axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Kendi ruhlarına sahip başka undeadler de var, sylvanasın bu bağlamda forsakenın geri kalanından bi farkı yok. Teknik olarak hepsi ölü. Animated corpse vs. olan hizmetkarları var en fazla. Bide vücudu falan yok, asıl formu incorporeal undead (banshee). Corporeal form alabiliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Namevt Brrr tekrar aklıma geldi şimdi bak Türkçe D&D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 axedice said: Kendi ruhlarına sahip başka undeadler de var, sylvanasın bu bağlamda forsakenın geri kalanından bi farkı yok. Teknik olarak hepsi ölü. Animated corpse vs. olan hizmetkarları var en fazla. Bide vücudu falan yok, asıl formu incorporeal undead (banshee). Corporeal form alabiliyor sadece. bi kere daha lore bilgisizliğini konuşturmuşsun herzamanki gibi ''Her mangled body was sealed in an iron coffin by Arthas as a way to further torture the ranger.'' ''Though Arthas turned her into an incorporeal banshee, Sylvanas was later able to regain her corpse. Ghostlands and the Manual of Monsters both depict her in her original body, with the abilities of both a dark ranger and a banshee.'' İngilizcen yoksa çevireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Ben o olayı retcon olarak biliyordum ama baktım şimdi full cannonmış, bilgi için teşekkürler. Yalnız ne kadar itici bir üslubun var, direk tartışma ve kavgaya yönelik. Gerçekten rahatsız edici. Bu tür futbol taraftarı gibi fanatik üyeleri forumumuzda istemiyoruz, lütfen git ve başka bir forumda vasat ol. http://www.rpgcodex.net/forums/styles/dark/ratings/rating_prestigious.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 k1nJo said: sylvanas ölü değil ki. banshee de olsa kendi ruhuyla tekrar alıyo vücudunu. ölü de ruhuna rahat verdirtmiyorlar :D 3:01 https://youtu.be/Xb59T1iZETQ?t=3m1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 axedice said: Ben o olayı retcon olarak biliyordum ama baktım şimdi full cannonmış, bilgi için teşekkürler. Yalnız ne kadar itici bir üslubun var, direk tartışma ve kavgaya yönelik. Gerçekten rahatsız edici. Bu tür futbol taraftarı gibi fanatik üyeleri forumumuzda istemiyoruz, lütfen git ve başka bir forumda vasat ol. http://www.rpgcodex.net/forums/styles/dark/ratings/rating_prestigious.png sen o uslubun nedenini gayet iyi biliosun bos yapma.En azından insalara durduk yere hakaret etmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 işte görüyorsunuz ikisi de horde ama kendi aralarında tartışıyorlar. halbuki alliance öyle mi? hayır. sevgi, aşk, kardeşlik~ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 scorch said: k1nJo said: sylvanas ölü değil ki. banshee de olsa kendi ruhuyla tekrar alıyo vücudunu. ölü de ruhuna rahat verdirtmiyorlar :D 3:01 https://youtu.be/Xb59T1iZETQ?t=3m1s biliyorum abi hikayeyi. sonra lich kingin güçleri zayıflayınca kendi kontrolünü kazanıyor. sonra da gidip bedenini alıyor işte. daha sonra da kendi gibi dark rangerları yetiştirmeye başlıyor falan. ama bedeni kendi bedeni, ruhu kendi ruhu. ben ölü gözüyle bakmıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ha tabi banshee olduğu için istediği zaman bedenini terk edebilir o ayrı. sonra da anduin'e falan girse girer yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 kujo123 said: axedice said: Ben o olayı retcon olarak biliyordum ama baktım şimdi full cannonmış, bilgi için teşekkürler. Yalnız ne kadar itici bir üslubun var, direk tartışma ve kavgaya yönelik. Gerçekten rahatsız edici. Bu tür futbol taraftarı gibi fanatik üyeleri forumumuzda istemiyoruz, lütfen git ve başka bir forumda vasat ol. http://www.rpgcodex.net/forums/styles/dark/ratings/rating_prestigious.png sen o uslubun nedenini gayet iyi biliosun bos yapma.En azından insalara durduk yere hakaret etmiyorum ben. axedice gibi örnek bir forumdaşımıza bile kendine hakaret ettirebildiysen suç sendedir yani kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Cık cık cık hiç anlamıyorum bazen insanları B) Kinjo senin ne gözüyle baktığının bir önemi yok, undeadse ölüdür. Artık hangi gözle bakıyorsan warchiefimize 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ben kalp sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 quixef said: Sen nekrofil misin Ben hiç bi yerde sylvanasa bayılıyorum uff yavrum demedimki ne nekrofili. Aklına gelen en yakın terimi mi kullandın ne oldu ıskaladın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sanssizsansli said: quixef said: Sen nekrofil misin Ben hiç bi yerde sylvanasa bayılıyorum uff yavrum demedimki ne nekrofili. Aklına gelen en yakın terimi mi kullandın ne oldu ıskaladın gibi. Sylvanas gelmesin demeyi hemen cinsiyet düzlemine çeken sensin kardiş ben değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sanssizsansli said: sylvanasa bayılıyorum uff yavrum IYY İĞRENÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 quixef said: sanssizsansli said: quixef said: Sen nekrofil misin Ben hiç bi yerde sylvanasa bayılıyorum uff yavrum demedimki ne nekrofili. Aklına gelen en yakın terimi mi kullandın ne oldu ıskaladın gibi. Sylvanas gelmesin demeyi hemen cinsiyet düzlemine çeken sensin kardiş ben değil. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Sen Sylvanas gelmesin demeyi cinsiyetçi görür ve tek nedeni buna indirgersen ben de benzer şekilde tek nedeni alakasız başka bir şeye indirgeyebilirim diyorum, anlayabileceğin şekilde yazayım dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi o kadar cok ironi yapilmis ki komik degil artik =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hahaha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Yılların allysi olarak söylüyorum ki oynarsam yerim horde yanıdır. Abi adamın sevimliliğini görmesinler diye maskeyle savaşa sokmuşlar. Böyle adamın arkasında savaşılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sanssizsansli said: hahaha ya Halen mi anlayamadın? Neresini anlayamadıysan yaz açıklayayım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sinera said: allysi Alisi değil, ally ı. ELLay diye okuyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi ben esprisine yazdım sense ciddiye alıp cevap vermeye kasıyorsun. e hadi senin bağlamına mantık katalım o zaman. sylvanası kadından warchief mi olur düzleminde eleştiren bir sürü yorum var haliyle kadınlara mı bu öfke diye sormak bir nebze geyiği ve ciddiyeti aynı potada birleştiriyor. fakat nekrofil nedir ya sdf. insan warchiefi afedersin .kmek istediği için mi warchief diye görür. teşbihde de hata olura örnek olmuş. haybeye giydirmişsin sal biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Aynı derecede saçma hocam işte onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 axedice said: Starwars topiğinde denoyu anlatan gif ararken buna denk geldim, aynısı değil mi lan? https://media.giphy.com/media/12cz6RygQgIEWQ/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar