spompas Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 5 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: +1 philips'in amerikada satışı bile yok. tv üretmiyor adam zaten resmen, rebrandliyor. var ve bok gibi neyseki amazon refund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 (düzenlendi) official'dan bahsediyordum. hatta bu sene yeniden başlayacaklarmış. @filipsçilere alın tvinizi çöpe atın denmedi yahu niye bu kadar dert ettiniz. Mart 10, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 (düzenlendi) oled çıkarmışlar 13k fiyatı, lg c9 10k ucuz da değil Mart 10, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 65q80r aldım inputları çok iyi. 4k forza horizon 4 oynuyorum baya keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Valla marka bilmem ama 4K ve Dolby Vision olsun. Çok fark yaratıyor Netflix desteklediğinde (4K paketi de gerek tabii). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 1 saat önce, df dedi ki: 65q80r aldım inputları çok iyi. 4k forza horizon 4 oynuyorum baya keyifli. gule gule kullan, forumdaki FILIPS tuzagina dusmemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 burada konusuldugunu sanmiyorum ama saniyorum bir tek samsung'un kumandasi ve arayuzu guzel. simdi kaldigim evde lg var. kumandanin 1993 model tv'ler ile ayni olmasi komigime gidiyor. bin tane tus... samsung basarili her acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) LG tv kumandasi nasil 1993 model tv'ler ile ayni? magic remote degil mi? Spoiler istersen ios veya android'den de kontrol ediyorsun. gercekten 1993 model belki de kaldigin evdeki LG... ben anlamadi. bendeki de bu, LG 55EG910V: Spoiler Nisan 14, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) 2.si cok butonlu abi. 93 model tv kumandasi, sadece kasasi yumusatilmis. basic samsung kumanda bu. epic kullanisli. lg arayuz de bayagi kotu samsung'lara gore. onu da atlamayalim. Nisan 14, 2020 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 benim önceki samsung tv'de bu vardı. şimdi q80'de aşağıdaki gibi platform tuşları eklenmiş hali geldi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 On 14.04.2020 at 15:36, Goering dedi ki: gule gule kullan, forumdaki FILIPS tuzagina dusmemissin. sağol. valla bir de atmos soundbar aldım. filips tuzağı yerine karantina günlerinde oyun film batağına düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Soundbar alarak yanlış yapmışsın, kötü gözle bakıcaz artık sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 bilgisayar odasında diğer çözümler oluyor ama avr vs işleri salon için zor. salonda kablo veya cihaz kalabalığı olan bir şey alsam hanım kafayı yer. malesef salon için en iyi çözüm hala soundbar. paranın yarısını onun için veriyosun zaten. Samsung Harman Kardon HW-Q70R Dolby Atmos : tüm deneyimi değiştiriyor tv paneline göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Arkaya hoparlör koymuyosan, ki soundbarda da koymuyosun, ekstra bi kablosu yok. Tek başıma da kalsam soundbarlara karşı savaşımı sürdürücem, girdim bi kere bu yola. 9 saat önce, df dedi ki: en iyi çözüm hala soundbar. paranın yarısını onun için veriyosun zaten. Hala kısmını anlamadım yanlız, soundbar zaten daha yeni uydurulmuş bi ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 cok takibin yok sanırım 2010 da falan vardı soundbarlar, şimdi yenileri falan baya temiz sesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 20 yılı var hatta. soundbar varken 6600 yoktu daha bırak akıllı telefonu vs tam surround istiyorsan jbl in şu gibi ürünleri var. mıknatıslı şekilde bara yapışık ve orada şarj oluyor. sadece surround film izleyeceğin zaman kablosuz şekilde arkana koyuyosun. atmos versiyonu seneye çıkacak. surround yerine atmos tercih ettim ben filmlerde efsane çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 atmos versiyonunda da mıknatısından söküp tavana mı asıyosun geçici olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 orası senin fantezine kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 nasıl bir foruma düştük lan, bir tarafta "30k vermezsen keyif alamazsın"cılar, öbür tarafta az daha pahalı bt hoparlörden (soundbar) film izleyip beğenmeyenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) On 14.04.2020 at 14:00, df dedi ki: 65q80r aldım inputları çok iyi. 4k forza horizon 4 oynuyorum baya keyifli. Aynısını almıştım ben de memnunum. Yanlız çok hafif ve duvara montalamadım, konsolda duruyor. Kemeri fln. var dediler ama çok kıytırık şeyler bulabildim anca. Kedi çarpıp yıkacak diye ödüm kopuyor. Nisan 17, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 4 saat önce, goldbären dedi ki: nasıl bir foruma düştük lan, bir tarafta "30k vermezsen keyif alamazsın"cılar, öbür tarafta az daha pahalı bt hoparlörden (soundbar) film izleyip beğenmeyenler... yeni dalga "atmos olmazsa keyif alamazsın" atmos olması önemli, atmosatmosatmos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Ne alalim soundbar yerine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 amfidir kolondur subdır hede hödö bi sürü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) AVR + 5.1 alicaksin aktiftablet'in konusu var ses hakkinda (AVR'de bakman gereken sey HDMI in olmasi, burasi cokomelli) optical yetmiyor. HDMI kesin olsun. Nisan 17, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Yoo soundbarcılar surround ses istemiyo ki, stereo dinliyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar