tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Gaming + 1080i 3000e veriyor inventus , bu durumdayken nasıl bundan daha ucuza daha kalitelisini toplayabiliyorsunuz gerçekten merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Yok lan toplanmiyor 5kya sddfs , islemci ,anakart , gpu ,ram zaten 5k falan yapiyor tr de. Yalniz ram fiyatlari nolmus lan oyle , 1k tl mesela su kasadakiler. 6k ya toplarim ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 şöyle bi baktımda şu anki fiyatlara, 200 lira aşşasına rgb ledli ram takılmış sistem toplanıyo, ekran kartını yurtdışından alırsan tabi (diğer parçalar aynı + yeni asus 5 yıl garantili b350 anakartlısı falan fişman) böylede kullanırım o pleb msi kırmızılısıyla diyosan al gitsin kötü dğl aslında fiyat, herbokun garantisi oluyo sonuçta, sağlam dükkan inventus. Hatta ekran kartını bi süre kullan baktın sıkıntısız çalışıyo, üst paneli söker, o kırmızı tarafı hariç heryeri kapatıp beyaz ısıya dayanıklı boyayla spreylersin çok hoş olur kasanın içi. Hatta ramleride aynı boyayla + ufak fırçayla kırmızı yerlerini beyaza boyayabilirsin. Rgb zımbırtısıyla ışık onlara vurdumu istediğin gibi yansıtır ışığı, pleb kasası gibi olmaz. Almadan önce şeyide sor, beleş d2 kodu veriyolarmı? vermiyolarsa zorla çingenelik yap verirler belki dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 inventusla konuşup aynı avantajlarla gaming X olan kartı gaming X+ versiyona yükselttim. yarın yapıyorum alışverişi inşallah. Teşekkürler vakit ayıran herkese. PS. Bu bilgisayarı alıp ilk oynadığı oyun diablo 3 olması da manidar. yeni sezonun başlamasına denk gelmesi kötü oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 allah akıl fikir bersin şu vakitte pc toplamak ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 tunch said: Dark_Soul said: Kendin toplasan 1.5k aşşağısına falan gelir herhalde. 4800 liraya 1080 ekran kartlı ryzen 1600lü bi sistemi toplarsan 2 tane alıp birini sana veririm şu challenge hala geçerli mi? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Fistan said: allah akıl fikir bersin şu vakitte pc toplamak ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 ilk pc topladığımda 1.3 liraydı dolar 700 küsür dolarlık pc toplamıştım. şuan 3.9 lira cidden göt ister pc toplamak, tam black friday öncesi kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 alim gucumuz negzel ic olmus..yakinda windows 10 u calistirabilen bilgisayarlari satarlar artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 ben kabullendim abi dolar 4.5 dan hesaplıom artık volta serisini bekliom sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 6200 liraya geldi pazarlıklar sonucu. Alet evde yatıyor garibim 2 gün daha bekliyecek öyle Inventus'un iletişim kalitesine bayildik ama, artık direk müşterisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 inventus 10 numara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Ben bir adet Mini ITX e uyan 6gb 1060 alamıyorum şu an. Tam alacağım, niyet ediyorum, giriyorum Amazona, Dolar, Euro uçuşa geçiyor. Bildiğin almaktan vazgeçtim Dolar artmasın diye, memlekete faydamız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 beyaz uzatma kablosunuda isteseydin verirlerdi belki fdsfs hayırlı olsun güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Onu bi dahaki alışverişe alıcam , 2 tabe de beyaz ledli fan almak lazım kasada intake fan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 tunch said: Onu bi dahaki alışverişe alıcam , 2 tabe de beyaz ledli fan almak lazım kasada intake fan yok Thermalright T147B LED'i yok ama siyah/beyaz ve 120mm montaja uygun delikleriyle ister CPU'ya tak ister intake olarak kullan ister exhaust. Hem sessiz, hem de filtre/rad/heatsink arkasında/önünde kullanmaya uygun. Gidip ışıklı diye Corsair falan alma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 100 lira veriyonuz yani 1 fana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Daha pahalısı var raad ol :A15 Chromax, A14 Chromax TY147B bunlardan iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 su A15'i bedava verseler guvenip takmam ha renkli renkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Ben taktim ya. Hayatimda ilk defa noctuaya para verdim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Ben de verdim, pişman oldum. A14 kasa filtresinden kasanın içine çekerken gürültü yapıyor. A15'ler de D15 üzerinde gene pull/pull'da çok gürültü yapıyor. Push olarak takıldıklarında sorun yok da pervane bi taraftan fazla çıkık, o açıdan intake olarak Noctua 140mm fan almayın. D15'in heatsinkinde hiç PCI-E offset'i yok, bazı anakartta direk kapatıyor ilk slotu. Soğutucu alacaksanız Grand Macho veya TC14PE alın(gene tabi kasanın CPU cooler clearance'a dikkat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Sctyhe mugen 5 oneriyorum ben heatsink icin, yari fiyata d15 performansi hem de 120mm standarti Ama onun da push-pull fanlarini tek noctua 120likle degistirdim, ayni isi gordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Bright said: Daha pahalısı var raad ol :A15 Chromax, A14 Chromax TY147B bunlardan iyi bu arada daha pahalısı vardır heralde de ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bu devirde kasa mı toplanır diyenlere inat 1 haftada iyi kara geçtim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 O rgb ramlere nerdeyse 40 dolar zam geldi 2 haftada sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar