Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 http://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=lRcDm1mpsA4 http://www.youtube.com/watch?v=FPUvi7PitBc&t=2s nedir aga bu para tuzağımı? yoksa en iyi tahminle şişirilmiş balonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Sen olayın ne olduğunu 2 satırda yaz buraya zaten ne olduğu o zaman ortaya çıkar. Yarım saat video izlemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 amzonda mağaza açıp; çinden ürün alıyorsun, aldığın ürünü direkt amerikaya amazon depolarına postluyorsun. amazon deposunda tutup, mağazanda sergileyip satmaya calısıyorsun. amazon kargolama depolama işlemlerini amazon hallediyo. genel olarak olay bu. satıcak ürünün varsa mantıklı gibi duruyor fakat bazı herifler türedi olayı saadet zincirine cevirdi işte biz bu kadar para kazanıyoruz gelin sizde kazanın! kazanmanız için giriş fiyatı 150 dolares olan kurslar veriyoruz size yardımcı oluyoruz ayağına para koparmaya calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 bir süredir takip ediyordum quora da. Tr de bunu buldum. Öncelikle olay dropshipping. Amazon FBA farklı bir şey. Dropshipping farklı. Dropshipping'te shopify üzerinden tema satın alıp bir e-ticaret sitesi oluşturuyorsun. Domainde alıp yönlendiriyorsun. Daha sonra çeşitli pluginler var. Oberlo gibi. Bununla aliexpress gibi sitelerde bulduğunuz ürünleri direkt olarak kendi sitenize import edebiliyorsunuz. Sonrası ise tamamen fiyat ayarlamak ve reklam yönetimi. Sosyal medya kanallarından reklam yönetimi yaparak gelir arttırmaya çalışıyorsun. Satışlar üzerinden de komisyon alıyorsun. Müşteri - sen - aliexpress olarak bir üçgen var ama satış olunca aliexpress direkt müşteriye gönderim yapıyor. bu pasif gelirde de bunları anlatıyor muhtemelen. 200 dolar para istiyor. Farklı ne anlatıyor bilmiyorum ama 200 doları reklam bütçesine yatır daha iyi. quora da bir dünya makale falan var. çok büyük paralar kazandıklarını iddia ediyorlar mantıklı da aslında ama güvenip giremedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 bLackcha0s said: Müşteri - sen - aliexpress olarak bir üçgen var ama satış olunca aliexpress direkt müşteriye gönderim yapıyor. BU dediğin olanaklı görünmüyor. https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=201808430 said: Examples of drop shipping that is not permitted: Purchasing products from another online retailer and having that retailer ship directly to customers; or Shipping orders with packing slips, invoices, or other information indicating a seller name or contact information other than your own. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 blackchaosun dediğinde amazon üzerinden değil kendi e-siten üzerinden satıyorsun. benim trde gördüklerim genelde amazon kullanıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 saadet zinciri değil, direk hanutçuluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 amazon fba farklı bir şey. dropshipping'te shopify üzerinden site açıp oradan satış yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 geçen gün bu abilere baktım dropshipping-shopify olayını bırakmışlar tamamen amazon üzerinden gidiyorlar. Var mı deneyen eden? Kurs satıyor adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 kurs satıyorsa uzak dur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ya zaten belli de quora'dan falan aldıklarını toplamışlardır muhtemelen. 100 dolar diye millete kurs kakalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2024 dedim adam mali vurup kacti mi, ama milyor dolarlari vurmaya devam ediyor, istikrari beni sasirtti. bu degil de FBA deneyen veya tanidigi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 Videoyu izlemedim, konseptin adı Dropshipping. Bi 7-8 sene önce gözdeydi, iyi de kazandırdı girenlere. Sonra yayıldı ve pazar sature oldu. Şimdi ara ara parlayan spesifik şeyler gidiyo gibi anca. Ayrıca pasif gelir değil bu, tanım olarak uymuyor. Ama güzel clickbait isim diye öyle kullanıyorlar chatbotlara AI dedikleri gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar