yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Druid olası gelir insanın, adamlar uğraşmış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 alliance düzgün druid racei gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 BFA da modeller ve armorlar için baya ugraşıyorlar belli ama WOD gibi içerik kısıtlı olursa bunların bir anlamı kalmıyor. mesela maghar /dreanor orcları baya bir hype yarattı ama Legion kadar içerik sunamazsa WOD gibi 4-5 ayda dibi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 İçerik kesin lazım ama Legion'da gördüler içerik konusu, bence boş bırakmazlar BFA'da da. Hatta exp öncesi istila gibi yine ufak ufak Ally vs Horde kapışmaları başlar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Yine grindy yaparlar biseyler. Time gating'in anasini belledi herifler. Yeni bi World of Warcraft of Diablo yolda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Travel formları yetiyordu zatende, şimdi diğer formlarada dino modelleri yapınca zandalari olmayan druid kalmayacak :p . Daha racillar gelmedi bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 bir kere bc dönemi sanırım 30lvl druid kasıp bırakmıştım sıkılıp. şu modellerden sonra direkt akarım ben druid affetmez ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Ben zaten troll üm ya bana zandalari gidiyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 ben 110 boosta kullanıcam druidi ama şu challenge dan gelen ayı formu BFA da olmayacaktı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Challange bfa da gidiyor evet, ondan önce açtınız açtınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Bİ baktım tokenler den 53€ balance birikmiş. oyun süresinin de bitmesine bir buçuk ay var. BFA yı beleşe getirdim :) ama Druid için zandalari yi bekleyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 token kac gold olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 300k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 pre order yaparsam, bir aylık sub verecek mi bana? yoksa sub a ayrı para preorder a ayrı para mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 vermeyecek ayrı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 270tl ye mal oluyor hepsi(2 aylık + BFA)... ayıptır günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Goldla alınır aslında, benim 2 tokenim kaldı BFA'ya mesela. Geçen hafta açtım tekrar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 kaç token a alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 $15 token. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 13 euro 1 tokene denk geliyor işte, 5 token 65euro oluyor, bfa digital deluxe 59 desen, 5 tane lazım. Balance'da 33 euro olmuş benim, 2 tane daha alsam tam kafa kafaya geliyor işte. 1 ay world q yapsan 3 karakterle, maden çiçek toplayıp satsan ayda 2 tane tokenı toparlar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 o kadar mesai yapsam daha fazla para ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 maden çiçek falan okadar mesai ye gerek yok yav. legion alt yapın varsa 4 karakter ile order hall u fulle . gold görevlerinden günde 7-8k gelir. ufak meslek satışları vs.. günde 10k rahat geliyor. ha okadar da vaktin yoksa aylık 300k zor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Zandalari feral form gelmiş heuah https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/march/ZandalariCat01.jpg https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/february/DruidBearZandalariTroll02.jpg https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/february/thumb/ZandalariMoonkin.jpg https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/january/DruidFlightZandalariTroll.jpg https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/january/DruidTravelZandalariTroll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 smyrnas said: maden çiçek falan okadar mesai ye gerek yok yav. legion alt yapın varsa 4 karakter ile order hall u fulle . gold görevlerinden günde 7-8k gelir. ufak meslek satışları vs.. günde 10k rahat geliyor. ha okadar da vaktin yoksa aylık 300k zor zaten :) altlar iyi para basıyor gerçekten ya. resource bitti mi main karakterden yolluyorum blood of sargerasla satın alıp, oooh. bi de alt karakterlere gelen reputation tokenları da biriktirip main karakterime yolluyorum ekstra reputation için. dün highmountain elderhorn düştü mesela sonunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 zandalari feral form çılgınmış bu arada piyasada başka druid kalmayacak bu gidişle, diğer ırklara da bi update lazım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar