Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 12. Hafta | Basaksehir - GALATASARAY| 11.18.2017 Cumartesi - 19:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tudor'un oyunculara direktifleri falan okadar bariz yanlıski sag kanatta mariano ileri gitmis baya onune pas atılacak rahat bir yer var ama onun yerine topu orta sahanın ortasından sisiriyorlar.
Mesaj tarihi:
Ne farkeder ya iyiki alamadığımız o zamana :D herif alelade bir topçuymuş, en iyi hareketlerinden video yapıp gazlamışlar :D. 4 tane yiyince şaftı kaydı adamın :D
Mesaj tarihi:
tudor iyi oynayan oyuncu dusmanı ya. sadece kossun baskı yapsın savunma yapsın istiyor oyuncuları. eger futbol oynuyorsa sıkıntı var. burayı karabuk sanıyor iste.
Mesaj tarihi:
Abi şu başakcity e hangi takım yenilirse yenilsin üzülüyorum ya. Ben türk futbol tarihinde 1-başakşehir 2-Osmanlı kadar gereksiz 2 takım daha görmedim. yani kim kurdu bunları ? hadi kurdun niye bu kadar para gömeni var? bunları anlamak güç.

Lan bizim dandik KSK battı batacak. klübün satışı söz konusu gidin böyle takımlara para gömün. ne bileyim gidin sakaryaya para gömün. en büyük örnek göztepe .mehmet sepil geldi göztepemizi aldı başarılı gidiyor,türkiyedeki nadir borçsuz klüplerden biri oldu.Başakcity gibi takımları başımıza musallat eden cehaletin bin ABV yav :)

5 oldu asdasdasdasd :D
Mesaj tarihi:
enrique said:

başakşehir'e bak ya bikere yere yatmadı adamlar. bizim maçta nasıllardı bu maçta nasıllar aasddds

şl de 3 te 3 yapmış takımdan puan almak kolay değil
  • Yeni Oluştur...