Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - 94. Yıl

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Red said:

aramalarda çıkan atatürk sesi tüyleri diken diken yapıyor.

abi bıraksınlar bu yavşaklıkları. sırf rte'linin peşinden atatürk'lü de hadi lan size de yapıyoruz diye yapmaları kanıma dokunuyor benim. rastgele bir firma atatürk'ü anarsa, takdir ederim ama ensarcılar bi silktirsin. zaten kesin ayarlamışlar gpslerden, chp yüksek mevkiilerde falan çıkıyordur, öteki %50 duymasın diye allah bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yapsa bi türlü yapmasa bi türlü :D

Sadece Turkcell yapmış sanırım. İsteseler Türk Telekom’a hatta geçen sefer ki gibi BTK kararıyla her üç operatöre bile yaptırabilirlerdi. Sesi duyunca bence irkilip ne oluyor dedim. Bu arada Atatürk şu sözleri söylüyor: “Türk milleti bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı, gönülden dilerim.”
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Yapsa bi türlü yapmasa bi türlü :D

Sadece Turkcell yapmış sanırım. İsteseler Türk Telekom’a hatta geçen sefer ki gibi BTK kararıyla her üç operatöre bile yaptırabilirlerdi. Sesi duyunca bence irkilip ne oluyor dedim. Bu arada Atatürk şu sözleri söylüyor: “Türk milleti bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı, gönülden dilerim.”

Yapmasalar sknti yoktu abi. Belli niye yaptiklari millet sevmiyor boyle yavsakliklari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Jeeztro said:

Yapmasalar sknti yoktu abi. Belli niye yaptiklari millet sevmiyor boyle yavsakliklari.

15 Temmuz'daki gibi hediye konuşma, SMS ve internette vermişler: Turkcell

Bide sabah Bağdat Caddesi'nde Suadiye taraflarına gidip döndüm. Epeyi bir noktaya ücretsiz wi-fi için araçlar yerleştirmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...