Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda topluyorum

tunch

Öne çıkan mesajlar

şöyle bi baktımda şu anki fiyatlara, 200 lira aşşasına rgb ledli ram takılmış sistem toplanıyo, ekran kartını yurtdışından alırsan tabi (diğer parçalar aynı + yeni asus 5 yıl garantili b350 anakartlısı falan fişman)

böylede kullanırım o pleb msi kırmızılısıyla diyosan al gitsin kötü dğl aslında fiyat, herbokun garantisi oluyo sonuçta, sağlam dükkan inventus.

Hatta ekran kartını bi süre kullan baktın sıkıntısız çalışıyo, üst paneli söker, o kırmızı tarafı hariç heryeri kapatıp beyaz ısıya dayanıklı boyayla spreylersin çok hoş olur kasanın içi.

Hatta ramleride aynı boyayla + ufak fırçayla kırmızı yerlerini beyaza boyayabilirsin. Rgb zımbırtısıyla ışık onlara vurdumu istediğin gibi yansıtır ışığı, pleb kasası gibi olmaz.

Almadan önce şeyide sor, beleş d2 kodu veriyolarmı? vermiyolarsa zorla çingenelik yap verirler belki dfsfs
Sosyal ağlarda paylaş

inventusla konuşup aynı avantajlarla gaming X olan kartı gaming X+ versiyona yükselttim.

yarın yapıyorum alışverişi inşallah. Teşekkürler vakit ayıran herkese.

PS. Bu bilgisayarı alıp ilk oynadığı oyun diablo 3 olması da manidar. yeni sezonun başlamasına denk gelmesi kötü oldu :P
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

Onu bi dahaki alışverişe alıcam , 2 tabe de beyaz ledli fan almak lazım kasada intake fan yok

Thermalright T147B

LED'i yok ama siyah/beyaz ve 120mm montaja uygun delikleriyle ister CPU'ya tak ister intake olarak kullan ister exhaust. Hem sessiz, hem de filtre/rad/heatsink arkasında/önünde kullanmaya uygun.

Gidip ışıklı diye Corsair falan alma da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de verdim, pişman oldum.
A14 kasa filtresinden kasanın içine çekerken gürültü yapıyor.
A15'ler de D15 üzerinde gene pull/pull'da çok gürültü yapıyor.
Push olarak takıldıklarında sorun yok da pervane bi taraftan fazla çıkık, o açıdan intake olarak Noctua 140mm fan almayın.

D15'in heatsinkinde hiç PCI-E offset'i yok, bazı anakartta direk kapatıyor ilk slotu.
Soğutucu alacaksanız Grand Macho veya TC14PE alın(gene tabi kasanın CPU cooler clearance'a dikkat)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...