valequenta Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 ya simdi alanya besiktas akhisar uyduruk takimlara kolay maclara baslik acip bana baglayacaksiniz olayi. ama acmiyorum bundan sonra zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 FuCKiR said: sostizm said: çevirirse bu maçı tudor utanacak mısınız? Kaldı 1 peki sen utandin mi? buna cevap vermiştim birkaç sayfa arkada sostizm said: Yooo başakşehiri alkışlayacağım, ne güzel maç izledik be deyip gülümseyerek uyuyacağım. Gerçekten de çok güzel maç oldu. Başağın golleri çok güzeldi. pozisyon boldu, drama döndü, haftayı lider kapattı GS utanmak için bir sebep söyle bana. Her sene bir küme düşen göztepeyi alkışladık biz kaç sene, sporseverlik kazanınca mı olur sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 dreagloth said: valequenta said: su maca maglubiyet olarak bakanlar futbolu dizi niyetine izleyenlerdir net. valequenta said: basaksehir tam istedigimiz tarzda top oynayan rakip. acik futbol, rakibin ustune giden valequenta said: sen oyle elia'yla filan gelirsen adami madam eder Mariano valequenta said: sen oyle elia'yla filan gelirsen valequenta said: adami madam eder Mariano valequenta said: adami madam eder valequenta said: madam Zaaaaaa valeqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 abi "valeq" yazsan yeterdi, zamanına yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 dreagloth said: valequenta said: sen oyle elia'yla filan gelirsen valequenta said: adami madam eder Mariano valequenta said: adami madam eder valequenta said: madam şurası çok dramatik ya elia elek etti mariano'yu sdfs elia'yı geçtim kerim frei 80'de oyuna girdi 3 kere yürüyerek geçti yanından herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 applev0dka said: valequenta said: applev0dka said: aslında ligin pek geçen seneden farkı yok Beşiktaş'ın beklenmeyen kayıpları dışında. erken kopan fener, yine erken koptu check hızlı başlayıp, şampiyon olucaz rikerink bey diyen gs, rikernk bay dedi. şimdi yine hızlı başladı tudor övgüleri falan ilk 4-5 hafta oooo şampiyonuz en iyi golculer orta sahalar sonra kaos check başakşehir yine tepede check bizim kolay rakiplere verdiğimiz inanılmaz puanlar olmasa aynı geçen sene işte fb-gs'ye 10 puan fark atmış başakşehir ile yarışıyor olacaktık. gençler kolay 3 puan kasımpaşa pozisyon vermeden giden 2 puan dün içeri girmeyen topla 2 puan ts maçında lens kaçırdı döndü 2-2 oldu giden 2 puan.. şuan ligi bitirmiş olacaktık valequenta said: su maca maglubiyet olarak bakanlar futbolu dizi niyetine izleyenlerdir net. basaksehir tam istedigimiz tarzda top oynayan rakip. acik futbol, rakibin ustune giden. sen oyle elia'yla filan gelirsen adami madam eder Mariano. tek cekincem sagdan visca gelecek ona da artik tudor reyis bir cozum bulacak. umarım zevk almışsındır başakşehirin oyun tarzından 5i 1 yerde Bir zaaaaaaa da buraya gelsin valeq çiğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 başakşehir kütletti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Stringray said: dreagloth said: valequenta said: sen oyle elia'yla filan gelirsen valequenta said: adami madam eder Mariano valequenta said: adami madam eder valequenta said: madam şurası çok dramatik ya elia elek etti mariano'yu sdfs elia'yı geçtim kerim frei 80'de oyuna girdi 3 kere yürüyerek geçti yanından herifin ani adam futbola yabancı ne bekliosun ki.. ezeriz playoff gelir falan dedi 6. bitirdiler ligi 30 puan fark yiyip. 