zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Kötülük yapmışlar anam kötülük. Bu dünyada saf kalmaya çalıştıkça, temiz kalmaya çalıştıkça böyle yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 tamam da ne yapmışlar abi nası yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ya 14 yasinda kizim diye kendini tanitan biri slimeyap.exe bi app atmis buna. bu da acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Şöyle bir şey yaziyor bak: http://greatis.com/blog/how-to/remove-soundmixer-soundmixer-exe-virus.htm Would be injected into a Web page , filan diyor en sonda. Oradan mı kaptın ? Belgesel sayfalarında biraz az gezmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Valeron said: tamam da ne yapmışlar abi nası yapmışlar kim bilir hangi kız buna nude attı da bu açayım derken olanlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 vay zipzip pis zipzip meğer neler neler yapıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 pronhubdan başka takıldığım yok ki. ben de anlamadım nereden geldi etti. bi de bu bende bayadır var. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 O değil de ne kadar kazandırdı acaba adamlara mining ile ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Belki de benim adıma bi hesap açmışlardı ve benim için kazıyolardı? Belki iyi insanlardı he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Task managerdan bi baksana ne kadar cpu kullaniyor. Pc yi fazla yormadan kullaniciyi uyandirmadan calisyor galiba. Bizde milli mining virusumuzu yazip amerigaya israile yollayalim , vize yasagina tepkimizi gosterelimhms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Adamlari zengin ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Yaw onu bunu bırak, adamlar bildiğin ırgatlık yaptırmış sana çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bizim pcde de olup olmadığını nasıl anlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Haftalardır Obs'e saydırıyorum ben bu yüzden. Stream pc toplayacaktım. Umarım çözülmüştür, sebebi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yeni pc toplarsan haber ver bi program atayım bütün sorunları çözüyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ben de bi pc topladim ama sadece oyle bakiyorum ekrana. monopoly paramiz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 TT PSU alma ya, başka marka mı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ISIKLI RENKLI JANJANLI diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 editor esprisi yapildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Dark_Soul said: Olm adamlar amazon aws'yi , azure i falan hackleyip serverlarda mining yapıyor. Bu da iyiymiş nası yedirmişler acaba sdfs sunun hackle alakası yok abi, ac sende yap - profitable degil iste cogu zaman. vakti zamanında azure'un free tieri uzerınde cpu-only coinleri cok mineladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Düzeldi mi la bu daha yeni geldim eve bakamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Sanırım düzeldi ya. Bana gösterdiğin yerde hiç açılmıyor SoundMixer.exe. Umarım tek sorun budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 adam iyi farm yapmıştır ama senin pc üstünden :D olan ekran kartı veya işlemciye olmuştur, haldır huldur çalışmıştır zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Yok o kadar instance'a rağmen hiç sömürmüyordu gibi bişi tabi nasıl bir algoritması var bilemeyiz belki bişiler açıkken minimum daha sonra maxlıyordur filan. Ama neler dönüyor diye bakınırken disk üzerindeki aktivitesi hariç birşey yapmıyordu pek. Programın olayı kendini başta çalıştırıp her explorer tetiklendiğinde (teorik konuşuyorum) yeni bir tane daha çalıştırmak üzerineydi. Autorun ve ilgili reg kayıtlarını düzeltince uçmuş. Bayağı amatörmüş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar