Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 12. Hafta | Basaksehir - GALATASARAY| 11.18.2017 Cumartesi - 19:30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Rewendor said:

applev0dka said:

Bakalim simdi atabilecek mi

Bisey yokmus

Nasıl yok? Viscaya sarı lazım koldan tutup yapışıyo?

Sirti kaleye dönük 75 metre mesafedeki adama mi ?? Sanmıyorum.

Zaten yapıştığı adam sahada olmamali orasi ayri konu da. Sen bir yorumla bacagin gelis acisini sakatlık riskini

O pozisyonu Gsliler görmemiş, neredeyse sarı kart neden çıktı diyecekler

vakit harcama :)
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolda danışmanlık hizmeti falan yok mu? nasıl şirketler zayıf olduklarını düşündükleri konuda ya outsource hizmet alıyor veya bi danışmnlık/eğitim şirketinden eğitim alıyorlar olmaz mı öyle birşey?

Şyle biri gelse mesela

http://www.czechgamer.com/pics/clanky/26444_fm-1490352281.jpg

Birkaç ay SADECE duran top savunma çalıştırsa/öğretse. olmuyor mu öyle şeyler futbolda?
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Futbolda danışmanlık hizmeti falan yok mu? nasıl şirketler zayıf olduklarını düşündükleri konuda ya outsource hizmet alıyor veya bi danışmnlık/eğitim şirketinden eğitim alıyorlar olmaz mı öyle birşey?

Şyle biri gelse mesela

http://www.czechgamer.com/pics/clanky/26444_fm-1490352281.jpg

Birkaç ay SADECE duran top savunma çalıştırsa/öğretse. olmuyor mu öyle şeyler futbolda?
ı

süper fikir.
ama egolar ve sözleşmeler izin vermez :)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Gs neden bu kadar kotu ya ?

Basaksehir iyi gsyi oynatmiyor da diyemiyorum cunku başakşehir de kendi standartlarina gore baya kotu.

Dizilisde mi sıkıntı gsde

Kanatsız oynamaya çalışıyoruz ama dizilişte kim nerde belli değil, çalışılmamış. Eren son beş dkya kadar sahada bile yoktu takım bi kişi eksik oynuyor. Yeni yeni dizilişe mğdahale geldi de pas atabilmeye başladılar kim nerde bilip.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

cunku yapboz tahtası takım. son 5 macta ust uste 2 macta aynı taktikle cıkmadık. kendi taktigimizi degil rakibe gore taktik oynuyoruz. Ki bu taktik DOLDUR FAKING BOSALT. Dakika 2 den beri dolduruyoruz

Bence buyuk takim kendi taktigini oynamalı zaten. Rakip sana önlem alsin.

Dün senol kendi taktigini oynadı diye eleştirdi dark
Simdi sen rakibe gore değişiyor diye tudoru elestiriyorsun.

Ben senden yana düşünüyorum bu konuda. 2 forvet gereksiz hele 2.si erenken. Ilk haftalarda ise yarayani bozmamaliydi
Sosyal ağlarda paylaş

Kazansak en yakın rakibe yine 6 sonrasına 8 puan fark atacagımız maca 3 hucumcu oyuncu ile cıktık totalde. 3 ya. Ve bunların 2si birbiri ile anlasamayan 2 forvet. ve bunlara top dolduruyoruz topu indiremiyorlar bile. Keske tudoru su macttan sonra kovsalar gram uzulmem ya.

Bu arada arkadan cekmeye kart kaldırıldı heralde ligde. Gecilen cekiyor direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

Gs neden bu kadar kotu ya ?

Basaksehir iyi gsyi oynatmiyor da diyemiyorum cunku başakşehir de kendi standartlarina gore baya kotu.

Dizilisde mi sıkıntı gsde

Kanatsız oynamaya çalışıyoruz ama dizilişte kim nerde belli değil, çalışılmamış. Eren son beş dkya kadar sahada bile yoktu takım bi kişi eksik oynuyor. Yeni yeni dizilişe mğdahale geldi de pas atabilmeye başladılar kim nerde bilip.

Kanatsiz 442 diamond oynar su kadro. Yani zayif takimlara karsi ateş eder de basakcitye sökmez. Gerci mahmut ve emresize sokebilir.

Ama oyle dizilmiyor gibiler.

Neyse 2 oldu. Tudor bey diyeceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...