4ten az atarsak ayıp dedi, ilk defa avrupa maçına çıkan takıma elendiler. negredo ile dalga geçerken negredo maç kazandırdı. troll ya da değil komik gelmeye başladı sdsafa twitterda var böyle bir eleman ne dese tersi çıkıyor falan pops-emre-bonsu mu ne nicki. adamın twit atıp göt olmamışlığı yok resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Abi o bu degil de adamlar halk ekmekten 5 yemis ya. Ayiptir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Tuzu azaltilmis ekmek isteyip, grissini almislar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Esh said: Abi o bu degil de adamlar halk ekmekten 5 yemis ya. Ayiptir lan Abi o takımlar canınızı sıkmıyor mu hiç? Başakşehir, Kasımpaşa, Osmanlıspor falan. Kim abi bunlar, nasıl palazlandılar bir anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ezeli rakibine 5 attığı gece şu dediğin umurunda olur mu adamın :D benim olmazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 adebayor'da geldiğinden beri ligte 13 gol atmış 6'sı bize. ndoye'e bize gol atsın diye getirmişler dedik daha kötüsü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 şimdi gördüm, yeneriz ezer diye maça çıkıp 5 yemek nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 realite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 FuCKiR said: TheGreatWall said: Gs cok dogru bir dizilis ve taktikle cikmis sahaya. Gs yenilebilir ama tudorun dusuncelerini begendim. ahahhaha afhsgags muhakcuavx Futbol bilgin 0 ın altında olduğu için anlamaman normal adamın ne yapmak istediğini. 2. yarı başlangıcında müdahale etmeliydi ama ilk yarı oyun planında sıkıntı yoktu. Bu arada ben gsli değilim ve tudoru da savunmuyorum. Maça başlangıç planı gayet mantıklıydı. Ama oyuna müdahele etmemesi büyük hataydı. Ps. Maçtan önce de Gs üzülecek ve çift forvet başlamalı maça diye yazmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 gs li futbol ve yöneticiler dahil herkes ama herkes hatalı dedi de oyüzden gülmüştüm. bknz. belhandanın açıklamaları :) neyse morinyo seni ve taktiklerini zevkle okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 valequenzaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Yenseydi deha olacaktı yenildi sallıyosun işte başkalarının fikirleriyle. Kendi fikirlerin olsa ne güzel tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Benim kendi fikrimi beyan etmeme gerek yok, çok güzel harika über müthiş dediğin diziliş vs ile 5 yedi takım. Hani güzel oyun üstüne şansızlıkla 5 yese yine yazmazdım ama döküldü takım inan 8-9 olurdu bş daha da istese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 https://coachdibernardo.files.wordpress.com/2014/07/442diamondformation.jpg diziliş 4-4-2 değildi, bu arada 2-6-2 gibi şaçma bi taktikle oynadık. bekler açıkta da oynamak zorunda kaldı. bunun sonucunda otobana döndü iki kanat da. şaka maka sol kanat yok diyorduk 2 maçta sağ kanadı da çökertti tudor. şu taktiğin övülecek bi yanı yok. 2011'de ft'de çift forvet çıkarıyordu derbilerde, baros-elmander, necati-elmander ama klasik 4-4-2 oluyordu, iki kanatta da kanat oynama vasfı olan adamlar oynuyordu. emre çolak, engin baytar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 başşakşehir tayyibin projesi değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Xenus said: https://coachdibernardo.files.wordpress.com/2014/07/442diamondformation.jpg diziliş 4-4-2 değildi, bu arada 2-6-2 gibi şaçma bi taktikle oynadık. bekler açıkta da oynamak zorunda kaldı. bunun sonucunda otobana döndü iki kanat da. şaka maka sol kanat yok diyorduk 2 maçta sağ kanadı da çökertti tudor. şu taktiğin övülecek bi yanı yok. 2011'de ft'de çift forvet çıkarıyordu derbilerde, baros-elmander, necati-elmander ama klasik 4-4-2 oluyordu, iki kanatta da kanat oynama vasfı olan adamlar oynuyordu. emre çolak, engin baytar vs. baros elmander cift forvet olarak birbirlerini tamamliyor. eren gomis nedir ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar