Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta: Alanyaspor - Beşiktaş | 28 Ekim Cumartesi - 19:30


Llama

Öne çıkan mesajlar

şu kadroyu yönetmek zor eyvallah da ligde daha iyi olmalıydık
caner, atınç ve gökhan töre yok burada bir de yedekler şampiyonluğa oynar resmen
daha bir de vida gelecek, hadi tosiç yerine oynadı diyelim de sürekli 11 bekleyen 16-17 futbolcu bir şekilde idare edilmeli artık ztk'da mı değerlendirir ligde mi bilmiyorum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs'da tudor yerine şenol olsaydı, medyada büyük taktisyen ordinaryus filozof falan ilan edilmişti herhalde. adam bjk'da istisnasız her gole ihtiyaca oldugu maçlarda ikinci forveti oyuna sokuyor. gol oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor. başka hiçbir şey görmedim akan oyunun yönünü değiştirme gibi. ama sorsan tudor'un b planı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tudor'un a planı da yok zaten? topçular fizik ve açlıklarıyla oynuyor gs'de. bunu devam ettirdikleri sürece iyi sonuç alırlar çünkü stsl'de bu iki nokta bayağı önemli. bjk fiziken pek iyi değil ve kadro bayağı başarıya doymuş durumda sıkıntı o.

daha önce de söyledim şg'yi her türlü eleştiririz ama türkiye sınırlarında açık ara önde meslektaşlarından. eldeki en iyisi bu yani yapacak bir şey yok. hele bu kadroyu idare edebilecek hiç kimse yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenol güneş'in kolları altında baskısız, stressiz iş yapmak başka şenol güneşsiz iş yapmak başka. işin yüzde 60'ı 70'i oyuncu kaprisi çekmek, hizipleşmeleri yönetmek.

ersun'un ayağını kaydıran topçular ortada.
ünal aysal tayfasının geçen seneki hareketleri ve şutlanmaları ortada.

şimdi de tecrübesiz, keklik gibi td gelirse 2 ayda çıtır çıtır yerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenol değil de yönetimin transfer stratejisi çok fena sıçtı bu sezon. aldıkları adamlar birbirinden tırt olmakla beraber takım kimyasını da fazlasıyla bozdu. yedek medel atiba'nın 2 katı, yedek negredo cenk'in 2 katı maaş alıyor. yine aynı şekilde oynamayan lens quaresmayla aynı maaşı alıyor falan. hiç katkı alamadığımız gibi as oyuncuların motivasyonu da düşüyor haklı olarak.

fiko transfer sezonunda fb düşmanlığı yüzünden mevki olarak transferi hiç gerekli olmayan lens'i transfer etti alakasız bi şekilde. aziz quaresma bize gelmek istedi, kızdırmayın beni adamınızı alırım yedek oturturum haa diyip delirtmişti fikoyu hatırlarsanız. lens transferi de o günün ezikliğiyle yapılmış bi transferdir zaten. koskoca bjk kişisel problemlerin halledildiği bi araç haline gelmeyi başladı ufak ufak. başkanın ya bu kişisel nefreti kulüpten uzak tutması lazım ya da hadi bana eyv diyip istifa etmesi lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenol çomar, yönetim egoist ama bu seneden sonra akıllanırlar. bilmiyorlardı böyle bütçeyi nasıl kontrol edeceklerini. patladıklarında şl'ye gidemeyip anlarlar mantıklı ve özellikle genç ağırlıklı planlamanın önemini; düzensiz ve hayvani gelir ellerinden kayıp gittiğinde.

aynı zamanda bunun iyi bir td ile yapılabileceğini.

inşallah yazdan sonra görmeyiz bir daha hamsi kokulu köylüyü. beşiktaş'ın hali o zaman 5 kat falan daha iyi olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimi kadroyu gençleştirmedi diye pek suçlayamam. zira ffp kısmen elini kolunu bağladı takımın. ayrıca beşiktaşta x oyuncu çok yaşlandı abi artık oynayamıyor-çabuk yoruluyor diyebileceğimiz bir oyuncu yok gibi. hatta tam tersine takımın en yaşlıları pepe-quaresma-atiba vsvs devamlılıkları-performansları en iyi oyuncular şuan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maçta özellikle ilk yarı futbol tanrıları korudu bjkyi.
Bjk bu oyunla baya zorlanır şampiyonluk yarışında. Zaten puan olarakta sıkıntıdalar.
Acilen daha üretken ve istekli olması lazım birçok oyuncunun.
Alanya gibi bi takıma karşı son dakikalarda anca atabildiler golü.
Herkes bi havalarda hoca da dahil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...