DavidMills Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Oha lan heirloomlarla falanda stackleniyo..Patron çıldırmış. Dur alt kasiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 (düzenlendi) warmode bonus ile stack oluyormu peki? Mart 23, 2020 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Geç gördüm. Oluyor oluyor. Herşeyle stackleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 oyun nasıl şuanda ya, fifadan baydım buraya da bi döneyim diyorum da gözümde büyüyor contentler vs. bitmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 cık girme... grind çok... gerek yok. eso yada classic gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 ESO halen duruyor mu ya, geçen bi arkadaş dedi yüklüyorum diye de vayak dedim. Çıktığında bile tutmamıştı bırakmıştık hemen şimdi tekrar dönmesi milletin garip. Classic düşünmedim değil ama kastıramam şimdi lise döneminde değilim artık sdjkfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 expansion a yeni girmek pek hayırlı olmayabilirde bir beklentin yoksa iyi vakit geçirirsin yine. Öteki türlü mevcut durumda yok neck lvl için grindle, yanında corruption için cloak var onun için grindle vs bunları yapana kadar bayağı bir süre lazım. Main beğenmezen zaten vay haline sil baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 eso çıkışından çok farklı bir yerde şuan, acayip content var pve için, wvw yine laglı falanmış da bg falan da geldi, 2 yeni class geldi, eşek gibi storyline var, solo content var, raidler var, buildcraft zaten baya iyi, tek sıkıntı benim için combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 normalde azshara'ya kadar gelip kesemeden bırakmıştım ben ya, o noktadan başlayacağım başlarsam. warrior levellıyordum belki onu levellerim diyordum da yok neyse paket sonu grind'e bağlandıysa tamamen gerek yok. eso merak ettim şuan ya, free'ydi galiba bu aralar bi bakayım seversem oradan gideyim bari. mmorpg'de özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 FF ye de bakabilirsin ben bayağıdır denedim gerçi. wow a anca şimdi alt malt oynayayım ortama bir bakayım diye girilir. Bence son tierde bıraktım bu arada, ne guild kaldı ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 oyun guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 döndüm. sevdim ya uldum ve blossom'a yapılanları. bi yenileme şart eski maplere böyle böyle güzelleştirsinler işte iyi oluyor. hoşuma da gitti yeni content. gerçi aynı bok hep tekrar ediyor ama olsun skjfsd nylotha giremedim daha. raid finder ile girer bi bakarım sonra normal'lere geçerim de bu ilvl ile kimse almaz beni asdfsd varsa buralardan girenler sefil sevindirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 ha bir de loot appraiser sürekli lua error veriyor. netten bütün çözümlere baktım düzelmedi. yani bütün çözümler dediğim %90'ı sil yeniden kur diyor. yapıyorum yok. twitch üzerinden bile yaptım en iyisi o oldu gerçi de bu seferde tsm ile çakışıyor (ki tsm ile çalışıyor), ne bileyim bi loot geliyor fiyatlandırmasını yapamıyor falan filan. benzer iş yapan addon var mı? devre dışı bırakacağım en son o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) %100 exp buff shadowlands çıkışına kadar uzatılmış. level 90 warlock'u 120'lemek için en kısa yol ne olabilir? https://blue.mmo-champion.com/topic/1111095-the-winds-of-wisdom-100-experience-buff-extended/ Nisan 17, 2020 Coldwind tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 shadowlands çıkışına kadar değil pre-patch'e kadar. yalnız zaten prepatch ile 1-50 baya kısa olacak herhalde, yüzden önden verdiler bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 evde kal geyiklerine de iyi prim yapıyorlar işte. hiçbir şey bulamazsan oyunda gel leveling yap diyorlar işte sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 @Coldwind ben 2 alt levelladim. en iyisi nonstop dungeon spam. tabii dps olmak biraz daha gec sira gelmesine neden olabilir tank ve healer classlara gore. Bir digeri de bulundugun mapte legion invasion varsa kesinlikle kacirma. O kadar temiz exp ki, yanlis hatirlamiyorsam 108-109 arasi 3 legion invasion questi ile almistim. (yine 90 - 100 arasinda da legion invasionlar oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 bırakmadan tauren warrior levellıyordum onu bitireceğim de vulpera warrior'da tatlı duruyor sdafsd shaman mı açsam yoksa monk mu levallasam vulpera ile bilemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 female vulpera rogue tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 monkun levellamasi 90a kadar serenity buffindan dolayi daha kolay. ama tabii ki warrior! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 (düzenlendi) En iyisi non stop Dungeon olayı her lvl aralıgında olmuyor. mesela horde için diyelim .30-40lvl aralıgında stonetalon mountain görevlerini atlarsan daha o lvl da 30-35k lık xp veren görevlerden mahrum kalıyorsun( ben 40 lvl girip 50 üzeri çıkmıştım) . ha 60 oldun . ondan sonra northrend göreyim derdin yoksa full Dungeon 80 e kadar yardırabilirsin . Sonra aynı şey pandaria içinde başlıyor. ilk bir kaç dungeonı yapıp 2 -3 lvl anında aldıktan sonra gelen dungeonların bitim süresi uzadıgı ve verdigi xp oranı düştüğü için kunlai ye geçip seri questler ile orada 90 olmak daha mantıklı. WOD a geçtiğin zaman dungeon yapmak kötü iş mesela. garison da %20 xp buff alıyorsun + BFA da aldıgın %10 xp buff var. üstüne %10-25 warmode bonus ve heirloomlar derken yaptıgın 2 bonus quest e zaten 1lvl alıyorsun . hatta o bonus questleri 100 olunca da yapmayı bırakma 102 ye kadar götürüyor çok rahat. Sonrası zaten legion . invasionlar falan denk gelirse çok hızlı bir şekilde 110. Nisan 20, 2020 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 (düzenlendi) ilk 60 level icin, zaten butun dungoenlari parcalara bolmusler 10dk (hadi max 15 dk) suren dungeonlar bir kac level veriyordu, simdi %100 buffindan sonra daha da artmistir onlar. 55 ten sonra bi yavaslama basliyordu ama o da bu %100 exp ile kapanmistir. Hic dg'dan cikmadigin icin quest atlamanin zarari fp olabilir ama onunla da mainin varsa harita satin alirsin. Diger levellar da bana yeterince hizli gelmisti dg'lar belki uzun suredir alt kasmadigim icin. Hala kasilacak bi maghar orc var heritage armor icin bi bakarim tesekkurler. Nisan 20, 2020 mardox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 bu arada shadowlands ile exalted gereği kalkacamış allied raceler için. shadowlands'le daha hızlı olacak leveling bu arada herhalde %100'lü bufflı haline kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 valla benim bu paketten gelen 110 boostum halen duruyor da vulpera rogue levellamak istiyorum tauren warrior bitince, aynı şeyleri yapmaktan yıldım. hele şu draenor'e geçiş görevleri vs. baydım. dg yapmak o yüzden iyiydi ama cata / pandaria dg'lerine gelince inanılmaz bayıyorum. çok çok kötü dg'ler ya o dönemde birde bunları günlük yapmak zorundaydık ne büyük zulümdü. gerçi cata'da güzel şeyler vardı şimdi hakkını yemeyelim. grim batol falan tatlıydı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Benim exp. bası kastığım karakter silme exalted'mış her yere. Bugün vulpera'yı açtım. Tides of Vengeance'ı bitirince de Zandalari'yi açarım artık. Yalnız Vulpera'nın questline'ı bayağı tırttı diğer ırçlara göre. Heritage armor'ı da meh. Hiç baştan kasmaya gerek yok. Bir tek mag'har'ı baştan sona kasmaya değer sanırım. Onların heritage armor'ları tam orc RP gear'ı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar