Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 allied race questlerini yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Expansion öncesi daha allied race gelmez ya, expansion içerisinde ara ara getireceğiz demişlerde ben pek ümitli değilim. Şunu bunu yapacağız diyen sallamasyon haberlere benziyor. Ha race change den deli gibi kazanırlarsa o zaman yeni kar kapısı olarak süreli race getirip öküz raciallar verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 void elf, nightborne, geyik tauren, lighforged draenei gibi şeyler zaten legion içinde vardı, kolaylıkla uyarlayıp hemen patlattılar. ama diğer allied raceler için (özellikle dark iron dwarf ve zandalari troll) ek paketi beklemek gerekecek anlaşılan. zayıf human ve upright orcların beraber geleceği konuşuluyor. umarım şişman human ve mag'har orclar da gelir o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 aslında darkiron dwarf ta body değişmeyeceği için bir şey yok. skin değişiyor sadece. zandalari trolls de Nelf body kullanacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Şöyle bir video çıkmış, spoiler olabilir diyerek; http://www.youtube.com/watch?v=7poRonUJKEw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ne spoilerı abi o dandik machinima dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Video machinima ama olay doğru büyük ihtimal. Blizzard ın orclar ile alliance ı denkleme çabası. en son scrubbusters da horde a hatta twisting nether a geçince ALliance ta guild kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Fin said: ne spoilerı abi o dandik machinima dsf ne machiniması yahu, leaked content'ten bu. Saurfang yakalanıyor oyun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 alleria ve sylvanas karsilasmasi nasil olacak acaba cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Yav hatunlar kapışmasın, Saurfang ile Anduin girişsin birbirine, Sylvanas'tan bezdim artık pasif pasif. Bir charge action görek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 şöyle bir teori var. Şimdi Saurfang esir alındı. böylece orgrimmar lidersiz kaldı. Blizzard ta Thrall ın BFA da aktif rol alacagını belirtmişti. saurfang esir alınınca muhtemelen Gs nin başına dönen fatih terim gibi. THrall da orgrimmarın başına geçecek. böyle bir olay var. şunu da at fava bekle. thrall sylvanas ile papaz olucak ve garrosh un true horde devriminin değerini anlayacak ve thrall orcları kurtardıgı dönemdekinden daha büyük bir olaya ön ayak olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 blizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 boş yorum yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 dalga geçmek için demedim alındıysan kusura bakma sadece helal olsun diyorum blizzard'a hala benzer hikaye yapısıyla kitlesini yakın tutuyor aynı akp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 şimdi daha boş yorum yapmışın. Edit: daha yorum yaparsan gündem bölümünü wow a taşıyan adam olarak tarihe geçicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 bu kadar uzun soluklu yapımlarda değişik hikayeler kolay değil zaten. sonuçta yaşayan bir dünya var ve o dünyanın olasılıkları içinde hareket etmek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Biyik said: blizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki your reputation with paticik forums decreased by 150. you are now hostile with paticik forums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Saeros said: bu kadar uzun soluklu yapımlarda değişik hikayeler kolay değil zaten. sonuçta yaşayan bir dünya var ve o dünyanın olasılıkları içinde hareket etmek zorundasın ve herkesin o evrende hala memnun ve tatmin olmuş kalması da iyi başarı diyorum ben de?????? bunda anlaşılmayacak bi şey yok sanırım............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Lancelion said: Biyik said: blizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki your reputation with paticik forums decreased by 150. you are now hostile with paticik forums. dediğim gibi çok yönlü bir insanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Biyik said: ve herkesin o evrende hala memnun ve tatmin olmuş kalması da iyi başarı diyorum ben de?????? bunda anlaşılmayacak bi şey yok sanırım............ ben bunu anladımda. Biyik said: lizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki şunu anlamadım. benim kafa güzel sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 kısaca şunu diyorum. (sae'nin de katkısıyla) sınırlı bir evrende sınırlı karakterlerin hikayelerini 15 yıldır döndürerek yine iyi tutuyorlar kitlelerini ellerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 tamam abi anladım özür dilerim. dediğin gibi aynı akp blizzard . kahrolsun faşizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 çok abartılacak bir şey söylemedim alınma o kadar sadece ilginç geldi böyle heyecanlı heyecanlı anlattığınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 tam bir ermeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Biyik said: çok abartılacak bir şey söylemedim alınma o kadar sadece ilginç geldi böyle heyecanlı heyecanlı anlattığınız için çok heyecanlıyız . çok ermesinisin. kahrolsun faşolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar