa xD futbolu öldürüyorculara katılmıyorum. futbolu ota boka kendini yere atma sanatı öldürdü. keşke bol bol sarı kart da verdirseler hakemi aldatmaya yönelik hareketçilere.İtalyadaki VAR uygulaması sonrasında oyuncuların kendini yere yalandan atmasında inanılmaz bir dusus oldugu gozlenmis tam hatırlamıyorum ama 35-40% gibi biseydi. Kendini yalandan atarsa birsey kazanamayacagını anlayınca futbolcular kendini yere atmayı bırakmıs. Diger onemli seylerden biri de itirazlardan alınan kartlar acayip azalmıs. Ortalama maca sure etkisi de sene sonunda 30sn ye kadar dusmus. 30 sn daha fazla mac izlemek icin deger. https://www.instagram.com/p/Bj7dxbnl6Hi gerçekse harbiden devrim
Öne çıkan mesajlar