vivavale Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 abi heycana gerek yok Alışılmış kadro ile çıkalım en az 1 puan alıp garantileyelim ondan sonra fantazi yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 alışışmış kadro diye ben daha fazla taliscaya dayanamıyorum ama... son maç yuhalandı zzaten çıkarken, gerçi şerefsiz CL'de de iyi oynuyor ama valla bıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 of şimdi istanbulda olmak vardı 4 de cıkardım işten, indir kaldır, gözleri kızartıp 7 gibi stada yürüyüş attığın gol olsun kartallımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 4231'den vazgeçmez imkanı yok, talisca oynar bu arada saat 20.00 nedir ya, ilk devreyi direk kaçırıyorum ikiyi ancak izleyebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 applev0dka said: alışışmış kadro diye ben daha fazla taliscaya dayanamıyorum ama... son maç yuhalandı zzaten çıkarken, gerçi şerefsiz CL'de de iyi oynuyor ama valla bıktık özellikle şl'de keseceksin ki maç seçmenin, takıma ihanet etmenin cezasını çeksin. cumartesi oynamayan çarşamba yesin kesiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Vasfi said: attığın gol olsun kartallımm atmadığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 talisca cidden maç seçiyor, lig maçlarında yok adam resmen,şlde estiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 burada oynayacak işte artık bu arada 60 yabancı gazeteci gelmiş, statta hayvani atmosfer olmalı bu akşam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 valla hafta içi iş çıkışı saat 20 ya insanlar fazla içemediği için acayip atmosfer olacak ya da iş yorgunluğu atılmadan trafik çekilip gelinmiş sönük olacak bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 uefa sandim sampiyonlar ligiymis. hakkini verelim gecen seneki grup sampiyonlar liginin en uyduruk grubuydu. bu da 2. denk takimlari ayni gruba koyuyorlar cekisme olsun diye, bizi real madrid juventus grubuna koyduklari gibi bjkayi da monaco lepzig filan. bu sampiyonlar ligi de sorusturulmali bu kadar para donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ses çıkarmayın, şşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bu kadar negative body adamlar niye ısrarla tutuluyor anlamıyorum. kime neyi ispat ediyor yönetim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 http://uploads.tapatalk-cdn.com/20171101/e95437baf9393387caff09094d34ce30.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 gerçekten asalet asdfhasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DNiy63KXkAAz9lj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 saat 20.00'de nasıl oluyor lan şl maçı? rusyada değil miydi o sırf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 e biz +3'teyiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 velkam to eykipi-land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 valequenta said: uefa sandim sampiyonlar ligiymis. hakkini verelim gecen seneki grup sampiyonlar liginin en uyduruk grubuydu. bu da 2. denk takimlari ayni gruba koyuyorlar cekisme olsun diye, bizi real madrid juventus grubuna koyduklari gibi bjkayi da monaco lepzig filan. bu sampiyonlar ligi de sorusturulmali bu kadar para donuyor. Adam haklı asdf. Bjk ye başarılar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 applev0dka said: valla hafta içi iş çıkışı saat 20 stad da alalhın dağıonda değil istanbulun kalbinde, 21.45te başlayıp gece 2de eve dönmektense, iş çıkışı tıngır mıngır giderim. Zaten plazada çalışanlar gidiyor bu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 http://i66.tinypic.com/35n0ob4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ss atsana? ya üye olmayanlar giremiyo ya da ben banlı olduğum için göremiyorum quaresmaspor'un taraftar forumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 mokoko said: e biz +3'teyiz artık 45'e noldu? 21.00de değildi ki maçlar? almadı kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Vasfi said: https://lh3.googleusercontent.com/NMB4Zm2ijuYtNQaR2dowRctB1VrxSrcQ-lsIR_yldTFMvM_oB2pkKCCOve6kmsRJNN24=s85 bu nasıl link lan sgdfh tıklayınca şu çıkıyor. https://i.hizliresim.com/d7BBdD.jpg edit: neyse gelmiş düzgünü ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar