Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Az takip ediyorsaniz blizzardin gecenlerde sessiz sedasiz cikardigi betayi gormussunuzdur, simdiye kadar US de test etti ancak bugun girdiginizde EU dada live oldugunu gormussunuzdur. https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/21124623/new-ways-to-connect-through-blizzard-battle-net TLDR yeni battle.net blizzardin discord olmus. Discord varken ne gerek vardi ayri bir tartisma konusu genede linki veriyim https://i.imgur.com/5JPSA8S.jpg https://i.imgur.com/9wWH7Ee.jpg telefona app cikarmalari + offline chat destegi + seamless game integration vaadi filan iyi seyler ki 5 senedir istedigimiz appear offline in gelmesi ancak bununla nasip oldu test etmek isteyenler icin gurup invite linki su: https://blizzard.com/invite/7RnbMHJNm en azindan milletin farkli profil isimleri ile karismalari onliyceginden fena diil, bakalim ne yone gelistiricekler. stock launcherdan ve ozurlu chat kapasitesinden vazgecmeleri devrim olabilir blizz icin ki destiny ile ayni gune gelmesi "zamanlama manidar" dememize yol aciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 offline chat nasıl oluyor lan diye bakmak için deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Telepati ile gönderiyor mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 blizzardın çalmadığı bir fikir kaldı mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 battle royale :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 blizz hq'dan mail geldi, çaldığımızı anlamışlar projeyi iptal ediyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 group chat olayı oyun içinde de olsa güzel olur betadan çıkıp release olunca yaparlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 @Madcat güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Discord'da yeterince aktif bizim komun. Gerek yok ama girerim eve gidince, kullanmayacak olsam da dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 battle.net'te metket şuan pubg oynuyor yazıyor mu mesela? yazmıyorsa bir işe yaramaz. zaten 3 tane b.net oyunu var döndürüp döndürüp oynuyoz, onun komünü ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 discord varken gereksiz dendi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 paticik discord mu var o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 tabii nsfw kanalımız bile var,içerik harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 new content every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 penis var daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Madcat said: blizz hq'dan mail geldi, çaldığımızı anlamışlar projeyi iptal ediyoruz diye. hemen iletmişsiniz. konuyla bu kadar yakın olmanız duygulandırdı teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bombilo said: discord varken gereksiz dendi di mi? gereksiz diil cunki blizzard oyunu yukleyince otomatik gelio :p blizzard ekosisteminde takilmayi sevenler icin bu, discord yukle diyince ayak diriyen ve israrla blizzard messengerdan yazan benim bile tonla arkadasim var. bole bisi yazio offline oluyor "message cant be delivered user offfline" yiyip sac bas yoluosun fikir olarak guzel discorda rakip olma sansi olmasada :D built in olmasa cekilmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Rakip olmasi gerekmiyo ya. Gece gunduz discord acik tutmuyorum ben, haliyle oyunla birlikte gelince kullaniyoruz gayet. Oyun icindeki voice chat yerine bunu kullaniyoruz bu arada cunku hem kendi grubum hem de oyun icindeki takim ile konusabiliyorum bunu kullaninca. (biri open mic digeri push to talk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Yalniz grup falan olusturabilsek de millet katilabilse hos olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 e var abi paticik grubu işte? girdik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Discord'da mi? Battle.net'de olsaymis diyorum cunku battle.net tag paylasmaktan gina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Tim said: Discord'da mi? Battle.net'de olsaymis diyorum cunku battle.net tag paylasmaktan gina geldi. ilk mesajı okusana timothy. spoiler içinde var link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 abi olay grup olusturulmasi zaten, baska ne sandiniz ki siz bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ay vallahi rezillik. Dun kurcaladim client’i da, bunu gormeyince yok saymisim direkt. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Avatarimi da zarya yaptim cok seksiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar