Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hap var mı

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Tim hacım, muayen gününde felan mısın yoksa alakasız konudan alakasız konuya çekip birileriyle dalaşmaya mı çalışıyorsun?

Actigin konu "bok", attigin mesaj "bok var". Anliyorum hayatinin onemli bir parcasi ama komik degil yani. Daha once "bok"la alakali konularin hemen hepsini kitledik, yeter dedik, sonra sen geldin iste.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

yalnız ben şimdi hatırladım tim senin boka karşı bi alerjin vardı dimi önceden bi geyiği döndüydü saki sdf

Sorun ben degilim o konularda, su yukarda bahsedilen app misali konulara bokla siviyor olmaniz. Fotograf falan koyuyodunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Bu arada size ne bize ne takilsinlar denmis de, Turkiye'nin prime time programlarina cikan, bunlari yoneten kisilerin neden ulu orta, gostere gostere takilmamasi gerektigini bu yasta size biz anlatmayalim artik ya.

adminim çok ayıb ediyorlar afedersiniz

yahu takılmasınlar, bunu da dert edip konusalım kesinlikle
ama konuyu garbage’dan al başka yere

ciddi ciddi şeyma subaşı ve acunun hap atıp patlamasını, bu ülkeye ve gençliğe verdiği vereceği zararı enine boyuna tartışalım
mühim konu bilemedik
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Bone said:

Tim hacım, muayen gününde felan mısın yoksa alakasız konudan alakasız konuya çekip birileriyle dalaşmaya mı çalışıyorsun?

Actigin konu "bok", attigin mesaj "bok var". Anliyorum hayatinin onemli bir parcasi ama komik degil yani. Daha once "bok"la alakali konularin hemen hepsini kitledik, yeter dedik, sonra sen geldin iste.

canım sıkıldı bir şeye, stres atmak için topic açtım küfrettim rahatladım. kasten de konu dışında vs değil garbage'de açtım.

sonra bu topicte ondan tamamen alakasız bir mesaj attım.

bok'tan ne gibi rahatsızlığın oldu bilmiyorum, bahsettiğin topicleri hiç görmedim takip de etmedim.

bok demek pati'de yasaklandı mı bilmiyorum da zaten,
"hap var mı" lafını görünce "bok var" diyesim geldi.
konu bundan ibaret.

ha bi de başkaları da bok demiş, bilmem ben gerisini.

https://i.imgur.com/7qxhSKB.png
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

baydin be bonec.

ciddiye alıp sakince yazıyorum da boşuna mı yazıyoruz?

hacı tamam anlıyorum adminsin, yetkilerin var, sana laf söylersek anında banlarsın felan da, karşındaki insanlara azıcık saygı duy.

beni durduk yere suçlayıp duruyorsun, kendimi savunmak zorunda bırakıp, savununca da "baydın be boneC" diye yine ofensif duruma itiyorsun konuyu.

adminlerin tarafsız olması ve dengeyi bulmayı gerekirken, üyeleri kışkırtıcı şekilde mesajlar atması hiç hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...