matama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 bak simdi o karin, iki tozar gezer, iki surter sonra geri doner. sen geri don yanlis yapiyorsun dedin ya, tek yapman gereken uzak durmak. essek gibi geri donecek unutma dedigimi, bir gece yada sacma sapan bir zamanda, sacma sapan gerizekali bir mesaj alicaksin. sonra ben seni ozledimler, hata yaptimlar yok oyleymis boyleymis. bu kari milleti etraftan iki ilgi gordumu kendini buyuk bir halt saniyor, hemen boyle filmlerde ki depresonlara girip, hayata bir kere mi geliyorum kafasi yasayip kaciyor. sonra disari ciktiginda, benim gibi adamlar geliyor; afedersin iki sey edip birakiyor, o kocasi tarafindan dunyanin en degerli gozuken karisi, adam mesajlarina cevap vermeyip onu sallamadimi anliyor dunyayi. (dert etme aynisini bizede yapildi, herkes bu isi boyle ogreniyor) kodugumun gerizekali kadin cinsi, sen ona deger verirken anlamaz, kopek gibi davraninca degerlenirsin. o yuzden hic uzulme, essek gibi gelecek geri sen kabul etmeyeceksin. 10 kere yasindi diyim bende ve hayatimda ki insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ferrarin yok muydu abi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 macbach’a kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 daha bunun yatı var jeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 bu 4s kuralı evlilikte de mi geçerli yahu. evlenmişiz karımıza da üniversiteli merve'ymi gibi mi davranacaz terkedilmeyek diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 matama yı doldurmuşlar çok, siz yine millet diye genellemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Aga zaten evliliğin olayı 4S e ihtiyaç duymadığın bi insanla birlikte olmak değil mi? Biz mi safız? Bide çiçeği sulamak cinsellik göndermesi mi? Ben hakkaten çözemedim çünkü orayı. Hani bilelim de eksik bişi yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 hediyesini al istediğini yap falan boş bırakma diyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 İstediğini yap derken başka şansımız da varmış gibi bi ifade var ben emin olamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 nasıl olsa evliyiz diyip koyverme diyor benim anladıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Durmak yok tindera devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ya parayla alakasi yok herseyin, para dedigin nane bir noktada hayatinda ana problem degilse baska seylerle ugrasiyorsun. ben daha hic evlenmedim, 35 ime geldim teklif bile edemedim, ama piskopatlarin kraliceleriyle ciktigim icin arkadaslari cok iyi anliyorum. kisacasi bu isin parayla pulla, tiple vucutla hic birseyle cozumu yok. dunya o kadar boktan hale geldi ki, sadece kadinlara da kizamiyorum. umarim hepimiz bir sekilde mutlu oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 axedice said: Bide çiçeği sulamak cinsellik göndermesi mi? Ben hakkaten çözemedim çünkü orayı. Hani bilelim de eksik bişi yapmayalım. http://i.medyafaresi.com/files/2016/1/23/767925/767925.jpg?v=1460217241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 evilik kadının yaşam biçimiyken erkekler nasıl olup bu kadar kolay tava gelip evlenebiliyorlar anlamak zor zaten. öğrenilmiş çaresizlik mi desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 valla evlilik değişik bir olgu denge çok önemli 10 senedir beraberiz yaklaşık 4 seneyi geçti evlilik kavgasıda dövüşüde gerekli arada osuruktan sebeple kavga edicen ki sonra barışasın herkes herşeyi içinde atınca sonr apatlıyo işte bide seksdays güzel demiş sürekli maintenance isteyen ilişki iki tarafıda yorar evlenmek demek beraberce hiç bişi yapmadan eğlenmek demek özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 osuruktan sebepten tartisirsin abi kavga etmezsin. osuruktan sebepten kavga ediyosaniz zaten sikinti var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ben de boşanalı 8 ay falan oldu. ilk başta koyuyo da alışıyo insan sonra. hatta "minaki negzel hayatım varmış niye evlenmişim la ben" diyor. iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 iyi tabi abi bak geçende de arkadaş boşandı ilk başlarda o da bunalımdaydı 4.ay fln sanırım şimdi son konuştuğumuzda iyiki de boşanmışım, evliyken hayat yaşamıyormuşum diyordu en son ukraynaya gittiydi, hatun yapmış ukraynalı ^_^ evlilik fln çok gerekless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 maks 4 ay abi boşanmanın yan etkisi, sonra kafa açılıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 4 ay gecene kadar mahvediyor gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 adam 3 maddede çözmüş ve özetlemiş evliliği. evlenmeyin olum evlenmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 What kind of necromancy is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 topak güzelmiş ya fuck body falan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Konu sahibine soralım şu anki durum ne abi?yenge pismanim vs diye geldimi geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar