noddle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Merhaba arkadaşlar, Yaş 31, Çalıştığım şirkette tasarım tarafına geçtim artık daha çok bilgisayar başında vakit geçiriyorum diğer taraftan haftalık 10-15 saat evde oyun oynuyorum artık sağ elde serçe parmağının olduğu bölgede ağrılar oluşmaya başladı, hatta belki alakası vardır geçen hafta girdiğim IELTS sınavında writing section da elim bir anda kasıldı kramp girdi, hiç böyle bişey başıma gelmemişti. İş yerinde verilen mouse lar da şundan, yani dandik baya. Acaba evden mouse götürsem olay çözülür mü? Benzer problemi yaşamış olan var mı? Başka neler deneyebilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Karpal tünele kadar yolu var en yakın zamanda doktora git. Hatta mesleki deformasyon sayılabilir (oyun kısmını söyleme) ekstradan ücretli izin vs bile alırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 tasarımcı adama böyle mouse mu veriyorlar. vay vay vay... türkiyem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 vertical mouse alabilirsin belki bir miktar yardımcı olur ama https://www.amazon.de/Anker-Wireless-Vertikale-Ergonomische-Funkmaus-Schwarz1/dp/B00FGI2QVC/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1509263787&sr=8-1-spons&keywords=vertical+mouse&psc=1 bundan alma tuşları baya sert, ben hiç rahat edemedim basıcam diye elimi sıkıyodum bıraktım kullanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 iş yerine her zaman kendi malzemelerimi kendim aldım. yeni işe başladığımda fiks klavye mouse umu getiririm. geçen danışman olarak gittiğim şirkette dandik masa koltuğu koymuşlar dedim ya bana koltuk getirin ya da gidip kırmızı bir bilgisayar koltuğu alacağım koyacağım buraya odanın içinde parıl parıl parlayacak, 2 gün sonra pc koltuğu getirdiler. şirkette dünya kadar para verseler de genelde çok dandik çevre ekipmanları veriyor kendi sağlığın için kendi malzemelerini getirmek gerekli çoğu zaman. önce bir sor gene de arıza çıkaran olur mu diye. 18 inç monitörde kod yazıyorum kendimi daralmış hissediyorum ona da birşeyler yapmak gerekli bakalım. bu arada vertical mouse aldım ben de ama uzun süreli kullanamadım ofiste çok garip görünüyor gerçketen aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 aynı şeyden ben de muzdariptim son aylarda. sonra evde logitech g400s vardı bir tane duruyordu boş boş. 10 gündür kullanıyorum baya kolumdaki kasılmalar gitti bilek el ağrım kalmadı. osbiri kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Borastus said: iş yerine her zaman kendi malzemelerimi kendim aldım. yeni işe başladığımda fiks klavye mouse umu getiririm. geçen danışman olarak gittiğim şirkette dandik masa koltuğu koymuşlar dedim ya bana koltuk getirin ya da gidip kırmızı bir bilgisayar koltuğu alacağım koyacağım buraya odanın içinde parıl parıl parlayacak, 2 gün sonra pc koltuğu getirdiler. şirkette dünya kadar para verseler de genelde çok dandik çevre ekipmanları veriyor kendi sağlığın için kendi malzemelerini getirmek gerekli çoğu zaman. önce bir sor gene de arıza çıkaran olur mu diye. 18 inç monitörde kod yazıyorum kendimi daralmış hissediyorum ona da birşeyler yapmak gerekli bakalım. bu arada vertical mouse aldım ben de ama uzun süreli kullanamadım ofiste çok garip görünüyor gerçketen aha Monitör için şöyle birşey tavsiye edebilir miyim ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-29UM68-P-ultrawide-monitor Büyük sitelerde uygun fiyatlara var. Çok işe yarıyor kod yazarken. Özellikle nerden aldığımı verip, reklam yapmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Evde de işte de aynı mouse'u kullan derim. Hafif olması daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 öncelikle doktora git. bileğini güçlendirecek hareketler verecektir, ya da ameliyat zaten. fazla seçenek yok. eline tam oturan bir mouse alıp palm grip tutmayı deneyebilirsin. kolunu tamamen masaya uzatıp dirsekten ve omuzdan hareket ettirebilirsin. bileğe az yük düşer. pc master race klavye ve mouse padleri var bilek için onlara bakabilirsin. youtubeda dr.levi bilek egzersizleri var onlar da iyi geliyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Borastus said: iş yerine her zaman kendi malzemelerimi kendim aldım. yeni işe başladığımda fiks klavye mouse umu getiririm. geçen danışman olarak gittiğim şirkette dandik masa koltuğu koymuşlar dedim ya bana koltuk getirin ya da gidip kırmızı bir bilgisayar koltuğu alacağım koyacağım buraya odanın içinde parıl parıl parlayacak, 2 gün sonra pc koltuğu getirdiler. şirkette dünya kadar para verseler de genelde çok dandik çevre ekipmanları veriyor kendi sağlığın için kendi malzemelerini getirmek gerekli çoğu zaman. önce bir sor gene de arıza çıkaran olur mu diye. 18 inç monitörde kod yazıyorum kendimi daralmış hissediyorum ona da birşeyler yapmak gerekli bakalım. bu arada vertical mouse aldım ben de ama uzun süreli kullanamadım ofiste çok garip görünüyor gerçketen aha Ben de bu yolu izledim. koltuk klavye mouse cift monitor 20 inc boyle suanda. sorumluluga vs gore de daha kolay hallediyolar isteklerini tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 bilek padi kullan. benim de müzdarip olduğum bi konu olduğu için daha önce yazmıştım. https://forum.paticik.com/read.php?13,8760618,8760762#msg-8760762 Claiborne said: youtubeda dr.levi bilek egzersizleri var onlar da iyi geliyor baya. bu egzersizleri bilekler ağrı yapmaya başlamadan önce yapmak gerek. ağrırken yapınca daha kötü oluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 joleli bilek destekli mousepad alirkene silikonlusunu bulup alin, jolelisine gore daha zor bulunuyor bunlar ama joleli olanlar patliyor deliniyor bir sure sonra, silikonlarda oyle bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 MaxDamage said: Monitör için şöyle birşey tavsiye edebilir miyim ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-29UM68-P-ultrawide-monitor Büyük sitelerde uygun fiyatlara var. Çok işe yarıyor kod yazarken. Özellikle nerden aldığımı verip, reklam yapmak istemedim. evde bunun 34 inci var :D evet gerçekten baya işe yarıyor tavsiye ederim ben de. iş yeri için biraz daha dandik birşeyler bakıyorum sonucta orda kalacak bir gün iç ederler kalırım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 konusu açılmamış ama ekleyeyim klavyeye bakarak yazıyorsanız 10 parmak ögrenin 2 ayda yoksa boyun agrısı kaçınılmaz. sürekli kafayı bir klavyeye bir monitöre çevirmek mahvediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Borastus said: MaxDamage said: Monitör için şöyle birşey tavsiye edebilir miyim ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-29UM68-P-ultrawide-monitor Büyük sitelerde uygun fiyatlara var. Çok işe yarıyor kod yazarken. Özellikle nerden aldığımı verip, reklam yapmak istemedim. evde bunun 34 inci var :D evet gerçekten baya işe yarıyor tavsiye ederim ben de. iş yeri için biraz daha dandik birşeyler bakıyorum sonucta orda kalacak bir gün iç ederler kalırım öyle Bende yer yok bir de tane o bir tane 21 inch masada yer kalmadı. 34 inch yeni ev almak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Şundan aldım, dandik bişey gibi gözüküyor bakalım işe yarayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bilegini kuvvetlendirmen lazim powerball al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 bi bakayım dedim pahalıymış baya ya şu 285 TL. Yurtdışında ucuzsa , ordan getirttireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 yurtdisinda daha ucuz ve koydugun marka iyidir. onun disinda bouldering ve dagcilik vs gibi yine bilek ve on kol guclendiren seyler yap. misal tenis de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Goering said: yurtdisinda daha ucuz ve koydugun marka iyidir. onun disinda bouldering ve dagcilik vs gibi yine bilek ve on kol guclendiren seyler yap. misal tenis de olabilir.. Tesekkurler Goering. Evet bi ebay/amozan dan baktim, nerdeyse yari fiyati, yurt disindan gelecek bi arkadasa getirttireyim. Diger taraftan Masa tenisi oynuyordum aslinda, vakit bulursam tekrar baslayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Başlığı her gördüğümde Elon Musk diye okuyorum, tam girmek üzereyken uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bunu övüyorlar. kullanmadım, bilemiyorum. Logitech Wireless Trackball M570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 https://egamingdesk.com/esports/gaming-injuries-same-as-basketball-players-says-doctor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 https://www.uhs.umich.edu/computerergonomics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2019 şunlardan çöz bir tane, bizde dağıtmışlardı da ben çok mouse kullanmıyorum zaten. https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-kensington-yuksekligi-ayarlanabilir-jel-siyah-fiyati,420078070.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar