Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor - GALATASARAY | 29.10.2017 Pazar - 19.30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

O yumruk sakatlayici olmadığı için sari sanirim..

3 santim uste gelse kirmizi

Hee evet yumruk var, acaip yumruk atmış, ağzından vurmuş.

Pozisyon izlemeden ekran görüntüsüyle yorum yapıyor adam.

Valequenta'nın neden seni bu kadar çok sevip "tek kusuru beşiktaşlı olması" dediğini artık çok daha iyi anlıyorum şu mesajından sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

Formasında feguli yaziyor sag kroşe indirenin?

Kroşe de yok orada, keşke pozisyonu bir kez olsun izlesen de öyle yorum yapsan.

Ha kırmızı mı dersen Fegho değil Maicon kırmızı orada. (ilk twitter linkindeki fotodan bahsediyordum önceden bu arada)

Daha cevap yazmayacağım izlemeden konuşulduğu belli mesajlara :)

Dedi 1 hafta boyunca izlemediği pozisyonun fotosundan kirmizi degil sari diye savunan bölüm yöneticisi ;) ;)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Dedi 1 hafta boyunca izlemediği pozisyonun fotosundan kirmizi degil sari diye savunan bölüm yöneticisi ;) ;)

Pozisyonu tartışmaya maç sırasında başladık, maçı canlı izliyordum. Maç saatinde post'larım var, mail adresini verirsen maçın satın alınma faturasını da yollayabilirim forward ile.

Edit: isim soyad kart no falan vardır şimdi canlı yollamam, karartılmış ekran görüntüsü yollarım istesren ama. Bu kadara da gerek yok maç esnası postlarım var zaten.

Senin gibi izlemeden etmeden konuşmuyoruz yani :) Ha izleyip de göremediğim pozisyon olru yanlış görürüm o ayrı. Denayer'in pozisyonu maçta kaçırmıştım mesela, sonra twitterdan mı özetten mi ne izledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Iki kisi atilcakti orada atildi iste...10v10 da ne yaptik onu konusmak lazim..Su macta yenemeyebilirsin ama TS'ye de yenilinmez..Duran topu golu gene, ama Denayer kafa toplarinda cok kotu aga sicramiyor bile adam..Ilk yari Okay vurdu atamadi ikincisi gol oldu...

TS istekli arzulu cikmis biz de 1-2 adam disinda her mucadeleyi kaybettik.

Takim baski karsisinda hucuma iyi cikamiyor. Sol taraf zaten komple yok ama iste Tolga'yla olmaz bu is..Sagda Mariano 50m top mu surecek. Bu takimda bir kanatta Feghouli bir kanatta Rodriguez kesin oynamali..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

Pozisyonu tartışmaya maç sırasında başladık, maçı canlı izliyordum. Maç saatinde post'larım var, mail adresini verirsen maçın satın alınma faturasını da yollayabilirim forward ile.

Edit: isim soyad kart no falan vardır şimdi canlı yollamam, karartılmış ekran görüntüsü yollarım istesren ama. Bu kadara da gerek yok maç esnası postlarım var zaten.

Abooo daha vahimmis :(
Sosyal ağlarda paylaş

maicon'un yaptığı hareketin aynısını feghouli de yapıyor ya neyden bahsediyorsunuz anlamadım. fehgouli ayrıca abartılı şekilde ittiği için ona vermiş kırmızıyı ama maicon da en az sarı yemeli o pozisyonda.

sonuna kadar izleyin buyrun: https://twitter.com/KuzeyinKralii/status/924688508467499008

bu arada gs admini twitter'dan klasik maç sonu ağlamalarına başladı ya tam bir komedi sdfds pozisyonları tek tek koyup futbolcu röportajlarından hakemle ilgili sözcükler özenle seçilip konuluyor
Sosyal ağlarda paylaş

"Adamın gelişinden kırmızı belli" demek kadar vahim değil. Anlık pozisyonu göremeyip yanlış karar verebilirsin, ama pozisyon oluşmadan "gelişten belli" demek baştan bile bile yanlış yapmaktır.

Neyse, daha uzatmayacağım, dediğim gibi, izlemeden etmeden boş şekilde tahmini konuştuğun bir konuyu fazlasıyla uzattık.

Bu arada ağlama falan yok, maçın sonundan beri GS kaybetmeyi haketti diyorum, hakeme federasyona gelene kadar takımın oyununa bakmak lazım diyorum. Dahası zaten pozisyonda 10 v 10 olmalıydı diyorum, sadece atılan adam farklı. Sadece apple'ın izlemeden yanlış adama yüklenmesini düzelttim (ki onun hedef aldığı iddiaları söyleyen de ben değildim) klasik demogojiyle işi çirkefliğe çekti, eski maçları açtı, leş mesajlar attı. Daha uzatmayacağım, ama apple'ın mesajlarına artık "Arkasokak tier" olarak bakacağım kendi adıma. Arkasokak kimdir diyen varsa aratıp eski mesajlarına bakabilir bölümdeki.
Sosyal ağlarda paylaş

bari ikisine de kırmızı vermeseydi. hakeme laf etmicem çünkü zaten galibiyeti haketmedik. kadro kötüydü ve kötü oynadık. trabzon haketti.

selçuk ve tolga'yı aynı anda oynatmaz mütjiş.tudor deplasmanda ezik oynatmaya devam ettiği sürece çok kaybederiz.

elinde ndiaye mariano ve fernando gibi adamlar var. belhanda yokken 4-3-3 çıkacaksın işte. tolga'yı arena'da solda oynatırsın da deplasmanda adamı sol açık oynatmak nedir.

ndiaye-fernando-tolga

rodrigez-gomis-feguli adam gibi oynardık.

selçuk falan nedir allah aşkına.

iyi oldu yenildiğimiz umarım akıllanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

yumruk felan değil ya eliyle sıkarak itmiş, maksimum tokat sayılır. olcay ndiaye'den görüp şov yaptı orada işte.

maicon'un çirkef kasaplıklarına daha ne kadar müsamaha gösterilecek onu merak ediyorum ben. her maç 4-5 sarılık hareketi var temiz hakemin net göremeyeceği şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...