Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Expansion öncesi daha allied race gelmez ya, expansion içerisinde ara ara getireceğiz demişlerde ben pek ümitli değilim. Şunu bunu yapacağız diyen sallamasyon haberlere benziyor.

Ha race change den deli gibi kazanırlarsa o zaman yeni kar kapısı olarak süreli race getirip öküz raciallar verebilirler.
Mesaj tarihi:
void elf, nightborne, geyik tauren, lighforged draenei gibi şeyler zaten legion içinde vardı, kolaylıkla uyarlayıp hemen patlattılar.

ama diğer allied raceler için (özellikle dark iron dwarf ve zandalari troll) ek paketi beklemek gerekecek anlaşılan.

zayıf human ve upright orcların beraber geleceği konuşuluyor.
umarım şişman human ve mag'har orclar da gelir o sırada.
Mesaj tarihi:
Video machinima ama olay doğru büyük ihtimal.

Blizzard ın orclar ile alliance ı denkleme çabası. en son scrubbusters da horde a hatta twisting nether a geçince ALliance ta guild kalmadı.
Mesaj tarihi:
şöyle bir teori var.

Şimdi Saurfang esir alındı. böylece orgrimmar lidersiz kaldı. Blizzard ta Thrall ın BFA da aktif rol alacagını belirtmişti. saurfang esir alınınca muhtemelen Gs nin başına dönen fatih terim gibi. THrall da orgrimmarın başına geçecek. böyle bir olay var.

şunu da at fava bekle. thrall sylvanas ile papaz olucak ve garrosh un true horde devriminin değerini anlayacak ve thrall orcları kurtardıgı dönemdekinden daha büyük bir olaya ön ayak olacak :D
Mesaj tarihi:
blizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki
Mesaj tarihi:
dalga geçmek için demedim alındıysan kusura bakma
sadece helal olsun diyorum blizzard'a
hala benzer hikaye yapısıyla kitlesini yakın tutuyor
aynı akp gibi
Mesaj tarihi:
bu kadar uzun soluklu yapımlarda değişik hikayeler kolay değil zaten. sonuçta yaşayan bir dünya var ve o dünyanın olasılıkları içinde hareket etmek zorundasın
Mesaj tarihi:
Biyik said:

blizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki

your reputation with paticik forums decreased by 150.
you are now hostile with paticik forums.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

bu kadar uzun soluklu yapımlarda değişik hikayeler kolay değil zaten. sonuçta yaşayan bir dünya var ve o dünyanın olasılıkları içinde hareket etmek zorundasın

ve herkesin o evrende hala memnun ve tatmin olmuş kalması da iyi başarı diyorum ben de??????

bunda anlaşılmayacak bi şey yok sanırım............
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

Biyik said:

your reputation with paticik forums decreased by 150.
you are now hostile with paticik forums.

dediğim gibi çok yönlü bir insanım :D
Mesaj tarihi:
Biyik said:

ve herkesin o evrende hala memnun ve tatmin olmuş kalması da iyi başarı diyorum ben de??????

bunda anlaşılmayacak bi şey yok sanırım............

ben bunu anladımda.

Biyik said:
lizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki

şunu anlamadım. benim kafa güzel sanırım.
Mesaj tarihi:
kısaca şunu diyorum. (sae'nin de katkısıyla)

sınırlı bir evrende sınırlı karakterlerin hikayelerini 15 yıldır döndürerek yine iyi tutuyorlar kitlelerini ellerinde
Mesaj tarihi:
Biyik said:

çok abartılacak bir şey söylemedim alınma o kadar
sadece ilginç geldi böyle heyecanlı heyecanlı anlattığınız için

çok heyecanlıyız . çok ermesinisin. kahrolsun faşolar.
  • Yeni Oluştur...