sardalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 hatun da kültür kültürmüs valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 valla ben hepsine şaşırıyorum, komple... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sardalya said: hatun da kültür kültürmüs valla zevkine senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bone said: Tim hacım, muayen gününde felan mısın yoksa alakasız konudan alakasız konuya çekip birileriyle dalaşmaya mı çalışıyorsun? Actigin konu "bok", attigin mesaj "bok var". Anliyorum hayatinin onemli bir parcasi ama komik degil yani. Daha once "bok"la alakali konularin hemen hepsini kitledik, yeter dedik, sonra sen geldin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 yalnız ben şimdi hatırladım tim senin boka karşı bi alerjin vardı dimi önceden bi geyiği döndüydü saki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 androidde bir uygulama vardı. insanlar boklarının resimlerini çekip koyuyordu. bone un haberi var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ratemypoo o sitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sanssizsansli said: yalnız ben şimdi hatırladım tim senin boka karşı bi alerjin vardı dimi önceden bi geyiği döndüydü saki sdf Sorun ben degilim o konularda, su yukarda bahsedilen app misali konulara bokla siviyor olmaniz. Fotograf falan koyuyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 yalan mı söylküyoruz uygulaması da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Tim said: Bu arada size ne bize ne takilsinlar denmis de, Turkiye'nin prime time programlarina cikan, bunlari yoneten kisilerin neden ulu orta, gostere gostere takilmamasi gerektigini bu yasta size biz anlatmayalim artik ya. adminim çok ayıb ediyorlar afedersiniz yahu takılmasınlar, bunu da dert edip konusalım kesinlikle ama konuyu garbage’dan al başka yere ciddi ciddi şeyma subaşı ve acunun hap atıp patlamasını, bu ülkeye ve gençliğe verdiği vereceği zararı enine boyuna tartışalım mühim konu bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ben ne zaman bok koymuşum ya yalan dolan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 admin dust aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 @fistan Yani, simdi, cok yanlis gelmissin cunku tartisin bunu, gelecegi kurtarin demedim orada ama yine de buyuk gelisme var zira mesajin 3 kelimeden fazlasini ihtiva ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Dust açmayı geç admin 5in 1'ini aldı yardırıyor şu an :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 harita açmadan nasıl yaptı onu ? bazen çok şuursuzca konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sadfas harbi fistan son 5 senedir ilk defa 4 cm'den fazla yazı yazdı. 3 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 de vollaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 iyi topçuydu hey gidi pazarları kiliseden çıkmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bırak peşimi Jeeztro, muhitimize geldik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 son 25 dakika sıkın dişinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Tim said: Bone said: Tim hacım, muayen gününde felan mısın yoksa alakasız konudan alakasız konuya çekip birileriyle dalaşmaya mı çalışıyorsun? Actigin konu "bok", attigin mesaj "bok var". Anliyorum hayatinin onemli bir parcasi ama komik degil yani. Daha once "bok"la alakali konularin hemen hepsini kitledik, yeter dedik, sonra sen geldin iste. canım sıkıldı bir şeye, stres atmak için topic açtım küfrettim rahatladım. kasten de konu dışında vs değil garbage'de açtım. sonra bu topicte ondan tamamen alakasız bir mesaj attım. bok'tan ne gibi rahatsızlığın oldu bilmiyorum, bahsettiğin topicleri hiç görmedim takip de etmedim. bok demek pati'de yasaklandı mı bilmiyorum da zaten, "hap var mı" lafını görünce "bok var" diyesim geldi. konu bundan ibaret. ha bi de başkaları da bok demiş, bilmem ben gerisini. https://i.imgur.com/7qxhSKB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Jeeztro said: androidde bir uygulama vardı. insanlar boklarının resimlerini çekip koyuyordu. bone un haberi var mı acaba ? yok hiç haberim. gördüysem bile hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 baydin be bonec. hadi takil ne yapiyosan yap. herif sakaydi degildi derken bile WOT dosuyo arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Tim said: baydin be bonec. ciddiye alıp sakince yazıyorum da boşuna mı yazıyoruz? hacı tamam anlıyorum adminsin, yetkilerin var, sana laf söylersek anında banlarsın felan da, karşındaki insanlara azıcık saygı duy. beni durduk yere suçlayıp duruyorsun, kendimi savunmak zorunda bırakıp, savununca da "baydın be boneC" diye yine ofensif duruma itiyorsun konuyu. adminlerin tarafsız olması ve dengeyi bulmayı gerekirken, üyeleri kışkırtıcı şekilde mesajlar atması hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar